counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Кому зі знаків Зодіаку найчастіше зраджують і чому це відбувається


Переглядів: 7106


Кому зі знаків Зодіаку найчастіше зраджують і чому це відбувається

Зрада – шокуюча неприємність, про яку одного разу може дізнатися кожен з нас. Причому, запобігти зраді коханої людини практично неможливо. Від походу «наліво» не утримують ні погрози, ні слізні вмовляння, ні спільні діти. І навіть якщо людина клянеться, що інтрижка на стороні була чистою випадковістю, яка ніколи не повториться, вірити цьому, щонайменше, нерозумно.

1 Терези

У цукерково-букетний період важко знайти людину, романтичніше Терезів. Вони оточують свого партнера такою аурою закоханості, що він і думати не може ні про кого іншого. Однак проживши з коханою людиною рік-другий, ці особистості змінюються – починають бурчати, «пиляти» свою другу половинку, в той час як в інтимному плані настає помітний спад. З цим, перш за все, і пов'язані зради Терезам.

Потрібно відзначити ще два факти. Терези надзвичайно довірливі і не звикли контролювати своїх коханих. Партнер відмінно знає про це і не боїться бути спійманим, а значить, у нього розв'язані руки. До того ж, знаючи м'який характер Терезів, можна не сумніватися, переживши нанесену образу, він пробачить кохану людину за зраду.

2 Козеріг
Якщо на етапі знайомства представник знака Козеріг постає чуйним, чуттєвим і уважним партнером, з яким хочеться продовження у вигляді сім'ї та дітей, то в шлюбі ставлення до партнера змінюється. Козеріг повертається до звичного для нього стану, тобто стає закритим, не виявляє почуттів і зосереджений на грошах. Природно, його партнер недоотримує любові і ласки, через що починає шукати почуття на стороні.

До того ж вічно зайнятого Козерога днями не буває вдома. Тому зрадити йому зовсім неважко. Однак якщо ваша інтрижка зайде надто далеко, Козеріг обов'язково це відчує і тоді буде непереливки обом коханцям.

3 Діва
Діви дуже довірливі, і це велика проблема. Самі вони вірні до глибини душі, і щиро вірять, що всі люди на Землі мислять аналогічним чином. А вже в своєму партнері вони не засумніваються, поки не побачать зраду своїми очима. Всі підозри вони відметуть і самі придумають виправдання коханій людині. Тому в плані зрад партнеру Діви живеться дуже привільно.

Інша причина зрад Дівам пов'язана з побутом. Представники цього знака дуже захоплені господарством, наведенням порядку і доглядом за будинком. Захоплюючись побутовими питаннями, вони забувають про партнера, перестають вносити романтику у відносини і піклуватися про взаємний потяг. У цьому їх фатальна помилка.

4 Риби
Особистості даного знака дуже легковірні, а тому зраджувати їм не складає труднощів. Риби повірять в будь-яку, навіть найфантастичну історію, тому що сліпо довіряють коханій людині. І навіть якщо проникливі Рибки здогадуються, що партнер пішов «наліво», їм легше зробити вигляд, що все добре, ніж влаштовувати скандал і ставити питання ребром.

До слова, Риби – один з найбільш розкутих знаків Зодіаку. Їх сексуальне життя нерідко передбачає різноманітність в ліжку, і навіть легкі збочення. Тому деякі Риби самі підштовхують своїх партнерів до зрад.

5 Рак
З раками досить складно ужитися. Особи цього знака нерідко депресивні і меланхолійні, надмірно нагнітають і драматизують події. Згодом партнер втомлюється постійно витягати Рака з депресії і починає пошуки людини, з якою можна відчувати радість і легкість буття.

А ще Раки – відомі домосіди, які після народження дитини з головою йдуть в побут і рутину. Природно на партнера часу не залишається, і той, після парочки скандалів, готовий завести коханку, щоб отримувати дозу уваги, якої йому так не вистачає.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
більше матеріалів
/-0,5646550655365-/ /-pc-/
Top