Повна маршрутка сепаратистів. У Києві матір вбитого воїна АТО вигнали з транспорту

07.09.2018, 11:00

У Києві розгорівся черговий скандал у маршрутці через пільговий проїзд. Цього разу водій і пасажири вигнали з автобуса матір загиблого воїна "АТО", про якого на День Незалежності розповіли багато телеканалів.

Інцидент стався 6 вересня о 12:15 в маршрутному автобусі село Лютіж - площа Шевченка, розповідає потерпіла - Леся Горбенко на своїй сторінці в Facebook.

"Всі пасажири автобуса, місцеві сепаратисти були на боці водія. Жінки на фото кричали: "Вийдіть з автобуса, не заважайте нам їхати, не нервуйте водія! "Тикали, грубили, хамили", - розповідає мати героя АТО.

Сам водій обізвав її безсовісною, яка позбавила його зарплати. Поліція на виклик не відреагувала, а місцева влада на численні скарги матері бійця відповіла відписками. 

Леся Горбенко втратила свого сина, 19-річного Святослава Горбенка, бійця "Правого Сектора" на самому початку війни. До цьогорічного Дня Незалежності та військового параду багато ЗМІ показали сюжет про юного героя.

Він загинув у бою, рятуючи свого товариша. Його полк - 3-й полк особливого призначення носити ім'я Святослава Хороброго. Нову назву та бойової стяг побратими отримали на військовому параді особисто від президента України.

Просто з Майдану спецпризначенці привезли стяг не в частину, а на кладовище - до полеглого побратима Святослава з позивним "Скельд". Він бився в Донецькому аеропорту, загинув у жовтні 2014 року. Вперше стяг розкрили над його могилою.

Загиблому свого часу вручили орден "З оборону Донецького аеропорту".

Читайте АСН в Google News