counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Як позбутися від чорної смуги в житті?


Переглядів: 838


Як позбутися від чорної смуги в житті?

Іноді починає здаватися, що невдачі ніколи не закінчаться, а лиха ніби переслідують одна за одною. Такий час прийнято називати чорною смугою. Якщо ви відчуваєте, що незважаючи на всі зусилля, неприємності все не закінчуються, значить, настав час скоригувати свій життєвий шлях на краще.

Що притягує негативну енергетику

Насамперед, вам треба замислитися: чому всі ці біди трапляються саме з вами? Можливо, ваше біополе зазнало чужого потужного впливу. Якщо ваш енергетичний захист слабкий, іноді досить одного недоброго погляду — і незабаром труднощі немов притягують у себе все нові проблеми.

У такому разі, свій захист можна зміцнити сильними талисманами. Не завадять і змови на удачу та на порятунок від неприємностей. Пам'ятайте, що подібне тягнеться до подібного, і постарайтеся витіснити зі свого життя негатив. Коли перші кроки зроблено, життя саме почне змінюватися на краще.

Сила позитивної думки проти низки невдач

Щоб чорна смуга припинилася, важливо одразу налаштуватися на рішучі дії. Злі сили почуваються безкарними та всевладними, коли бачать вас опустившими руки. Сміливо погляньте на обличчя проблемам і чітко сформулюйте про себе: ви готові поборотися за краще.

Цю думку треба повторювати частіше, можна навіть записати її в щоденник, щоб нагадувати собі про своє рішення. Залучайте позитивну енергетику. Робіть добро і допомагайте людям навколо. Не робіть цього на шкоду собі або як ласку навколишньому світу. Нехай добро буде невеликим, але йти воно має від серця. Вчиняючи таким чином, ви дасте зрозуміти Вищим силам, що ви не злі і все одно виберетеся з низки проблем та випробувань.

Змови на порятунок від негативу

Допомогти собі можна з допомогою простих обрядів. Не чекайте, що відразу після них ріг достатку проллється над вами, проте ви повністю зміцните свій захист, привнісши до нього позитивні потоки енергії.

Існує сильний ритуал, який за старих часів проводили біля покинутої криниці. У сучасних умовах для цієї мети підійде будь-яка стічна яма чи канава. Добре підійде відкритий каналізаційний люк - тільки переконайтеся, що нікого внизу немає.

Знайшовши відповідне місце, дочекайтеся, поки нікого не буде довкола. Потім подивіться вниз, на стічні води, сплюньте туди і чітко скажіть:

Горе-горе, йди, звідки прийшло!

Потім швидко, не повертаючись, повертайтеся додому. Ні з ким не розмовляйте і не зупиняйтеся - це важлива частина цього ритуалу. Так ви залишите всі свої біди та смутку в минулому.

Позбавляйтеся негативу у своєму житті. Пам'ятайте, що навіть у безвихідній ситуацій, як правило, можна знайти рішення. Користуйтеся простими, але ефективними способами захиститися від поганого, не відмовляйте собі в можливості розлучитися з неприємностями назавжди. Ми бажаємо вам позитивних змін, успіхів у всіх починаннях.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
більше матеріалів
/-0,49919390678406-/ /-pc-/
Top