counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Уникайте похмурих людей: Найточніший гороскоп на тиждень з 15 по 21 жовтня


Переглядів: 714


Уникайте похмурих людей: Найточніший гороскоп на тиждень з 15 по 21 жовтня

Гороскоп на тиждень - найкращий помічник для тих, хто хоче зберегти і примножити свою удачу. Поради астрологів дадуть вам перевагу в кожній зі сфер життя. Універсальна порада на цей тиждень - стороніться людей, які позбавляють вас позитивної енергії. Якщо вам волею випадку або з якоїсь вагомої причини доведеться поспілкуватися з кимось, хто вас дратує, використовуйте три надійні способи захисту від негативу. Ці поради допоможуть також позбутися від неприємних відчуттів і емоційної втоми після важкої праці.

Овен
Овнам знадобляться замовини на удачу, хоча труднощі зовсім не обов'язково будуть підстерігати їх на кожному розі. Найбільші проблеми зірки і планети обіцяють представникам цього Знака в любові: там Овни можуть зустріти серйозний опір в особі сумнівів і страхів, а також негативно налаштованих друзів і близьких другої половинки. Що стосується фінансів і роботи, з ними все буде куди краще. Цей тиждень чудово підходить для переговорів і початку нових справ.

Знизити стомлюваність протягом дня допоможуть приємні думки про майбутній вечір. Астрологи радять частіше думати про що-небудь позитивне, щоб негатив не просочувався в свідомість Овнів. На вихідних бажано як слід відпочити в оточенні близьких людей, друзів і товаришів. Якщо у будні і в робочий час усамітнення буде корисним, то на вихідних краще опинитися у приємній компанії.

Телець
На шляху до успіху у будь-якої людини можуть виникнути негативні вірусні програми, але на цьому тижні Тельцям астрологи і фахівці сайту dailyhoro.ru радять бути уважними до своїх думок подвійно. Тельцям не варто приймати за чисту правду все, що говорять люди, адже серед них можуть бути вороги і ті, кому вигідна їх слабкість. Найстрашніша зброя в цей період - слова. І хоча вони можуть поранити, та захиститися від них цілком реально.

Контролювати свою свідомість Тельцям на цьому тижні допоможе непохитна впевненість. Щоб досягти її в справах, будуть потрібні неймовірна працьовитість і великий запас сил. У коханні потрібна інша стратегія: астрологи рекомендують Тельцям перебувати ближче до людей, остерігаючись тривалого перебування на самоті.

Близнюки
Якщо все піде цього тижня не за планом, то Близнюкам повернуть удачу сильні обряди на виконання бажання. Всі найпотаємніші мрії мають право на реалізацію, тому не варто від них відмовлятися перед обличчям проблем. Цей тиждень буде дуже динамічним, тому чорно-білі клітинки можуть змінювати одна одну досить часто.

Астрологи радять остерігатися необдуманих рішень. У період з 15 по 21 число краще покладатися на свою мудрість і досвід, а також прислухатися до порад людей, які щиро намагаються вам допомогти. Близнюкам краще уникати авантюр і не ризикувати, тому що такими діями можна накликати біду.

Рак

Позитивні афірмації допоможуть Ракам обрати вірний шлях у коханні і справах на цьому тижні. Успіх буде там, де гарний настрій і віра в себе. Зірки радять Ракам частіше думати про прекрасне і займатися тільки улюбленими справами. З іншого боку, енергія планет виявиться сприятливою для роботи над собою, тому краще чергувати різні справи і дозвілля, не займаючись лише чимось одним.

Зміна обстановки буде корисною для Раків, які хочуть від усього відпочити. Можна відправитися за покупками, щоб підняти собі настрій, а можна взяти відпустку і відвідати інше місто, з'їздити до родичів. В рамках робочих завдань буде корисно відправитися у відрядження.

Лев

Левам на цьому тижні допоможуть корисні поради по роботі над собою. Покладатися на інтуїцію не варто, поки не закінчиться робочий тиждень. На вихідних настрій підніметься, тому можна буде спокійно братися за важливі домашні справи або присвятити їх відпочинку.

У суботу та неділю у вільних Львів висока ймовірність незвичайного знайомства. Не варто списувати з рахунків соціальні мережі. Щодо вже існуючих стосунків, то Левам бажано проявити в них терпіння і повагу. Це стосується не тільки кохання, але і дружби. Левам потрібно буде згладжувати гострі кути і уникати конфліктів, щоб показати оточуючим свої позитивні наміри.

Діва
Енергетика зірок і планет цього тижня може пробудити в Дівах ряд слабкостей. Йдеться в першу чергу про те, що Діви люблять кидати розпочаті справи через брак впевненості. Підтримати її на належному рівні допоможуть близькі люди. Якщо ж з ними порозумітися не виходить, астрологи радять Дівам обернутися назад і переконатися, що вони вже досягли багато чого, оцінити, скільки часу і зусиль вони витратили. Оцінка витрачених ресурсів дозволить позбутися бажання махнути на все рукою.

Це справедливо як для роботи або фінансів, так і для кохання. Триматися за те, що вже є - це найкращий спосіб залишитися на плаву, адже навіть соломинка здатна допомогти виплисти з океану проблем. Хоча зірки і підкинуть Дівам завдань, вони не заберуть у них удачу.

Терези
На цьому тижні Терези можуть більше і швидше втомлюватися. Це стосується як фізичного стану, так і емоційного. Всьому виною стреси, , позбутися яких допоможуть спеціальні фізичні вправи. Будь-яка праця має бути помірною, як і відпочинок.

У ці сім днів все повинно знаходитися в балансі і гармонії. Зайвої пристрасті і наполегливості краще уникати ще й тому, що розчарування можуть зробити Терезів нещасними. Краще реально оцінювати ситуацію, позбувшись зайвих амбіцій. Рішучість Терезам буде потрібна, але на подвиги краще зараз не зважуватися. Зірки і планети розташовані таким чином, що будь-яка невдала авантюра може пустити по укіс всі плани відразу.

Скорпіон

Ситуація цього тижня така, що зірки можуть забрати удачу Скорпіонів в будь-який момент, особливо ближче до вихідних. Необхідно бути якомога обережнішими у цей період часу. Якщо Скорпіонів будуть чекати невідкладні і вкрай важливі справи, то перед ними краще читати замовляння на удачу. Це підвищить шанси на успіх.

Скорпіонам, які перебувають у стосунках, бажано не боятися змін і зміни обстановки. Разом можна досягти більшого, тому не варто проявляти егоїзм по відношенню до самої близької людини. Будні дні будуть вкрай продуктивними, тому що енергія зірок і планет сприяє підвищенню емоційної і фізичної стійкості.

Стрілець

Шлях до гармонії для Стрільців лежить через очищення від негативних почуттів і емоцій. Прийшла пора перестати злитися з будь-якого приводу і навчитися відпускати неприємні ситуації. Чим простіше представники цього Знака будуть ставитися до всього того, що відбувається, тим більше вони зможуть зберегти нервових клітин. Це дозволить залучити удачу, якої іноді так не вистачає.

Відпочивати в період з 15 по 21 жовтня краще в рідних стінах. У разі наближення хвилі негативних емоцій уникнути конфліктів допоможе усамітнення. Стрільці стануть більш імпульсивними на цьому тижні, тому їм краще ні з ким не сперечатися зайвий раз і не починати безглуздих конфліктів. Порожні обіцянки вельми небезпечні для бізнесу, для кохання і для взаємин з людьми в цілому.

Козеріг

Грошові прикмети допоможуть Козерогам не упустити фінансову удачу, якщо все піде не за планом. Астрологи радять якомога частіше звертати увагу на різні дрібниці протягом цих семи днів. Доброю новиною буде швидке подолання труднощів у спілкуванні з оточуючими. Дозволити будь-який конфлікт можна буде практично відразу після його появи. Правда, для цього доведеться слухати не тільки свою гордість, а й здоровий глузд.

Цей тиждень хороший для пошуку нових друзів, партнерів по бізнесу і для романтичних знайомств. Знаходити з людьми спільну мову буде набагато простіше. Якщо між Козерогами і оточуючими буде велика прірва в світогляді, бажано проявити повагу до думки інших людей.

Водолій

Астрологи зазначають, що у деяких Водоліїв може наступити чорна смуга в житті. Стати успішнішими і більш щасливими Водоліям допоможуть три щоденних ритуали. Оскільки проблеми мають властивість приходити і йти, бажано якомога швидше налаштуватися на позитивний лад, інакше постраждає ще й настрій. Потрібно проводити більше часу на свіжому повітрі, менше ризикувати і витрачати енергію розмірено. Краще продумувати свої плани заздалегідь, діяти без поспіху, без агресії.

До кінця тижня ви зрозумієте, що без обережності проблеми були б куди більш руйнівними. Всесвіт підвищить харизму і чарівність Водоліїв, тому можна буде досягти успіху у відносинах з протилежною статтю.

Риби

Про Риб можуть почати розпускати чутки і плітки їх вороги. Публічні сварки і конфлікти тільки погіршать ситуацію, тому краще уникати їх будь-якими способами. Про небезпеку попереджатимуть знаки Всесвіту. Крім цього, зірки посприяють загострення інтуїції, яка зіграє в цей період далеко не останню роль. Астрологи радять Рибам знайти в собі почуття глибокої поваги до оточуючих людей. Це допоможе досягти успіху в любові і зберегти дружбу. Якщо Риби зможуть забути все погане, то їх відвідає удача. Не варто таїти в собі злість, яка руйнує в людині все найкраще, виводячи назовні лише негатив, страхи і комплекси.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої професійні цілі та амбіції Постарайтес....
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на піку, що зробить вас неперевер....
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
більше матеріалів
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої професійні цілі та амбіції Постарайтес....
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на піку, що зробить вас неперевер....
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
більше матеріалів
/-1,2318680286407-/ /-pc-/
Top