counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
Всі новини...

9 речей, про які пристойні люди не говорить вголос


Переглядів: 680


9 речей, про які пристойні люди не говорить вголос

Іноді краще промовчати і обдумати відповідь, ніж під дією емоцій розповідати те, що крутиться на язиці. Особливо це стосується жінок, яких дуже просто розговорити. А слово, як відомо, не горобець... Так про що ж краще помовчати?

1. Благодійність

Добрі справи — це дуже похвально, але не варто розповідати про них кожному зустрічному. Добро втрачає всю свою принадність, коли про нього сурмлять, а іноді навіть викликає неприязнь. Хочете змінити на краще світ — робіть це мовчки. Кращий спосіб донести щось до людей — демонструвати щось хороше своєю поведінкою, а не пустими промовами.

2. Аскетичність
Сидите на дієті? Дотримуєтеся пост? Дотримуєтеся в житті мінімалізму? Це прекрасно, але навіщо стороннім знати ці подробиці? Якщо кричати про свої досягнення на всю Іванівську, то вони швидко знецінюються.

3. Героїзм
Все дуже просто: хочете бути героєм — будьте ним. Допоможіть ближньому безкорисливо, приберіть сміття, проявіть участь. І забудьте про це. Якщо ви зможете втриматися від бажання повідомити про добрі справи всім і кожному, ви будете по-справжньому винагороджені.

4. Духовне знання
Ви стали віруючим? Прийняли якусь віру? Чи практикуєте медитації? Це прекрасно, але це не привід говорити іншим, що вони негайно повинні зайнятися тим же самим. Пам'ятайте, у кожного свій шлях, і ніхто не зобов'язаний розділяти ваші погляди. Більш того, агітуючи інших на щось, ви можете геть відбити у них бажання піти вашим шляхом.

5. Моральність

У кожної людини є свої недоліки. Той, хто хизується своєю моральністю, — просто ліцемер.Не намагайтеся здаватися краще, визнайте свої недоліки і перестаньте хвалитися своїми ідеальними моральними засадами. Це виглядає дуже нерозумно!

6. Сімейне життя
У кожній родині трапляються конфлікти. Але краще про них не розповідати третім особам. Адже сварка вщухне, а думка про вас і вашу сім'ю залишиться. Чим менше ви будете розповідати про сімейне життя, тим більша ймовірність, що все у вас складеться добре.

7. Їжа
Пригощаючи інших людей, дотримуйтесь мовчазного спокою. Не розказуйте про те, з яких продуктів і як приготовлена ​​їжа, це не зробить вам честі. Хороший смак їжі гість і сам здатний оцінити, якщо він побажає — візьме у вас рецепт, але хизуватися своїми кулінарними талантами не варто. Окремо про вегетаріанців: будьте мовчазні. Як же шкода, що така прекрасна практика виглядає дивною і дурною в очах інших людей через тих, хто занадто багато про це розповідав.

8. Плани на майбутнє
Не розказуйте нікому про свої плани. Вони можуть помінятися в будь-який момент, а в очах людини ми опинитеся пустословом або брехуном. Ніхто не знає, що буде завтра. Плануйте події, дійте згідно з планом, але нікому не розповідайте про надії на майбутнє.

9. Діти

Якщо ви щиро вважаєте, що оточуючим цікаво дізнатися про успіхи ваших дітей, ви помиляєтеся. Мами, які раз у раз говорять про своїх дітей, —нещасні. Адже виявляється, що їм нема про що більше поговорити! Ви ж не хочете, щоб про вас думали в такому ключі?
Безумовно, є люди, з якими можна поділитися найпотаємнішим — сумнівами, несподіваною радістю, страхами, переживаннями. Але таких людей — одиниці. Ознака культури людини полягає в умінні розмежовувати поверхневих знайомих і дуже близьких людей.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
29 березня на багатьох чекає насичений, але неоднозначний день згідно з прогнозом астролога Тамари Глоби Ділов....
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
За допомогою любовного привороту можна довго прив'язати чоловіка до себе, закохати його в себе і навіть поверн....
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Енергетичний зв'язок із чоловіком після розставання не зникає безвісти Жінка продовжує підживлювати свою енерг....
більше матеріалів
/-0,26276016235352-/ /-pc-/
Top