Знаки Зодіаку: якими мають бути ваші кращі друзі

11.10.2018, 11:24

У всіх нас є уявлення про те, яким повинен бути наш кращий друг. У вас, ймовірно, навіть є невеликий список особистісних якостей, які ви хочете в ньому бачити. Але люди змінюються, і ми не завжди такі ж, як і десять років тому, і ви раптом розумієте, що ваш друг зараз - це частково чужа людина. Що ви очікуєте від кращого друга і що вам дійсно в ньому потрібно?

1. Овен
Вам потрібен веселий компаньйон, що доповнює вас. Він повинен бути креативним і спонтанним, здатним на божевільні вчинки і мотивуючим вас мислити непересічно. Коли ви думаєте про свого ідеального кращого друга, ви очікуєте знайти людину, яка витягне вас з вашої зони комфорту і буде розуміти вас з півслова і півпогляду.

2. Телець
Ваш найкращий друг повинен бути лояльним і щедрим і завжди приносити вам частування і подаруночки. А ще йому потрібно бути таким же цілеспрямованим, як ви. І він не повинен бути ледачим і пасивним, адже трохи дружньої конкуренції вам не зашкодить!

3. Близнюки
Близнюки, якості вашого кращого друга - це ті, які ви шукаєте в особистих відносинах, але для вас дружити все ж набагато легше. Він повинен бути креативним і уважним, незалежним і легким на підйом. Ви часто уявляєте його собі як людину, яка любить веселитися і перетворює життя в одну суцільну вечірку.

4. Рак
Вашому найкращому другові потрібно бути стриманим ідеалістом, який зуміє вас вислухати і зрозуміти в будь-якій ситуації. Він повинен бути вашим захисником, і з ним має бути цікаво і максимально безпечно ризикувати і веселитися. Такий один завжди розвіє ваш настрій і зможе впливати на ваш нудний характер типового домосіда.

5. Лев
Це людина зі своєю твердою думкою, вона серйозно ставиться до кар'єри, дружби і відносин. На вашу думку, справжній друг призначений для того, щоб покращувати вас, але ви, як правило, шукаєте друзів, які швидше за захоплюються вами. Вам потрібен той, хто стане тішити ваше его, а це не завжди правильно.

6. Діва
Ваш ідеальний кращий друг - це той, хто міг би бути вашим клоном. Це милий, працьовитий і відповідальний чоловік, а також ваш фанат і вболівальник у всіх ситуаціях. Крім того, ви хочете, щоб у вас були змістовні дискусії і багатогодинні інтелектуальні бесіди.

7. Терези
Ваш образ відмінного кращого друга - це чарівний естет, який цінує життя і його красу. З таким однодумцем ви могли б дружити вічно. Це має бути людина-оптиміст, що живе сьогоднішнім днем ​​і насолоджується кожним моментом свого існування.

8. Скорпіон
Скорпіон, ваш кращий друг - це відважна і частково зухвала людина, що розуміє ваші емоції і внутрішнє сум'яття. Ви знаєте, що не всі можуть з вами впоратися, тому і очікування у вас високі. Друг повинен бути вашим напарником і людиною, що прикриває вам спину. Він вміє вас вчасно заспокоїти і ніколи не заподіє вам біль.

9. Стрілець
Ви хочете, щоб ваша дружба з цією людиною була легкою і невимушеною, тобто не завдавала вам ніякого головного болю. Ваш друг повинен бути пробивним і цілеспрямованим, а також розумним і раціональним, але не настільки, щоб не вміти веселитися. А якщо він буде підтримувати вас у ваших вічних прагненнях подорожувати - тим краще!

10. Козеріг
Він повинен бути таким же, як ви - і цим все сказано: тобто інтелектуальний, безкорисливий, жалісливий і витривалий. А це все ті якості, які притаманні і вам, або які ви прагнете всіляко в собі розвивати. Ви хочете мати можливість подивитися на свого друга і сказати собі: «Так, я прийняв правильне рішення». А ще він повинен вас надихати і мотивувати.

11. Водолій
Те, що вам потрібно у кращого друга, - це якості, які ви хочете бачити в собі, але ніяк не можете до кінця виробити. Ви хочете захоплюватися цією людиною і бути на нього схожим. Швидше за все, це спокійний і чуйний напарник, який здатний поділитися з вами своїми почуттями і проявити емоції. Вам потрібна просто хороша компанія.

12. Риби
Ваш найкращий друг повинен бути комунікабельним, безкорисливим і врівноваженим - ви хочете почувати себе поруч з ним абсолютно спокійно. Ваш друг повинен також мотивувати вас, підбадьорювати і підштовхувати до нових досягнень. Вам потрібна дбайлива і творча душа, здатна витягнути вас з вашого затишного маленького світу в реальність. Друг повинен бути трохи божевільним і дуже веселим, щоб показувати вам, як виглядає справжнє життя. Источник.

Читайте АСН в Google News