counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Гороскоп Павла Глоби на вересень 2018. Небезпечні і вдалі дні для знаків


Переглядів: 2914


Гороскоп Павла Глоби на вересень 2018. Небезпечні і вдалі дні для знаків

Кожен новий місяць ставить перед нами особливі завдання, які вимагають негайного виконання. Гороскоп Павла Глоби допоможе вам залучити удачу і розібратися з проблемами в вересні 2018.

Овен

7 і 11 числа головний покровитель Овнів, Сонце, буде дуже активним в подвійних аспектах. Це найкращі дні для швидкого досягнення цілей на роботі і в любові. Овнам доведеться вибирати, яку сферу зробити основною. З 17 по 19 вересня Сонце буде актуальним, що зробить цей період ідеально відповідним для пристрасті та активності в амурних справах. З 23 вересня Сонце трохи ослабне, перейшовши в Знак Терезів. Кінець місяця буде менш емоційним, ніж його початок. Зберегти індивідуальність Овнам буде трохи складніше, тому потрібно буде заповнити це яскравим одягом і вчинками. Астрологи попереджають Овнів про те, що заздрість може зруйнувати їхнє щастя. Позбутися від цього почуття допоможуть декількох ефективних способів.

Телець
8 і 9 вересня - дні, коли майже всі планети будуть активними. Особливо це стосується Венери, головного помічника Тельців. Енергія планети-покровителя буде вкрай творчою, тому ці дні варто присвятити спілкуванню з людьми і пошуку нових джерел доходу. 1 числа, а також з 27 по 29 вересня другий покровитель Тельців, Місяць, буде знаходитися в їх Знак Зодіаку. Ці дні по своїй енергетиці виявляться найбільш сприятливими. В цілому проблемним може стати період з 9 по 30 число. Венера ослабне, перейшовши в Знак Скорпіона, тому кількість фінансових негараздів може збільшитися. Тельцям не варто робити великі покупки в другій половині місяця. Зайва фізична активність теж небажана. Намовляння на міцне здоров'я допоможуть активним Тельцям уникнути проблем із самопочуттям.

Близнюки
Астрологи зазначають, що настав час для налагодження внутрішньої гармонії, гармонії у відносинах і навіть в будинку. Близнюкам необхідно більше часу проводити в духовних пошуках, в спілкуванні з приємними і близькими людьми. Можна купити щось для дому, зайнятися перестановкою меблів або переїздом, ремонтом. Справа в тому, що з 6 вересня позитивний Меркурій стане сильнішим в Знаку Діви. Цей перехід вказує на необхідність змінити обстановку. З 3 по 9 вересня вплив Меркурія буде максимально сприятливим. Це час бажано присвятити поїздкам, покупкам і новим знайомствам. Подібна енергетика буде у цієї планети і в інші періоди посилення: з 14 по 17, з 20 по 21, з 23 по 25 вересня. Найнебезпечнішим днем ​​місяця астрологи називають 30 вересня. У цей день обидва антагоніста Близнюків, Юпітер і Нептун, виявляться в потужних аспектах. Цей день краще провести на самоті. Юпітер може спровокувати появу жадібності, а Нептун приглушить інтуїцію Близнюків.

Рак
Ракам бажано сфокусуватися на проблемах ділового характеру. Управляти удачею цих людей у ​​вересні буде Місяць. 1 числа Місяць буде дуже сильним в Тельці. Такий день не можна втрачати даром - можна відправитися за покупками, зайнятися роботою вдома, не дивлячись на те, що це субота. 2 вересня - день тригона Місяця і Марса. Це прекрасний час для перебування поруч з родиною. 4 число - хороший день для творчої роботи через секстіля з Меркурієм. 5 і 6 вересня - дні сили Місяця в Раку. Це найбільш вдалі дні за весь місяць. З 7 по 22 число буде непростий період, коли Місяць стане менш активним. 7, 8, 13 і 14 числа, а також 18 і 19 вересня перебування Місяця в послаблюючих Знаках негативно відіб'ється на удачі Раків в справах. Вони можуть стати більш примхливими і неврівноваженими. Намовляння від неприємностей на роботі допоможуть їм подолати виниклі труднощі. З 23 по 30 число Місяць знову стане дуже сильним, що допоможе Ракам вдало завершити місяць. 29 вересня - найкращий день другої половини вересня, тому що супутник Землі буде перебувати в гарному аспекті з Юпітером.

Лев
Найсприятливіші дні місяця для Львів - 11, 12 вересня, а також період з 16 по 21 число. 11 і 12 числа буде дуже активним покровитель Львів Плутон. Він допоможе представникам цього Знака Зодіаку змінити життя на краще. Це прекрасні дні для духовних пошуків, для зустрічі з родичами. Тривалий період з 16 по 21 число позитивний, тому що Сонце і Плутон по черзі будуть знаходитися в підсилюючих аспектах. У ці дні Львів очікує удача в любові. 23 числа Сонце перейде в Знак Терезів. Кінець місяця може бути млявим і неспішним. Якщо Леви зможуть запланувати початок відпустки на цей час, то вони анітрохи не помиляться. Бажано уникати зайвих фізичних і інтелектуальних навантажень і користуватися намовляннями на удачу, тому що фортуна може на час відвернутися.

Діва

Для Дів вересень може стати дуже продуктивним місяцем. Причина полягає в підвищеній активності Меркурія - їхнього покровителя. Він буде дуже активним в підсилюючих його аспектах з 3 по 5, з 7 по 9, з 14 по 17, з 20 по 21 і з 23 по 25 вересня. Останній день місяця теж буде вдалим, тому що Меркурій виявиться в подвійному аспекті з Нептуном і Місяцем. У ці дні енергетика Дів буде підвищена, тому можна сміливо займатися будь-якими справами, які вимагають посидючості або командної роботи. Негативні Венера, Юпітер і Нептун виявляться в сильних аспектах з 11 по 13 вересня. У ці дні Дівам краще не просити ні у кого допомоги, а намагатися діяти самостійно. В середині місяця можуть початися проблеми зі сном і відпочинком. Медитація для хорошого сну допоможе Дівам поліпшити самопочуття і очистити розум від настирливих думок.

Терези
У фінансових справах і на роботі у вересні Терезам може посміхнутися удача. Йдеться про 3, 8, 9, 12 і 13 числа. У ці дні сприятлива Венера в сильних аспектах допоможе Терезам виграти суперечки, вирішити негаразди з колегами і начальством, знайти нові джерела доходу. З 21 по 23 число Сатурн буде посилений аспектами з іншими планетами. Це говорить про те, що можна буде швидше позбутися від комплексів, сумнівів і страхів, а також легко вийти за межі зони комфорту. А ось в любовній сфері в цьому місяці, на жаль, може бути багато негараздів. Можливі конфлікти навіть в найміцніших відносинах. Знизити ймовірність сварок допоможе тільки гнучкість і бажання йти назустріч другій половинці. Найнебезпечніші дні місяця - 11 і 12 вересня. Це будуть дні сили антагоніста Плутона, який постарається перешкодити будь-яким спробам примирення.

Скорпіон
Скорпіонам в вересні буде допомагати сильний Марс. Ця планета-покровитель виявиться в підсилюючих аспектах з 5 по 11 число. 12 вересня естафету підхоплять інші два покровителя Скорпіонів - Плутон і Уран. З 18 по 20 вересня потужним буде вже тільки Уран. Все це говорить про те, що для ділової сфери вересень може виявитися вкрай сприятливим часом. У всі названі дні можна сміливо відправлятися за покупками і брати на себе якомога більше робочих обов'язків. Можливо, у Скорпіонів з'являться якісь ідеї з приводу нового напряму розвитку. Можна буде сміливо міняти місце роботи, ходити на ділові зустрічі, вести переговори. 3, 13, 17 і 27 числа негативна Венера буде посилена негативними аспектами. Ці дні найгірше підходять для зміни обстановки, романтичних зустрічей і підвищеної фізичної активності. У ці дні потрібно краще харчуватися, уникати жирної їжі та алкоголю. Бажано скористатися ефективним способом зміцнення здоров'я.

Стрілець
У вересні вкрай активною планетою буде Меркурій. На жаль, він є антагоністом для Стрільців. Це означає, що найбільша небезпека може чекати представників цього Знака з 3 по 5, з 7 по 9, з 14 по 17, з 20 по 21 і з 23 по 25 вересня. Також варто відзначити останній день вересня, коли Меркурій вступить в подвійний аспект з Нептуном і Місяцем. Всі ці дні виявляться найменш вдалими для навчання, для зміни обстановки і тривалих поїздок. Самота допоможе уникнути більшості проблем. Астрологи також радять користуватися аффирмаціями на успіх і багатство, щоб підвищити впевненість в собі. 11 і 12 вересня одна з планет-покровителів Стрільців - Юпітер - буде посилена позитивними аспектами. Ці два дні будуть найсприятливішими з енергетичної точки зору. Приймати важливі рішення буде набагато простіше.

Козеріг
6 вересня покровитель Козерогів Сатурн перестане бути ретроградним. У цей час потрібно буде перестати озиратися назад і думати про минулі помилки. Цей місяць - один з найпотужніших і сприятливих в плані енергетики, тому що Марс, Сатурн і Уран, головні наставники Козерогів, будуть активними з 5 по 13 число, а також з 18 по 24 вересня. Це означає, що більше половини місяця удача буде слідувати за представниками цього Знака, причому активізувати всі свої внутрішні ресурси можна в будь-якій сфері життя. Небезпеки можуть підстерігати Козерогів 1, а також 27, 28 і 29 числа, коли Місяць, головне джерело негативу, буде сильним в Знаку Тельця. В інші дні він не зможе перешкодити Козерогам йти тим шляхом, який вони обрали. У найнебезпечніші дні місяця Козерогам краще бути ближче до родичів, друзів і другої половинки. Поголоски на удачу допоможуть в найважчих ситуаціях.

Водолій
Небезпечних для Водоліїв днів у вересні буде досить мало: 11, 12, 17-18 вересня. 11 і 12 числа проблеми принесе негативний Плутон, а 17-18 - Сонце. Астрологи зробили висновок про те, що ці два періоди виявляться несприятливими для нових знайомств і флірту. Сонце і Плутон зроблять Водоліїв більш закритими і менш упевненими в собі. Боротися з цим допоможуть сильні намовляння на везіння. 20 числа, відразу після негативного Сонця, естафету перехопить Уран в біквінтіле з Меркурієм. Потім підуть три дні сили покровителя-Сатурна, а потім, 24 числа, сильним знову буде Уран. У ці п'ять днів відбуватимуться приємні випадковості, перетворення. Всесвіт зажадає від Водоліїв більше незалежності, бунтарства і цілеспрямованості. Такі якості допоможуть їм досягти успіху у всіх сферах життя, але особливо у фінансовій.

Риби
Меркурій - антагоніст для Риб, тому періоди активності цієї планети з 3 по 5, з 7 по 9, з 14 по 17, з 20 по 21 і з 23 по 25 вересня будуть дуже небезпечними для представників Водного Знака. Меркурій постарається віддалити Риб від їх другої половинки, від друзів і від сім'ї. Ця планета сильно впливає на підсвідомість, намагаючись керувати тими, хто не здатний тримати себе в руках. Цей місяць буде насичений негативними емоціями і конфліктами. Все, що потрібно Рибам - це психологічна гнучкість і вірність здоровому глузду в суперечках з тими, хто їм дорогий. 1 вересня і з 26 по 30 число сприятлива енергетика посиленого Місяця буде дуже доречна. У ці дні бажано завершувати почате, позбавлятися від негативних емоцій і шкідливих звичок. Ефективні способи боротьби з заздрістю і злістю допоможуть Рибам побороти в собі вади та слабкості. Джерело.


Читайте АСН в Google News






Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації

Ще цікаве
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
Молод вважається дуже сприятливим для залучення грошей часом Щоб все вийшло, ми пропонуємо вам скористатися ри....
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
більше матеріалів
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
Молод вважається дуже сприятливим для залучення грошей часом Щоб все вийшло, ми пропонуємо вам скористатися ри....
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
більше матеріалів
/-1,2337191104889-/ /-pc-/
Top