counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Їм можна віддати на зберігання душу - 6 найнадійніших знаків Зодіаку


Переглядів: 650


Їм можна віддати на зберігання душу - 6 найнадійніших знаків Зодіаку

Дуже свідомі і відповідальні люди завжди намагаються робити все добре, і вони серйозно ставляться до своїх зобов'язань перед іншими. Вони тримають своє слово і виконують обіцянки. Деякі знаки зодіаку дійсно відрізняються максимальною вдумливістю і організованістю. Перевірте, чи належите ви до таких людей?

1. Телець
Ви нічого не робите просто з примхи. Спочатку ви все заздалегідь обдумаєте, зважите плюси і мінуси, а тільки потім зважитеся (або не зважитеся) діяти. У вас є чітке уявлення про те, що ви хочете і що вам потрібно, але поспішність вам абсолютно не притаманна. Як тільки ви прийняли рішення, ви його вже не міняєте і рідко про нього згодом жалкуєте. Ви, як правило, несете повну відповідальність за свої дії, навіть якщо вони не приносять позитивного результату. Ви настільки незалежні, що вам не потрібно розповідати, що робити: ви інтуїтивно знаєте це самі.

2. Рак
У вас настільки сильне почуття відповідальності, що ви берете на себе роль батька для кожної людини. Ви постійно дбаєте про людей і біжите їм на допомогу без коливань. Неважливо, родич це або друг, ви кинете все, щоб зварити супчик хворому товаришеві, або позичити грошей, якщо того знадобиться фінансова підтримка. Ви завжди все плануєте заздалегідь, і в разі надзвичайної ситуації у вас незмінно під рукою аптечка і набір першої допомоги.

3. Лев
Всі ваші дії зазвичай мають вплив на оточуючих, тому ви знаєте, як себе вести, і яке враження виробляти. Ви дуже любите порядок і акуратність: починаючи від чистоти в будинку і закінчуючи бездоганним манікюром. Ви б померли від сорому, якби хтось застав вас в незібраної квартирі і брудному одязі. Ви завжди виконуєте свої обіцянки, щоб підтримувати свій статус лідера. Ви прості, чесні і надзвичайно старанні в тому, що потрібно зробити для досягнення ваших цілей.

4. Діва
Якщо все не на своєму місці, а ваша навколишнє середовище погано організована, ви відчуваєте неймовірний дискомфорт. Вам потрібно чіткий розклад і розуміння того, що ви робите чи плануєте робити. Ви ненавидите то почуття, коли над вами Дамокловим мечем висить купа невиконаних завдань, і ви ніколи і нічого не відкладаєте на потім, скрупульозно і методично виконуючи свою роботу.

5. Скорпіон
Вам потрібно постійно переконуватися в тому, що все зроблено вчасно і правильно. Навіть якщо ви щось зіпсуєте, то ви станете довго все переробляти, але досягнете свого - а саме, щоб результат відповідав вашим високим стандартам. Ви захоплені всім, що ви робите, але в процесі проявляєте чимало обережності. Ви не любите брехати, навіть якщо це на благо і для заспокоєння іншої людини, і ви ніколи не порушуєте дане вами слово.

6. Козеріг
Ви дуже методичний і послідовна людина. Якщо ви приймаєте на себе зобов'язання щось виконати, то це однозначно буде зроблено ідеально. Ви проведете масу підготовчих робіт, а потім візьметеся за завдання з особливим завзяттям, щоб результат був на вищому рівні. Ви ненавидите розчаровувати людей, і, звичайно ж, самого себе. Сумлінність часто пов'язана з самодисципліною і самоконтролем - а це якраз ваші основні риси характеру. Источник.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як вибрати камінь-талісман за датою народження
Як вибрати камінь-талісман за датою народження
Натуральне каміння може виступати не тільки як прикраса Кожна людина може підібрати мінерал, який залучатиме д....
Позитивна енергетика: як зарядити себе успіхом на весь день
Позитивна енергетика: як зарядити себе успіхом на весь день
Багато хто не знає, що першорядною причиною успіху більшості людей є енергетика Хороша новина полягає в тому, ....
Колір очей і відносини: чи підходите один одному?
Колір очей і відносини: чи підходите один одному?
За кольором очей можна багато дізнатися про людину У тому числі й те, наскільки хороша його сумісність із друг....
Творчі здібності за Знаком Зодіаку
Творчі здібності за Знаком Зодіаку
Кажуть, що у світі немає бездарностей Кожен щось вміє і має певні таланти та здібності до творчості
Правила збереження внутрішньої енергії у будь-який тяжкий період
Правила збереження внутрішньої енергії у будь-який тяжкий період
На повноцінний відпочинок потрібно багато часу, тому набагато вигідніше просто не допускати появи стану змучен....
більше матеріалів
/-0,23148989677429-/ /-pc-/
Top