counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

7 ознак, що партнер "зломив" вашу самооцінку


Переглядів: 1073


7 ознак, що партнер зломив вашу самооцінку

Ви були самовпевненим дівчиськом з красивими очима і грандіозними планами на життя, але серце коротнуло струмом любові, і колишній світ змінився. За час спілкування з новим бойфрендом з вашою самооцінкою відбулися дивні зміни – у вас з'явилася пачка нових комплексів, ви перестали розвиватися, закинули колишні захоплення і зовсім втратили віру в себе. Життя втратило колишні фарби, але ви наполегливо продовжуєте тиснути на газ.

7 ознак, що партнер ламає вашу самооцінку
Як зрозуміти, що відносини зайшли в глухий кут, і ви довірилися не тому? Читайте 7 ознак того, як партнери ламають нам самооцінку.

1. Ви лізете зі шкіри, щоб йому відповідати
Він такий ідеальний, що впору порошинки здувати. Доводиться бігти попереду паровоза, тільки б залишатися цікавою, дотягнути до міфічних стандартів. Це раніше ви вважали себе привабливою. А тепер, виявляється, у вас маленькі стегна, підборіддя занадто гостре, диплома всього 2 штуки, та ще й волейбол не подобаються... яка невдача! І як він тільки на вас запав, таку неідеальну? Ви стали засмиканою, неспокійною, проводите в спортзалі весь вільний час, в перервах почитуючи Кафку. Але чоловік все одно незадоволений, справжня ви його не влаштовуєте.

2. Ви привчили себе ретельно фільтрувати мову
Ні, ви не з родини шевців, де спілкуються російською матом. Але на порожню балаканину у вас накладено мораторій, тому що ви завжди чимось зачіпаєте свій «скарб». Не спеціально. То смієтеся, як свиня. То наголоси ставите неправильно. То зачіпаєте найтонші струни його душі своїми безглуздими жартами. Простіше закрити рот і мовчати, ретельно фільтруючи кожне слово. Правда, як довго ви так протримається? І чому не пошукати того, з ким можна обговорювати все на світі, не боячись показної образи.

3. Ви боїтеся відмовити партнеру
У вашій парі існує тільки одна лінія партії – це бажання чоловіка, які беззаперечно слід виконувати. Не можна сперечатися або відмовитися від того, що не викликає у вас ентузіазму, інакше він образиться і впаде в немилість. Простіше викреслити слово «ні» і плентатися слідом за партнером слухняною вівцею. Постійно наступати собі на горло, заганяти бажання вглиб, адже ви всього лише жінка і це нормально... ага.

4. Вас завжди виставляють крайньою
Як просто управляти людиною, яка погоджується бути винуватцем всіх твоїх невдач. А ще це відмінний спосіб витерти ноги об самооцінку жінки: «Це ти винна, що я ніким не став, прийшов додому в поганому настрої і заліпив тобі ляпас!» Вас безпідставно назвуть поганою господинею, невірною дружиною, фригідною лялькою в ліжку, тільки щоб зробити керованою, щоб ви молилися на свого бога і не надумали дивитися в бік.

5. Важко винести навіть коротку розлуку
Для першого року відносин подібна прихильність – нормальне явище. Тривогу варто бити, якщо через роки ви так і не навчилися керувати своїм життям під час відсутності партнера. Вимушене відрядження змушує вас рвати на собі волосся і вимагати щосекундний звіт? Ви буквально задихається від самотності, уявляєте страшні картини зради або нещасного випадку? Швидше за все, ваш світ настільки замкнувся на чоловікові, що ви втратили внутрішній стрижень, а з ним – і саму себе. Будьте обережні, це може погано закінчитися. Завжди повертайте собі внутрішню цілісність і окремість!

6. Ви втратили колишню самостійність
Це раніше ви були здатні вирішувати, де працювати, що є на сніданок і куди поїхати відпочити, зараз за все відповідає партнер. Він чомусь вирішив замінити вам «татуся», видав інструкцію, як поводитися, і причепив повідець. З одного боку, зручно! Вам завжди розкажуть, з ким гуляти, який ремонт робити в вітальні і скільки дітей народжувати. З іншого боку, ви перетворюєтеся в дурнувату дитину, яка не здатна за себе постояти, забезпечити свій комфорт і якось вплинути на майбутнє. Ви на гачку, остаточно заледащіли і залежите від цієї людини. Ось така ось ведмежа послуга.

7. Доводиться жити в постійному страху
У здорових відносинах панує атмосфера прийняття, стабільності і захищеності, обидва партнери підтримують один одного і надихають на ріст і розвиток. Коли нам ламають самооцінку? Коли доводиться жити на пороховій бочці, годуватися порожніми обіцянками, терпіти зради, при цьому намагаючись не звихнутися. Вас постійно просять потерпіти, бути «мудрішими», поступитися своїм принципам і натужно посміхатися. Але це дурість! Подивіться правді в очі: ви ув'язані в цій брехні, втрачаєте спокій і сили, рятувати треба не його, а себе. Джерело.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Страхи, комплекси та фобії переслідують багатьох із нас, але вам абсолютно нема чого жити з цим Експерти в гал....
більше матеріалів
/-0,3994779586792-/ /-pc-/
Top