counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Формений потаскун: ці ознаки допоможуть розпізнати бабія


Переглядів: 269


Формений потаскун: ці ознаки допоможуть розпізнати бабія

Всі дівчата мріють зустріти того єдиного, з яким хочеться хоч на край світу. А ось хлопці можуть трохи розширити свої рамки. Вони не обтяжують себе пошуками тієї най-най. Вони можуть заводити романи з кількома дівчатами одночасно.

Чоловіча полігамія сприймається як норма. Жоден чоловік не образиться, якщо його назвуть бабієм. Це особлива категорія представників сильної статі. До неї належать ласі на жіночі принади чоловіки. Вони вважають, що чим більше жінок побуває в їхньому ліжку, тим краще.

Чи варто заводити стосунки з бабієм? Якщо ви розраховуєте на короткочасну інтрижку, то чому б і ні. Бабій пізнав усі премудрості постільних розваг (з таким-то досвідом!), Він зможе подарувати вам миті справжнього екстазу. Тільки не забудьте про запобіжні заходи, це ж чоловік громадського користування.

А ось для сім'ї бабій не пристосований. Або будете з рушницею ганятися за черговий його пасією, або проливати сльози від образи. Неможливо такого чоловіка перевиховати. Він буде шепотіти вам слова любові, а потім помчить за черговий спідницею.

Так не хочеться витрачати свій час на бабіїв. Але як же їх розпізнати? На початковому етапі відносин супутник може здатися не таким, який є насправді. Але не турбуйтеся.

1. Він постійно робить вам компліменти. Хто ж не любить похвалу? Приємні лестощі завжди тішить жіноче самолюбство і підвищує самооцінку. Але вас повинні насторожити занадто часті компліменти. Коли він буквально обливає вас похвалою з голови до ніг, прийміть це до уваги. Особливо це відноситься до зовнішності. Бабії вихваляють НЕ вашу душу, а попу, стегна, груди, очі. Словом, внутрішній світ їх мало цікавить.

2. Він зустрічається з вами в один і той же час. Навіть у вихідні ваші побачення проходять чітко за розкладом. Можливо, ваш хлопець дійсно зайнятий на роботі і змушений викроювати час для побачень. Або весь інший час у нього зайнятий іншими дівчатами.

3. Він ставить пароль на телефон і комп'ютер. Так, дівчата не повинні всюди пхати свого носа. Але якщо хлопцю нічого приховувати, навіщо йому блокувати всі на світі. Можливо, він не хоче, щоб ви побачили його листування з іншими дівчатами або гарячі фотографії з ними ж.

4. Він може надовго зникнути з поля зору. Дівчата практикують подібний прийомчик. Вони таким чином хочуть підігріти інтерес хлопця. Але сильна стать подібними штучками не займається. У чоловіка або аврал на роботі, або він зайнятий спілкуванням з іншими пасіями. Словом, це просто нелюдяно зникати, нічого не сказавши.

5. Він фліртує з іншими жінками у вашій присутності. Відразу червоне світло. Такий чоловік любить увагу протилежної статі, він заради неї живе. Коли ваш коханий надає недвозначні знаки уваги іншим жінкам, він натякає на свою донжуанському сутність.

У сукупності ці ознаки повинні вас насторожити. Вони свідчать про те, що ваш чоловік любить увагу інших жінок. Він заради неї живе і не збирається зраджувати своїм принципам заради вас. Источник.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
Як очистити будинок від негативної енергетики
Як очистити будинок від негативної енергетики
Купаючи будинок, квартиру або переїжджаючи в нове орендоване житло, ми можемо зіткнутися з таким явищем як нег....
Нефрит: магічні властивості каменю
Нефрит: магічні властивості каменю
Кожен дорогоцінний або напівдорогоцінний камінь має свої магічні властивості Це стосується й нефриту
Камені-талісмани для людей різних професій: який мінерал допоможе вам у роботі
Камені-талісмани для людей різних професій: який мінерал допоможе вам у роботі
Натуральні мінерали мають виняткову силу Вони здатні посилити можливості людини та допомогти їй досягти успіху....
більше матеріалів
/-0,47196507453918-/ /-pc-/
Top