5 випадків, коли прикраси можуть бути небезпечні

02.09.2022, 11:15

Всі ми просто обожнюємо ювелірні прикраси! І при першій нагоді намагаємося їх придбати. Але часом від них краще відмовитися. У разі якщо…

1. Якщо ви їх знайшли. Дуже часто підкидають заговорене золото, це можуть бути каблучки, ланцюжки, хрестики. Через них можуть передаватися хвороби, невдача і навіть порча. Тому добре подумайте, перш ніж підняти знахідку, чи потрібна вам така річ?

2. Якщо прикраси вкрадені. Крім того, що вас можуть звинуватити в присвоєнні чужого, ще передасться негатив від колишніх власників, так як при втраті вони відчувають негативні емоції.

3. Якщо річ з ломбарду. Іноді, ми вирішуємо придбати що то для себе або в подарунок, з метою економії. Варто задуматися над тим, з яких причин ці речі там опинилися. У них може бути кримінальне минуле і вони будуть нести негатив, тому що в ломбард їх здають не від хорошого життя.

4. Якщо це подарунок від недоброзичливця. Не варто приймати прикраси від людей, які у вас викликають неприязнь або вони до вас погано ставляться. Ці "дари" можуть бути заряджені негативною енергією, це вплине на ваше самопочуття.

5. Якщо вам дістаються чужі фамільні коштовності. Як правило, вони повинні передаватися тільки членам свого роду, тоді вони будуть допомагати і служити талісманами. А чужим вони тільки нашкодять.

Читайте АСН в Google News