counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Знаки Зодіаку, яких друзів вам треба уникати


Переглядів: 4691


Знаки Зодіаку, яких друзів вам треба уникати

Овен
Овнам варто побоюватися тих друзів, які мають стільки ж хоробрості і нерозсудливості підтримувати всі найбожевільніші ідея представника знака. Саме такі особистості «надихають» Овнів робити те, чого зовсім не треба було б, а потім роблять вигляд, що зовсім ні при чому. Коли ж приходить розплата за такі необачні вчинки, ці «друзі» пропадають з поля зору.

Телець
Тельцям варто остерігатися тих, хто привносить в їх життя плутанину, суєту і бедлам, не серйозні і не бажають виконувати свої обіцянки. Ці «творчі натури» по-своєму привабливі і можуть завоювати симпатії представників знака, а потім зруйнувати їхні плани і принести масу проблем, у виникненні яких Тельці будуть звинувачувати самих себе.

Близнюки
Небезпечні друзі для Близнюків - це ті люди, які всіма фібрами душі хочуть «вплинути» на представників знаку і не відступають, якщо спочатку їм це не вдається. У перший час їх присутність в життя здається цілком корисним: вони допомагають досягти цілей, позбутися шкідливих звичок. Але ось на емоційному стані Близнюків все це позначається вкрай сумно: постійний тиск, навіть саме ласкаве, представникам знака протипоказано.

Рак
Раків як на зло тягне до тих людей, від кого варто було б триматися подалі. Якщо серед ваших знайомих є нескінченно поблажлива до ваших слабкостей розуміє особа, яка вміє співчутливо кивати і готова годинами слухати ваші скарги, знайте: саме спілкування з нею заважає вам рухатися вперед і своєчасно вирішувати виникаючі проблеми.

Лев
Леви можуть за себе постояти, і їм рідко «загрожує» небезпеку. Але, тим не менше, «недобрі« друзі є навіть у них. Ці люди повільно, але вірно знижують самооцінку представників знака. Те порадять зайнятися дрібним і малоцікавим справою, то натякнуть, що пора переходити від модних молодіжних тенденцій до нестаріючої класики ... Такі шпилькові уколи по одному абсолютно нешкідливі, а ось у великій кількості дуже шкідливі для Львова.

Діва
Діви дуже розбірливі в друзях, але і тут є виключення. Багато у кого є такі друзі, у яких все завжди погано, вони безпорадні і взагалі «вмирають». До таких Діви завжди готові поспішити на допомогу на шкоду власному житті, інтересам, справ і проблем. А потім вони дивуються, чому все полетіло шкереберть.

Терези 
Терези люблять ладити з усіма. Це їх і підводить: вони підпускають до себе тих, кого не слід було б. Це люди, які здатні роздувати з мухи слона, створювати бурю в склянці, одним словом, проблему, що вимагає негайного участі ... Терезів! Якщо людина, нехай навіть дуже симпатичний, заважає вам спокійно думати, приймати виважені рішення і оцінювати ситуацію з різних сторін, спілкування з ним навряд чи буде вам корисно.

Скорпіон
Для Скорпіонів небезпеку становлять ті, хто ставиться до представників знака занадто серйозно. Чим більше представники знака спілкуються з такими людьми, тим менше у них стає самоіронії, але ж саме вона часто допомагає Скорпіонам уникати проблем і не потрапляти в надмірно драматичні ситуації.

Стрілець
Стрільці вважають за краще робити і говорити те, що думають. Тому дружити вони намагаються з такими ж людьми. Але біда цього представника знака в тому, що він часто невірно розпізнає брехню і часто приймає лестощі за відверте захоплення. Якщо ви чуєте від «друга» тільки солодкі промови, подумайте, один чи він вам.

Козеріг
Козероги легко можна зловити на вудку відповідальності, і саме це робить їх уразливими. Подумайте, чи немає поруч з вами людини, якій ви весь час щось обіцяєте, самі того не бажаючи. Небезпечного одного легко розпізнати: вам завжди важко відмовити йому, і саме тому він в будь-який момент може почати вити з вас мотузки.

Водолій
Для Водоліїв небезпечні ті, хто вміє грати на честолюбстві представників знака. Навіть в найближчих відносинах з такими людьми присутній нотка змагання або, по крайней мере, порівняння, в якому Водолії завжди трохи програють - і, що найнеприємніше, звикають до цього, поступово забуваючи про те, що відчувати себе переможцями набагато приємніше.

Риби
Рибам бажано уникати спілкування з людьми, які не можуть відкрити їм нічого нового. Такі особи зазвичай дуже уважно слухають, захоплено дивляться, вірять всьому, що ви говорите, і після зустрічей з ними ви відчуваєте себе людиною якщо не великим, то, по крайней мере, всезнаючим. Відчуття це, звичайно, приємне, але саме через нього представники знака часом зовсім втрачають інтерес до навколишнього світу.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
10 знаків того, що ви зустріли людину з минулого життя
10 знаків того, що ви зустріли людину з минулого життя
1 Ви відчуваєте себе поряд з ним "як вдома"
10 слів та думок, які притягують невдачі
10 слів та думок, які притягують невдачі
Іноді, незважаючи на всі зусилля, ми не можемо досягти своєї мети Причиною цього є негативний настрій, який ми....
5 шкідливих звичок, які заважають вашому розвитку
5 шкідливих звичок, які заважають вашому розвитку
Шкідливими звичками ми звикли називати прихильність до куріння, алкоголю та інших речовин, які руйнують органі....
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої професійні цілі та амбіції Постарайтес....
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на піку, що зробить вас неперевер....
більше матеріалів
/-0,41483688354492-/ /-pc-/
Top