counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

4 тривожних дзвіночка про те, що чоловікові ви більше не дорогі як раніше


Переглядів: 2326


4 тривожних дзвіночка про те, що чоловікові ви більше не дорогі як раніше

Сигнал 1. Він посміхається, дивлячись на іншу жінку
Ні, мова не про ввічливу посмішку, яку ми виявляємо до своїх знайомих за правилами етикету. І не про скороминущий погляд на красуню, що проходить повз та зачіпає його інстинкти. Мова про теплий, ніжний і повний захоплення погляд, з яким він дивиться не на вас ... А часом в ньому з'являється ледь помітний смуток.

Якщо ви помітили такий дзвіночок по відношенню до кращої подруги, знайомої або колеги по роботі, будьте впевнені, він відчуває до неї сильні почуття, які може і сам не усвідомлювати. Ця жінка викликає в ньому очевидну симпатію, він хоче нею володіти, просто поки не може. Ключове слово – «поки». Навіть якщо вони не знайомі, будьте впевнені, це початок кінця – чоловіки не вміють перемикати свої почуття, рано чи пізно, бажання візьмуть перемогу над розумом. Будьте на чеку, щоб не опинитися втягнутою в принизливий любовний трикутник.

Сигнал 2. Він приймає вашу любов, нічого не даючи взамін
Засліплені ніжністю, ви тягнете його на прогулянки, купуєте подарунки, перете сорочки і всіляко спокушаєте в ліжку. Він ніколи не відмовляється від ваших «послуг», з вдячністю приймає компліменти... але на цьому крапка. Немає зворотного зв'язку, розвитку, глибини. Він більше не ревнує вас, як раніше, не питає, чому ви пізно прийшли?

Ніби він взагалі не з вами. І, швидше за все, так і є. Він дивиться на ваші зусилля і представляє іншу жінку: як би вона з ним розмовляла, будувала плани на вихідні, ходила в його тапочках. Ваші старання не роблять його щасливим, хоч він і намагається умовити себе в зворотному, що витримає, що все так живуть. А коли ви хочете отримати від нього хоч якісь емоції, знайте, в цей момент він думає про іншу, порівнює її з вами, прораховуючи всі варіанти.

Сигнал 3. Він поводиться грубіше звичайного
Звичні вуху «зайчики» і «сонечка» пішли в небуття, їм на зміну прийшли зовсім милі прізвиська – «потеряшка», «бульдозер», «істеричка». Чоловік більше не цікавиться вашим самопочуттям і настроєм, скоріше, ходить похмурим і пригніченим, зриваючи на вас свої нерви. В оточенні родичів він не займає вашу сторону, в присутності друзів дозволяє собі неприємні випади на вашу адресу, образливі жарти або занадто особисті історії, які вас ранять.

Якщо раніше він таким ні, спробуйте дізнатися причину. Виведіть партнера на діалог, обійміть і розговоріть. Не захоче піти назустріч, почне викручуватися, звинувачувати в упередженості, бикувать? Значить, все вже було. Цілком можливо, ви добре її знаєте – про неї він ніколи не говорив погано, відгукуючись виключно в позитивному контексті.

Сигнал 4. Він несправедливо прискіпується до вас і багато критикує
Одна справа, якщо ваш чоловік народився незадоволеним скиглієм, якому нічим не догодиш. Циніки і махрові егоїсти зустрічаються. Інша справа, коли пару років тому він захоплювався вами, обожнював ваше куховарство, стиль і сексуальність, і раптом перетворився на примхливого підлітка. Суп йому пересолений, секс прісний, одягатися ви не вмієте, погано мислите, ганьбите в компанії і взагалі дратуєте своєю присутністю. Чому такі зміни? Джерело.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
більше матеріалів
/-0,42728996276855-/ /-pc-/
Top