counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Дружина на вагу золота: Найвірніші супутниці по знаку Зодіаку


Переглядів: 18490


Дружина на вагу золота: Найвірніші супутниці по знаку Зодіаку

Вірність — показник істинної любові. На такі почуття здатні представниці далеко не всіх Знаків Зодіаку. Астрологи виділяють кілька зодіакальних сузір'їв, під заступництвом яких знаходяться найвірніші жінки.

Довіра — це основа будь-яких відносин, будь то дружба чи кохання. Намагайтеся завжди робити так, щоб у вас з партнером було якомога менше секретів один від одного. Якщо ви боїтеся, що ваша друга половинка може піти на зраду, то використовуйте ефективні намовляння від зрад. У любові всі засоби хороші, якщо мова йде про збереження щастя і сім'ї.

Лев
Представниці цього Знака Зодіаку вважаються одними з найбільш вірних, але не тому, що їх може терзати совість, а тому що вони дуже піклуються про свою репутацію. Їм дуже важливий імідж, а бути вірною дружиною або жінкою для них завжди важливіше, ніж щось інше.

Левиці просто не можуть допустити, щоб їх авторитет постраждав через подружню невірність. Вони не тільки не будуть зраджувати самостійно, але і не допустять зради з боку свого партнера. Якщо таке станеться, найімовірніше, Левиця наважиться на розлучення, навіть якщо дуже любить чоловіка.

Рак
Жінки-Раки люблять пофліртувати, але вони ніколи не дозволять своєму сімейному щастю розбитися через це. У пріоритеті у Раків завжди сім'я. Навіть бізнес або роботу вони готові кинути заради своїх рідних і коханих.

Шлюб і любов для Раків — це сакральне, святе, тому зраду вони вважають недозволеною. Немає нічого важливішого вірності — так уже влаштовані ці жінки. Мало хто зустрічав Раків, здатних на зраду, так що такі дами будуть ідеальним вибором для будь-якого сім'янина. Це один з найбільш ревнивих Знаків Зодіаку, але Раки ніколи не дають іншим приводу відчувати це почуття. Їм не з чуток відомо, наскільки важко жити з ревнощами в серці.

Скорпіон
Скорпіони — дуже вітряні жінки, але тільки доти, поки не зустрічають справжню любов. Вони вступають в шлюб з тими, хто їх гідний. Рідко буває так, що інтуїція їх обманює. Якщо це трапляється, то Скорпіони, як і Леви, не будуть шукати бажане на стороні: вони спробують вирішити проблему в стосунках.

Жінки-Скорпіони не зрадять, бо у них є чіткі моральні принципи. Якщо відносини відживають свій вік, Скорпіони довго переживають і терплять, але не доводять до такого стану, коли ними користуються в відкриту. У них є не тільки терпіння, а й почуття власної гідності.

Овен
Овни дуже легко закохуються, їм може подобатися відразу кілька чоловіків. Вони можуть зустрічатися з ними, але якщо їм вдається знайти того, в кого вони закохуються по-справжньому, це назавжди. Овни вони не будуть зраджувати і брехати своєму чоловікові. У разі неналежного ставлення вони просто розлучаються, хоча можуть дати другий шанс.

Овни навіть не розглядають можливість зради, але можуть пробачити її своєму чоловікові — настільки сильна їх любов, прихильність і вірність. Але це можливо лише одного разу. Повторних помилок дами-Овни ніколи не прощають.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на нашому одязі можуть виступати в ролі магніту для успіху в різних сферах життя Експерти розповіли ....
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Так уже вийшло, що квітень виявився складним з астрологічної точки зору Настав час дізнатися, яким буде його о....
більше матеріалів
/-0,35936689376831-/ /-pc-/
Top