Ліквідація Захарченко. Екс-ватажок «ДНР» підтвердив дані СБУ

29.09.2018, 11:52

Один з екс-ватажків бойовиків терористичного угрупування «ДНР», російський диверсант Ігор Гіркін підтвердив, що матеріали Служби безпеки України про підготовку нових ватажком «ДНР» Денисом Пушиліним усунення в Донецьку 31 серпня Олександра Захарченко є правдивими. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст Денис Казанський з посиланням на повідомлення Гіркіна.

«З Донецька мною отримано підтвердження, що це не укро-фейк. Персонаж на запису пізнаний, його ідентифікація за манерою мови і голосу не викликає сумнівів. Ця людина працювала в команді Пушиліна, будучи одним з його найближчих людей. Решту висновків робіть самі. На підставі всього почутого я вважаю, що в команді Пушиліна знали про якісь події, які відбудуться з Захарченко», - написав Ігор Гиркин.

«Тепер відпали всі сумніви - Захарченко ліквідували свої. В яку ж клоаку росіяни перетворили Донбас. Просто неймовірно, яка тільки гнусь не спливає під прапорами Російської Федерації», – написав Денис Казанський.

Нагадаємо, 27 вересня в СБУ оприлюднили аудіозапис з доказами підготовки ліквідації ватажка «ДНР», Олександра Захарченко «главою» «народного ради ДНР» Денисом Пушилін Денис Володимирович.

Читайте АСН в Google News