counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Здаються або б'ються рогами до кінця: як переживають біди і печалі знаки Зодіаку


Переглядів: 2837


Здаються або б'ються рогами до кінця: як переживають біди і печалі знаки Зодіаку

Незвичайний гороскоп, який допоможе дізнатися, як проявляється  та чи інша людина під час смутку і печалі в залежності від знака зодіаку.
Овен
Цей гордий і безсумнівно нагороджений лідерськими якостями знак зодіаку страждає стоїчно мовчки. І не тому, що Овен замкнутий або боїться публічного осуду, просто він практично нічого не боїться.

Справа в тому, що Овен щиро впевнений, що: а) ти все одно не зможеш йому допомогти, стало бути, немає сенсу стрясати повітря; б) ти просто не зрозумієш, що переживає Овен. Тому що ти - не Овен. А це означає, що будь-який інший особистий досвід (не гнівайся, а прийми як належне) за замовчуванням лайно. Тому якось він сам розбереться, переживе - і не таке проходив.

Телець

Телець - це руйнівний страждалець. І не чекай, що він буде тихо страждати, уткнувшись носом в подушку. Якщо цей знак зодіаку страждає, то про це, безсумнівно, дізнаються всі навколо, а сама ознака така: характерний ядерний гриб, що виростає одночасно з усіх сторін горизонту.
І з сумним запитування: «За які заслуги мені все це?» - Телець почне збирати віником розбиті в люті і смутку предмети.

Близнюки
Це багатослівні страждальці. І на будь-який твій необачний питання «Що трапилося?» будь готовий дізнатися про його справи в тисячу разів більше, ніж ти очікуєш. Близнюки почнуть свою розповідь з далекого року минулого століття, коли за вікном ще панував теплий вечір, а кущі перебували в невіданні, що з-за рогу вже визирає сувора зима з крижаної косою, сміючись над безтурботністю флори. І в фіналі повідає тобі, що і він, наївний дурненький Близнюк, ще пару років назад заливався сміхом над жартами найбільшою в його житті кохання ... Раджу просто не ставити йому питання: «Що трапилося?». Він і без нього тобі все розповість, тільки в цьому випадку є шанс, що він почне свою несамовиту історію з поточного тисячоліття.

Рак
Ох, ці Раки. Вони страждають високодуховні! І не потрібно припущень про те, що вони бухають. Цьому знаку зодіаку характерно якщо вже страждати, то красиво - зітхаючи, слухаючи при цьому чарівну музику і читаючи книги про самовдосконалення.
Ну а особливо просунуті Раки будуть книги про самовдосконалення писати! А юні Раки почнуть з віршів. Приблизно ось таких: «Кров, смерть, біль. Ніч, тінь, морок. Ти пішов, але твоє серце зі мною. Плак або Квак, ну десь так».

Лев
Компанійські страждальці. Сумувати і сумувати на самоті точно не про Левів - страждати повинні все! Тому в його переживання будуть втягнуті всі недолугі васали, які не зуміли вчасно зірвати кігті в Зімбабве.
А найцікавіше те, що піддані навіть непомітно для себе запишуть кривдників Лева в список своїх особистих ворогів. І кинуться в бій. А без сумніву страждає Лев з поблажливістю порадить піддати їм перцю і не забуде подякувати, що ви у нього є.

Діва
А ось жіночна Діва - конструктивна страдниця! Вона страждає з користю: ​​і шпалери поклеїти і дипломну паралельно напише. А від цього вона стає об'єктом загальної заздрості.
«Ух, яка сильна, так круто тримається, ось це самовладання!» - кажуть оточуючі. Ну а сама Діва навіть не намагається заперечувати проти такої оцінки і в глибині душі навіть безмежно вдячна своїм стражданням. Вона їх сприймає як своєчасно звалився чарівний пендель.

Терези
Цей знак недарма зветься Терези, бо тільки цьому знаку вдається у відповідь на смуток радувати себе чимось приємним. Що саме є противагою, залежить від статусу, товщини гаманця і статі Терезів: когось надихне нова гуртка для чаю, а кого-то нова спортивна машина.
Саме тому з боку здається, що це самий життєрадісний знак Зодіаку. На це тільки на перший погляд, а насправді на душі у Терезів в цей час ой як несолодко.

Скорпіон
Цей знак зодіаку страждати просто не вміє. Звичайно, він чесно намагається, але не дано.

Стрілець
З ним так і пригадується приказка: «Біда не приходить сама». При цьому створюється враження, що сам Стрілець все вміло підлаштовує. Типовий Стрілець створює колекцію з причин для страждань, а потім у потрібний момент вони все вистрілюють одночасно.
Наприклад, після відходу дружини/чоловіка Стрілець не здатний просто обливатися сльозами, відправляючи в себе чарку за чаркою. Він підгадати так, що після відходу другої половини, його турнуть з роботи. Зовсім добре, якщо ще й руку зламає, причому праву.

Козеріг

Цей упертий, але безумовно яскравий знак зодіаку відрізняється далекоглядністю. Козероги готові до будь-якого удару долі, тому що тільки їм відомо, що статися в цьому житті може все що завгодно.
А потім він з наполегливістю, властивою цьому знаку, впирається рогом в паркан, повторюючи мантру: «Забір не вічний, не вічний, падай, зараза, Козеріг - птах сильна». І від його надії і оптимізму, що все повинно закінчитися добре, паркан падає!

Водолій
У депресивному стані Водолії починають вести себе дуже зарозуміло. Адже всяким там людям-мурашкам не дано дізнатися про їхні болі. Ну а з боку розгортається така картина: стоять заклопотано переглядаються нікчемні чоловічки і припускають, що пора вже йому викликати швидку.

А Водолію по барабану, його погляд сповнений вікового страждання і спрямований в сузір'я імені себе. «Так, мною назвали сузір'я, - шепоче Водолій, - а тобі слабо?» І знаєш, якось відразу легше йому стає.

Риби
Ці люди відрізняються легким мазохізмом - страждають і насолоджуються цим. Звичайно, вони всім кажуть, що їм не подобається страждати, але насправді це справжній самообман.

Типовій Рибі дай тільки привід, хоча б дзвінок у вечірній час чоловікові від незнайомого Івана Петровича, який, по-любому, баба, хоча і веде мовлення низьким баритоном. Ось вона - зачіпка! І давай страждати ... Причому як потужно! За кілометр буде і чути, і видно. А потім вмиється сльозами і давай топитися. Подумаєш, Риби не тонуть, чого чіплятися до слів! Тут-таки не втопитися головне, а позначити.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Правила збереження внутрішньої енергії у будь-який тяжкий період
Правила збереження внутрішньої енергії у будь-який тяжкий період
На повноцінний відпочинок потрібно багато часу, тому набагато вигідніше просто не допускати появи стану змучен....
Місячний день сьогодні 28 березня 2024 року
Місячний день сьогодні 28 березня 2024 року
Кожен день приносить нам нові пригоди та випробування Про те, яким буде останній четвер березня, розкажуть аст....
Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку
Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку
Всі ми люди, і кожен із нас має свої недоліки, вади та темні сторони Багатьом знакам зодіаку вони не видно, ал....
Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку
Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку
Астрологія — це наука характер людини за Знаком Зодіаку Тому поради астрологів допоможуть і вдало вийти заміж,....
Гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття занепокоєння чи невизначеності щодо ва....
більше матеріалів
/-0,29903292655945-/ /-pc-/
Top