counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Що вміє і на які подвиги готовий Ваш чоловік. Відповідають зірки


Переглядів: 691


Що вміє і на які подвиги готовий Ваш чоловік. Відповідають зірки

Як чоловік залицяється до жінки і як він поводиться в романтичних стосунках, безпосередньо залежить від положення Марса в його гороскопі.

Марс в Овні у чоловіків
«У мене ти викликаєш постійний інтерес, Сивини в голові не видно, а в ребрі завівся біс, За тобою хоч в будинок палаючий, хоч в тайгу, в лісову гущавину, Аби з тобою частіше, аби бути рідше без». Йому потрібен образ прекрасної дами, заради якої є сенс боротися і жити. Чоловік з Марсом в Овні покаже себе відважним і хоробрим лицарем, здатним на будь-які подвиги заради завоювання серця своєї прекрасної дами. Він буде у Ваших ніг з гарячими зізнаннями, буде ревно і активно домагатися бажаного об'єкта пристрасті. Буває, в ставленні до жінки присутня і частка «солдатської» грубості, ревнощів і конкретного вираження своїх бажань без довгих пояснень: побачив, схопив, полюбив ... В такому чоловікові схильність до інтриги, до подвійної гри і маніпулювання почуттями зведена до мінімуму. Зазвичай такі чоловіки - хороші майстри-умільці: люблять роботу і багато можуть зробити своїми руками.

Марс у Тельці у чоловіків
«У мене ти викликаєш непідробний інтерес, Я все чекаю, коли почнеться в стосунках прогрес, Чекаю я з тобою побачення, і в процесі чекання, Не зважаючи на харчування, я втратив зайву вагу». Саме так зітхне в очікуванні Вашої відповіді чоловік з Марсом в Тельці. Він стане красиво залицятися з усіма атрибутами романтичних зустрічей (букет квітів, ресторан, романтична подорож), наполегливо і довго чекаючи відповідного почуття своєї обраниці. Між іншим, гроші на всі світські принади і розваги у таких чоловіків зазвичай є: Марс у Тельці вміє заробляти гроші. І найголовніше - завжди буде кликати заміж, поки йому не набридне процес залицянь або прекрасна дама насправді раптом не збереться вийти за нього заміж. Ось тут-то і може бути непередбачена осічка: такий чоловік - серцеїд і любитель плотських утіх, а тому може вести подвійну гру або плавно «перекочовують» від однієї жінки до іншої.

Марс в Близнюках у чоловіків
Він захопить свою співрозмовницю в незвідані світи його інтелектуальних знань, сподіваючись справити враження блиском і гостротою свого розуму. Вразить читанням віршів (не виключено, що свого власного творіння), а може і під гітару утримувати увагу своєї дами в спекотну літню ніч. До речі, треба відзначити, що часто серед чоловіків з Марсом в Близнюках зустрічаються майстри на всі руки: вміє ремонтувати, лагодити, лікувати, будувати, шити і т.д.

Марс в Раку у чоловіків
«У мене ти викликаєш нездоровий інтерес, Хоч кидай мене з балкона, хоч поклади мене під прес, Я тебе як кіт сметану, любити не перестану, І врахуй, я не полишу, поки ти не скажеш «Yes». Прилипливим, турботливим і ніжним покаже себе чоловік з Марсом в Раку. Романтичний залицяльник, чуйний співрозмовник і просто ввічливий, галантний кавалер. Такий чоловік в своєму арсеналі має повний набір світських залицянь: і квіти подарує, і милий сюрприз зробить, і в ресторан зводить - все буде залежати від стану його гаманця. У цьому він схожий на прояв Марса в Тельці з відзнакою в нетерплячості: Марс в Раку може швидко образитися і сховатися, якщо відчує зневагу до себе, а інтуїція у таких чоловіків розвинена досить добре. При цьому слід мати на увазі, що при більш тісному спілкуванні виявиться, що він ще й примхливий, і з різкими перепадами емоцій, і з важко керованим почуттям гніву або невдоволення.

Марс у Леві у чоловіків
Господар Марса у Леві покаже себе подібно Марсу в Овні - шляхетним героєм, красивим залицяльником і веселим співрозмовником. Йому потрібна гідна принцеса, заради якої він буде сипати жартами, веселити і смішити, наділяти упевненістю в щасливе майбутнє разом з ним, а до Ваших ніг кине шикарний букет або устелить Ваш шлях килимом з пелюсток троянд. При цьому не забуде розповісти про себе, відзначить свої достоїнства і таланти. Такий чоловік буде з нетерпінням чекати у відповідь реакції і похвали партнерки, бо від цього залежить його рівень впевненості в собі. Заради похвали і поваги оточуючих він може зробити багато чого, в тому числі і щодо кар'єри, але якщо жінка його постійно критикує і проявляє невдоволення, то такий чоловік не тільки внутрішньо буде відчувати себе невдахою, але і з часом може стати ним у реальності.

Марс у Діві у чоловіків
Чоловік з Марсом в Діві проявить всю турботу і увагу, на які здатний. Будуть і цукерки, і морозиво, і корисний обід в ресторані, і милий сюрприз зробить, і про подарунки не забуде - в загальному, всі Ваші капризи задовольнить. А ще він дуже любить лікувати - не дай Бог Ви захворіли! Він, як справжня доглядальниця, зробить і масаж, і укол, і знайде кращого лікаря або потрібні ліки. Та й в повсякденному житті такий супутник не втратить цих якостей. Подбає про сім'ю в кращому вигляді: і нагодує, і добрим словом обігріє. Правда, може бути сухуватий на яскравість проявів емоцій і романтики. Якщо жінці потрібна справжня чоловіча турбота, то вона оцінить якості обранця з Марсом в Діві. Якщо ж жінці потрібен явний романтик з пристрасними компліментами і величезним букетом троянд, то їй здасться, що цей чоловік її недолюблює, вона буде сповнена сумнівів і почне придивлятися до більш емоційних чоловічих особин.

Марс у Терезах у чоловіків

Чоловік з Марсом в Терезах покаже себе ввічливим і галантним, при цьому не демонструючи свої кар'єрні досягнення і соціальні переваги: ​​якими корисними зв'язками володіє і яких впливових друзів має. Про Вас подбає добрим словом, проявить увагу до зовнішнього вигляду, відзначить Вашу красу і зробить красивий комплімент. Не любить конфліктів, спірні питання вирішує мирним шляхом, дістане для Вас квиток на закритий концерт або купить пільгову путівку на курорт. Правда, спровокувати на подвиги його проблематично - жінці потрібно володіти тонким і спритним розумом, щоб направити його енергію на пошуки пролісків в лютому.

Марс в Скорпіоні у чоловіків
«Немає нічого на світі нам миліше, Чим наші жінки - надія і оплот, Для них ми живота не пошкодуємо, Адже до серця шлях у нас лежить через живіт: Шерше ля фам, для хоробрості сто грам, Шерше ля фам на зло будь-яким ворогам, Шерше ля фам, а якщо є Форш, ля фам знайдуться навіть без шерше». Такий чоловік, в першу чергу, проявить і покаже свої чоловічі достоїнства. Якщо відчує, що жінка «не ведеться» на його сексуальність, то і часу витрачати даремно не стане. Якщо ж «відчує», що в жінці «завирувала кров», то почнеться тонка і захоплююча гра з заманювання партнерки в ліжко. І всі засоби будуть хороші: можна і з квітами, можна і без, можна і з рестораном, можна і без, головне - сам процес ... Швидке «заволодіння об'єктом» і невміння жінки вести тонку психологічну гру доставить лише кілька жарких миттєвостей, і такий товариш пуститься на подальші пошуки захоплюючої гри. До речі, зазвичай з віком Марс в Скорпіоні до своїх інших достоїнств додає і інші чоловічі фішки: наскільки крутий його автомобіль, яхта або велосипед, які у нього друзі - власники літаків, яхт і коней.

Марс у Стрільці у чоловіків
«Шерше ля фам, в честь них спорудимо храм, Шерше ля фам, за них нап'ємося в мотлох, Шерше ля фам, а хто там не шерше, Лише Робінзон з поручиком Кіже». Марс у Стрільці дасть чоловіка-мисливця. Для початку в ньому повинен загорітися інстинкт у вигляді ідеї «захоплення об'єкта» або яскравого сексуального потягу. Чоловік Марс у Стрільці дає авантюриста і азартного гравця. Такий чоловік дуже привабливий своєю самовпевненістю, чоловічою яскравістю і випромінюваним оптимізмом. Подібно Марсу в Овні, заради досягнення бажаного він готовий і гори перевернути. Правда, більше на словах, але це вже не важливо - Вам і так буде з ним цікаво, так як почнеться захоплююча подорож у світ любовної інтриги, що загрожує перерости в подорож по різних країнах і курортах. Єдине, з чим доведеться змиритися дамі, так це з волелюбним характером Марса в Стрільці. Не дай Бог Ви завчасно натякне про можливість укладення шлюбного союзу або майбутнього знайомства батьків з майбутнім зятем. Вважайте, що тільки Ви про це подумали, а він уже «шнурки зав'язує», бо стоїть на порозі «чесних і відкритих» відносин. Та й «відкриті» відносини можуть виявитися крихкими: як тільки «жертва» спіймана, до неї легко може втратитися інтерес. Тому для «утримання» чоловіка з Марсом в Стрільці потрібно бути жінкою шикарною і пристрасно захопленою якоюсь справою або ідеєю, а найкраще - тим, чим захоплений він.

Марс у Козерозі у чоловіків
«У мене ти викликаєш неминучий інтерес, Як у комуніста 25-ий з'їзд КПРС, Безуспішні спроби гірше самої лютої тортури, Якщо кров вирує в надлишку як в турбіні потужної ГЕС». Такі чоловіки сильні фізично, сексуально привабливі, практичні і надійні. Вони знають це, впевнені в собі і відчувають свою сексуальну перевагу. При цьому не спокушаються своїми можливими успіхами у представників слабкої статі, вірні і чесні перед світом. Подібно Марсу в Тельці, вони здатні на залицяння у вигляді подарунків, квітів та інших світських атрибутів. Присутній елемент азартного «полювання» за жаданим об'єктом, однак, вони практичні і можуть швидко поміняти свою тактику. Якщо вирішать, що хочуть одружитися - значить, так тому і бути. У деяких випадках оцінять вигоду або престиж від відносин з партнеркою. Вирішать, чи потрібні їм ці відносини і що вони будуть з нею, партнеркою, робити далі. Швидко приймуть рішення і чесно можуть сказати: «На жаль, нам не по дорозі».

Марс у Водолії у чоловіків
Марс у Водолії також сильний фізично і сексуально, але, на жаль, не нагородили Вищі сили цього чоловіка вродженим талантом романтичного залицяльника. Щоб звернути на себе увагу жінки, що сподобалася, такий персонаж буде розповідати, перш за все, про себе, про свої достоїнства, про свої силі і розумі, про талант і оригінальності. І в це варто повірити, тому що такі чоловіки дійсно часто бувають талановитими майстрами, а також вміють душевно співати під гітару і володіють різносторонніми знаннями. Завжди допоможе слушною порадою, так що з таким другом Вам явно не буде нудно, ну а вже про наявність квітів і ресторанів в залицянні Вам доведеться подбати самій.

Марс в Рибах у чоловіків
«Немає нічого емоцій ніжних вище, здатні навіть кактуси цвісти, Не дарма навесні коти співають на дахах, Про що співають, легко перевести: Шерше ля фам мадмуазель, мадам! Шерше ля фам на зло будь-яким вітрам, Шерше ля фам, а якщо не шерше, увічнити навряд чи Фаберже ... » Тонкі маніпулятори, інтригани і ловеласи - все це про чоловіків з Марсом в Рибах. Прекрасні знавці жіночої психології, любителі тілесних насолод - вони витончено і непомітно захоплюють свою жертву. При цьому жінка просто розтане в його обіймах, так як тут в хід підуть всі відомі інструменти романтичного впливу: будуть і спекотні зізнання, і натяк про насолоду її ароматом або неповторною красою її тіла, і дорогі парфуми, і шикарні кабріолети. Треба віддати належне чоловікам з Марсом в Рибах: вони делікатні, культурні і ввічливі абсолютно з усіма. З таким чоловіком жінці не соромно буде вийти в найпривілейованому суспільстві, не турбуючись за культуру поведінки свого партнера. Адже навіть будучи вихованим в селі, він буде володіти вродженою культурою і аристократизмом. А розвиток любовного сюжету з чоловіком з Марсом в Рибах в результаті буде залежати від мудрості і тонкощі жінки. Джерело.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невигадливи....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
більше матеріалів
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невигадливи....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
більше матеріалів
/-1,0469009876251-/ /-pc-/
Top