counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Квітня
15 Квітня
Всі новини...

Як правильно носити шпильку від наврочення


Переглядів: 4688


Як правильно носити шпильку від наврочення

Булавка - як оберіг від пристріту відома здавна. Але знайти її в своїй скриньці для шиття або купити в магазині і просто так приколоти до одягу не можна. Свій оберіг треба неодмінно підготувати.

Яка шпилька захищає від пристріту і як підготувати:

В якості оберега підходить шпилька з будь-якого матеріалу, хоч металева, хоч золота або срібна. Правда, чим сильніше вона блищить, тим ефективніше буде відображати енергетичний удар, спрямований на вас. А так, обереги-шпильки відображають негатив однаково ефективно.
Дуже важливо, щоб оберіг гарненько застібався. Адже саме замкнута шпилька затримує в собі негативну енергію.

Булавка, яка давненько лежала без потреби, для оберега не підходить. Доведеться для цих цілей купити нову. Зробити це радять в п'ятницю ввечері - саме перед вівторком на зростаючому Місяці. У вівторок оберіг слід підготувати, а потім вже прикріплювати до одягу.

Потрібно купити церковну свічку. В її полум'я слід прожарити кінчик шпильки. Тримаючи її над полум'ям, вимовляєте такі слова (три рази): «Захисти мене, ангел-хранитель, украй від недоброго ока, не дай навести на мене порчу. Амінь ». Після кожного прочитання змови потрібно капнути краплю воску в шпилькових вушко. Зчищати застиглий віск потім не слід (він сам потім відпаде).

Якщо слідувати стародавнім традиціям, оберіг від пристріту у вигляді шпильки потрібно приколювати з внутрішньої сторони будь-якого одягу вниз голівкою.

Кріпили її наші предки якомога ближче до подолу одягу. Якщо з зовнішнього боку то - ближче до серця. Адже зверху одягу оберіг безпосередньо «вловлює» негативну енергію або відображає її своїм блиском і таким чином послаблює негативні атаки.
Посилити дію оберега від лихого ока можна, закріпивши на ній намистину: для дитини зелену, улюбленого людині - червону, батьків - блакитну.

Якщо шпилька потемніє це означає, що оберіг «прийняв» негатив і більше не захищає, а значить, шпильку потрібно терміново замінити. Також не використовують шпильку, якщо вона розстебнулася: стало бути негатив, прийнятий оберегом, зашкалює.

Той оберіг, який втратив силу, закопайте якомога глибше в землю. Якщо оберіг виготовлений з дорогоцінного металу, то він кольору не змінить навіть коли збере погану енергетику, тому потрібно періодично очищати його. Для цього потрібно потримати шпильку під проточною водою, а потім на ніч засипати сіллю (використовувати цю сіль після цього не можна).

Як носити шпильку від пристріту на весіллі, вагітної і як захистити будинок
Щоб зла енергія застрягла ( «закатати») і не нашкодила нареченій (гостей на весіллі багато, і навіть їх щире захоплення молодятами може нашкодити), потрібно прикріпити оберіг-шпильку. Приколюють її на поділ весільної сукні з внутрішньої сторони. Можна зробити і пару стеків синіми нитками.

Нареченому шпилька прикріплюється зсередини сорочки вниз головкою і ближче до серця. У старі часи був звичай захищати молодят від пристріту за допомогою схрещених шпильок, часто вони були золотими. Кріпилися також на Подолі сукні та сорочки хлопця зсередини.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Поради астрологів, відображені в щоденному місячному календарі, стануть гарною підмогою для ведення справ Своє....
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні для вас настане день яскравих вражень та несподіваних поворотів Буд....
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
16 квітня о 10:26 розпочнеться дев'ятий місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
16 квітня 2024 року з'являться нові завдання та труднощі, які необхідно вирішити якнайшвидше Наполегливість бу....
Любовний гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете внутрішню силу та впевненість, що зробить вас особ....
більше матеріалів
/-0,2968578338623-/ /-pc-/
Top