counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Знаки Зодіаку і гроші: хто може стати мільйонером


Переглядів: 4460


Знаки Зодіаку і гроші: хто може стати мільйонером

Гроші — дуже складна тема, і кожна людина з ними взаємодіє по-своєму. Хтось віртуозно маніпулює заощадженнями на біржі, хтось — зберігає з розумом, а хтось — ледь вкладається в щомісячний бюджет. Давайте подивимося, як співвідносяться в житті знаки Зодіаку і гроші.

Овен і гроші
Витрачає і заробляє гроші Овен з азартом. У типового представника знака досить енергії і сил для хороших заробітків, і він може багато чого, поставивши собі певну матеріальну мету (наприклад, покупку автомобіля). Однак уже майже біля фінішу Овен здатний раптом захопитися і в останній момент спустити всі гроші на раптову примху. Пориви емоцій, властиві людям цього знака, заважають їх матеріальній стабільності, і це потрібно мати на увазі, якщо Ви хочете рано чи пізно добитися успіху.

Телець і гроші
Чи любите Ви грошові знаки так, як любить їх Телець? На відміну від палкого Овна, Телець - зовсім не авантюрний тип. Здоровий глузд підказує йому, що, якщо сьогодні покласти в скриньку десять рублів, завтра ще стільки ж, і так робити кожен день, чорний день ніколи не настане. Точніше, його вже не можна буде назвати чорним днем, тому що накопичена кругленька сума дозволить пережити будь-яку кризу. Тому Тельці зазвичай здатні витримати будь-яку фінансову катастрофу, подібно до птаха Фенікс повставати з попелу і знову повертати собі втрачене, часто навіть примноживши його.

Близнюки і гроші
На жаль, типовий представник знака Близнюки не надто церемониться з грошима. Для нього гроші - лише засіб для досягнення своїх цілей (часто - сьогохвилинних, наприклад, для розважальної поїздки з максимумом задоволень і відповідними витратами), тому Близнюки зазвичай легко заробляють і так же легко розлучаються з грошовими купюрами. Це один з найбільш щедрих знаків Зодіаку, здатний з легкої руки віддати кругленьку суму на допомогу будь-кому.

Рак і гроші

Рак чимось схожий на Тельця в своїй спробі збирати гроші. Однак Рак занадто залежний від настрою, занадто нестабільний, через що поступається Тельцю пальму першості серед багатіїв Зодіаку. Заробляти великі суми йому заважають сумніви в своїх силах і часто - занижена самооцінка, тому Рак змушений задовольнятися тим, що приносить йому день прийдешній. Якщо ж Рак вилізе з панцира своїх страхів, побоювань і сумнівів, він здатний накопичувати і зберігати великі ресурси. Одним з рушійних мотивів у заробітках для нього - його діти. Заради того, щоб вони були ситі і задоволені він здатний пожертвувати багато чим.

Лев і гроші
Лев — типовий «мажор» Зодіаку. Він дуже любить пускати пил в очі, демонструючи себе багатшим і респектабельним, ніж він є насправді. Я зовсім не хочу сказати, що Лев не любить і не вміє заробляти гроші, але він часто робить це чужими руками, вміло змушуючи інших працювати на себе коханого. Класичний ледар - це Лев. Існують, звичайно, і Леви-трудоголіки, хоча рідше, але і таким Левам зазвичай потрібна пауза для відпочинку, коли вони падають на диван, і хоч трава не рости. Типовий Лев не жадібний і легко розлучається з грошима, якщо його добре попросити, а ще краще — заспівати дифірамб його достоїнств.

Діва і гроші
Діва — класична трудяга Зодіаку, здатна тягнути лямку «за себе і за того хлопця» за невисоку плату, оскільки зазвичай невибаглива і здатна задовольнятися малим. Їй явно не вистачає нахабства і амбіцій Льва для того, щоб мати більше. Тому, якщо Діви і збивають собі статок, то тільки копіткою працею і економією на всьому, на чому можна заощадити. Ще одна особливість Діви - відсутність щедрості і скупість, у деяких представників знаку «навіть снігу взимку не випросиш».

Терези і гроші
Терези намагаються знайти баланс навіть в грошах. Безглузді й нерозумні витрати на спонтанні бажання - це явно не їхній варіант. У типових Терезів все підраховано, розраховано, а дебет зведений з кредитом. Завдяки цьому типові Терези не бідують і без праці дотягують до зарплати. Терези люблять прикрашення — як себе, так і свій життєвий простір, тому значні суми грошей у них йдуть зазвичай на красу і пошук гармонії в навколишньому світі.

Скорпіон і гроші
Скорпіон любить гроші не менше, ніж його антагоніст Телець, однак зберігати ресурси йому складніше через занадто великі пристрасності і схильності пристрастям, а також марнотратства. Під час нападу нерозсудливості Скорпіон здатний витратити все, що у нього є і навіть більше (яскравий приклад — письменник Достоєвський). Однак, справедливості заради, варто зауважити, що впадає в крайнощі Скорпіон не так часто. В інший час він цілком розважливий, здатний сконцентруватися на цілі заробити якомога більше і планомірно йти до цього.

Стрілець і гроші
Стрілець прекрасно розуміє, що створити собі матеріальну базу можна завдяки авторитету і впливу на суспільство, тому більша частина представників цього знака намагається зробити кар'єру і досягти рівня респектабельності за допомогою великих повноважень, крісла директора або посади судді. Кар'єра і гроші — синоніми для типового Стрільця. І зазвичай він домагається свого, збиваючи свої статки на держслужбі або в офіційних структурах. Є ще, правда, типаж Стрільців-пофігістів, чимось схожих на Близнюків, який пропалює життя, залишаючись під кінець без кола і двора, але таких менше.

Козеріг і гроші

Козеріг — найметодичний і наполегливий знак Зодіаку, які домагаються великих фінансових успіхів шляхом терпіння і копіткого проходження поставленої мети. Правда, зазвичай це відбувається вже ближче до середнього віку, а то і в старості. До грошей у нього відношення раціональне, як до засобу для досягнення мети. Безглузді витрати на задоволення для Козерога немислимі і позамежні по своїй дурості. Він ніколи не дозволить собі такого божевілля. Тому матеріальний рівень Козерогів зазвичай дуже високий.

Водолій і гроші
Типовий Водолій в буквальному сенсі цього слова не рахує гроші. Гроші як мета зазвичай не входять в сферу інтересів Водолія. У нього багато інших інтересів, і, головне, ідей, заради яких варто жити на цьому світі. Тому Водолії легше інших знаків Зодіаку розлучаються з грошима, та ще й не особливо шкодують про це. Водолій — не самий грошовий знак Зодіаку, тому що «гроші люблять рахунок», а розраховувати щось Водолії не люблять, їм нудно жити за планом і методичками. Тому частіше за інших знаків Зодіаку Водолії закінчують життя в повній бідності.

Риби і гроші
Риби гроші люблять. Насправді, серед цього знака досить багато фінансових ділків і великих бізнесменів, які зробили гроші на всіляких «чорних вівторках» і економічних коллапсах. Саме здатності до лавірування в будь-якому середовищі допомагають представникам цього знаку робити гроші на спекуляціях і форс-мажорів. Ну і не варто забувати, що значна кількість шахраїв і різного роду шарлатанів також ховається під цим знаком Зодіаку, заманюючи недосвідчених людей фінансовими пірамідами або «акціями з безоплатної роздачі подарунків».


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої професійні цілі та амбіції Постарайтес....
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на піку, що зробить вас неперевер....
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
більше матеріалів
/-0,44979882240295-/ /-pc-/
Top