counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Обрізати волосся - змінити життя. Чому радять старанно вибирати перукаря


Переглядів: 910


Обрізати волосся - змінити життя. Чому радять старанно вибирати перукаря

Волосся треба берегти. Воно несе не тільки естетичну функцію і дані не просто для краси. Воно як природні антени людського організму - проводить незриму цілющу силу простору до тіла.

Є легенда. Давним-давно навколо голови людини був німб. Це те, що видно на іконах навколо голови святих. А волосся не було. Голова була покрита чимось схожим на пушок. На кшталт того, що на голові новонародженого немовляти. Коли людина впала в гріх, промінчики космічної енергії навколо його голови обважніли і перетворилися на волосся. І це сполучна ланка між людиною і небом.

Волосся - джерело нашої космічної Сили.
Магія стверджує, що якщо щось відбувається з волоссям - це змінює русло незримої річки, яка омиває нас своїми біоенергетичними хвилями. Тому будь-який вплив на волосся може змінити в ту чи іншу сторону не тільки наш зовнішній вигляд, але і все наше життя.
Щоб не облисіти завчасно і не втратити свою небесну половину у вигляді Ангела-Хранителя, дотримуйтесь при стрижці заходів безпеки. Ви повинні чітко знати коли, навіщо ви змінюєте своє волосся.

Правило перше:
Не можна довіряти своє волосся кому попало. Людина, яка вас стриже, змінює ваше біополе. Прийшовши в перукарню, виберіть не тільки модні зачіски, але і енергійного і життєрадісного майстра, тоді і ваше життя після стрижки зміниться на краще.

Чим старший перукар, тим сильніше його вплив на ваше життя. Якщо ви людина самостійна, звикли вирішувати свої проблеми самі і не любите, коли вам щось заважає їх здійснити, обирайте майстра або одного з вами віку, або молодшого за вас.

Коли вам хронічно не щастить з незрозумілої причини, має сенс вибрати дуже старого і відомого майстра, нехай навіть зачіска, їм зроблена обійдеться вам дуже дорого. Зате після відвідин перукарні ваше життя різко зміниться. А якщо ви ще правильно розрахуєте момент відвідування, то не просто зміниться, а покращає кардинально.

Правило друге:
Самим собі краще волосся не стригти. Це «марновірство», хоча людині дуже складно вилікувати себе самому. Якою б сильною і вольовою не була людина, їй дуже складно виправити деформації свого власного біополя, адже переробляє він їх такою деформованою енергією.

Правило третє:
Вважається, що краще, якщо вас стриже або, наприклад, робить в салоні маски для волосся людина однієї з вами статі. Під час стрижки у вас міняються ефірне, астральне і ментальне біополя, і в результаті цього ми легко піддаємося чужому впливу.

Тому, якщо ви сподобалися майстру різної з вами статі, це може призвести до неприємностей в особистому житті. У біблійних переказах Самсона погубила жінка, що зрізала йому волосся.

Правило четверте:
Якщо ви хочете, щоб після стрижки волосся стало швидше рости, зачіску треба робити при повному місяці. Якщо хочете, щоб волосся трохи поміняло свої властивості - наприклад, вас не влаштовує, що воно плутається, неслухняне - варто сходити в перукарню на старому місяці. Але після такої стрижки волосся буде відростати дуже довго. На старий місяць також добре підстригтися, якщо ви хочете затримати випадання волосся, зміцнити коріння волосся.

Порада давніх слов'янських волхвів. Якщо ви застудилися - злегка підрівняйте волосся, щоб з підстриженими кінчиками пішла негативна енергія хвороби і організм міг легше очиститися.

Правило п'яте:
Волосся не можна стригти в певні місячні дні (9, 15, 23 і 29 дні за місячним календарем), а також у дні сонячного і місячного затемнення. Після таких процедур можна захворіти або, як говорили за старих часів, «пам'ять і розум зістригти».

Правило шосте:
Перш ніж записуватися в перукарню, визначте як ви хочете змінити своє життя:
Стрижка в понеділок. День сприятливий. У цей час можна зняти з себе велику кількість негативних емоцій і невирішених проблем, що накопичилися в житті. День сприятливий для фарбування волосся.

У вівторок краще піти в перукарню, якщо вам не вистачає фізичних сил або волі вирішити якусь важливу проблему, якщо вам бракує активності або замучила монотонність життя.

У середу добре постригтися, щоб дізнатися щось нове або цікаве, зустріти нових друзів або притягти до себе старих, збільшити число поїздок, переміщень і спілкування в житті.

Четвер сприяє змінам у взаєминах з оточуючими, сприяє популярності людини, збільшенню його удачі і благополуччя. П'ятниця - день жіночої краси.

Коли ви відвідуєте перукарню в цей день тижня, ви змінюєте не просто зачіску, ви змінюєте свою зовнішність. Тому, якщо вас влаштовує, як ви виглядаєте, в цей день тижня краще не стригтися.
Якщо хочете покращати - відвідайте перукарню в п'ятницю, коли Сонце йде до Козерога (24 грудня - 22 січня) або Тельця (22 квітня - 21 травня).

Субота - хороший день для стрижки. Волосся в цей день оздоровлюється. Знімається частина кармічних боргів і гріхів вашого роду.
У неділю краще волосся не стригти - можна зарізати свою власну долю або удачу. Цей день гарний тільки для хронічних невдах - може, доля змилостивиться і після такої процедури зміниться на краще.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Який вид спорту підходить вам за Знаком Зодіаку
Який вид спорту підходить вам за Знаком Зодіаку
Фізична активність важлива для того, щоб підтримувати організм у тонусі та уникати неприємностей зі здоров'ям ....
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Хороша фізична форма — це не лише запорука привабливості, а й відмінного настрою, здоров'я та удачі Спеціальне....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Спілкування з негативними людьми спустошує нас, знижує імунітет, викликає тривожність, занепад сил, впливає ви....
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
більше матеріалів
/-0,28609204292297-/ /-pc-/
Top