counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Найкрасивіші чоловіки планети. Хто вони по знаку зодіаку


Переглядів: 7085


Найкрасивіші чоловіки планети. Хто вони по знаку зодіаку

Астрологія дозволяє дізнатися все не тільки про характер, унікальні риси і долю людини. Мало хто знає, що сузір'я впливають і навіть на зовнішність людей.

Телець

Даним представником зодіакального кола управляють Венера і Місяць, і саме тому чоловіки-Тельці часто народжуються такими красивими. Вплив планет надає їх обличчю виразні риси, а гарячий і брутальний погляд в поєднанні з чуттєвими губами не здатні залишити байдужою жодну жінку. Секрет їх привабливості ховається не тільки в зовнішності, а й у внутрішніх якостях. Властива їм добродушність відбивається у них на обличчі, тому вони легко розташовують до себе оточуючих і викликають довіру у протилежної статі.

Більшість чоловіків-Тельців наділені середнім ростом і міцною статурою, але ось любов до смачних, поживних страв і домашнього затишку здатна зіпсувати їх стрункий силует. Однак навіть будучи добродушними пухляками, вони не перестають зачаровувати інших, компенсуючи відсутність стрункості особистою чарівністю і неймовірним почуттям гумору.

Стрільці
Мабуть, сама доля подарувала Стрільцям таку неймовірно-містичну красу. Один лише погляд на такого чоловіка здатний позбавити дару мови будь-яку жінку. Зазвичай чоловіки-Стрільці мають нестандартні зовнішні риси, що робить їх ще більш привабливими і цікавими.

Найголовніше, що з роками такі чоловіки стають тільки гарніші, і навіть зморшки і легка сивина лише надають новий колорит їх зовнішньому вигляду. Крім зовнішньої привабливості, чоловіки-Стрільці володіють неймовірною внутрішньою сексуальністю, перед якою не може встояти жодна жінка. Незважаючи на це, про вірність Стрільців можна складати цілі легенди. Вони дуже влюбливі натури, хоча і віддані своїй партнерці. Тільки не дивуйтеся, якщо сьогодні він клявся вам у коханні, а вже завтра тими ж словами постарається звабити іншу жінку.

Близнюки

Можливо, зовнішні дані чоловіків-близнюків нічим не краще, ніж у інших Знаків Зодіаку, однак вони вміють правильно подати себе, створити хорошу саморекламу і яскраво продемонструвати свої найголовніші достоїнства по Знаку Зодіаку, що робить їх в очах інших людей ще більш привабливими. Незважаючи на те що вони не володіють виразним поглядом або унікальними рисами обличчя, за допомогою флюїдів і флірту вони можуть підкорити будь-яку жінку, змусивши її робити найнемислимі вчинки.

На жаль, легковажність і вітряність Близнюків здатні зіпсувати їх природну чарівність. Протягом усього вечора вони можуть приділяти увагу тільки одній жінці, але як тільки на горизонті з'явиться більш приваблива панянка, вони тут же покинуть свою супутницю заради більш привабливо оїсоби. Такий вчинок сам по собі складно назвати гідним і красивим, особливо з боку дорослого чоловіка.

Лев
Лев — яскравий, харизматичний і самовпевнений в собі Знак. Здавалося б, поєднання цих якостей являє із себе вибухонебезпечну суміш, але вони роблять чоловіків-Львів ще більш привабливими. Зазвичай такі чоловіки мають грубі риси обличчя, міцну статуру і надзвичайну силу. Однак трапляються й винятки. Деякі чоловіки-Леви зовсім не схожі на царствених натур, але якщо вони пустять в хід природну чарівність, то перед ними не встоїть навіть найнеприступна по Знаку Зодіаку жінка.

Як і будь-який представник вогняного Знака, Лев — природжений гравець. Зазвичай чоловіки-Леви використовують особисту чарівність, щоб здобути то одну, то іншу жінку, і, без сумніву, в цьому їм допомагає яскрава і унікальна зовнішність. Зазнавши поразки, вони готові і далі змагатися за серце пані, що сподобалася, а гідну конкуренцію їм можуть скласти хіба що вищенаведені Знаки Зодіаку.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
більше матеріалів
/-0,32022500038147-/ /-pc-/
Top