counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Найвірніші знаки Зодіаку і найбільші зрадники. Причини і ознаки зрад


Переглядів: 6934


Найвірніші знаки Зодіаку і найбільші зрадники. Причини і ознаки зрад

Чи є взаємозв'язок між знаком зодіаку і частотою походів «наліво»? Вірність для чоловіка, немов клітка для тигра. Це твердження стосується і багатьох сучасних жінок. Але, виявляється, багато людей не бояться бути ручними.

Чи легко зберігати вірність знакам зодіаку в шлюбі? А це дивлячись кому. Якщо йдеться про людину пристрасну, гарячу, азартну, то ні, нелегко. Чи може така людина бути вірною? Теоретично може, але ціною колосальних зусиль, постійної роботи над собою і, як це не сумно вимовляти, - ціною смирення.

Чоловік Овен - Навіть думки не допускає про зраду, поки він закоханий - почуття захоплює його цілком, не залишаючи місця для нового захоплення, легковажного флірту.

Поки він носить тебе на руках, обсипає подарунками та знаками уваги, обіцяє зірки з неба і золоті гори, в його вірності можна не сумніватися. Про зраду Овна найпростіше дізнатися від нього самого: обманювати він не вміє і не любить, а жорстоку правду вимовляє легко, часом з деякою таємною насолодою.

Жінка-Овен - може заводити романи з простої цікавості або заради різноманітності. Навіть шлюб не зупиняє жінок - Овнів від інтрижок. Вона не стане приховувати свою симпатію і першою може зізнатися в своїх почуттях.

Чоловіки Тельці - не ганятися за лаврами Казанови і не так-то легко втрачають голову.

Однак не поспішають з вибором «тієї єдиної». Якщо Телець не розглядає тебе під мікроскопом, старанно вивчаючи недоліки і переваги, не розпитує про найдрібніші події, не цікавиться історією сім'ї та планами на майбутнє, не прагне давати поради з будь-якого приводу - значить, ти перестала бути істотною частиною його життя.

Слід також мати на увазі, що, на відміну від багатьох інших чоловіків, Телець не пишається своїми перемогами і, тим більше, зрадами.

Жінка-Телець - красива, але консервативна. Вона ревнива, ставиться до свого чоловіка як до своєї власності, зрад не прощає, бо ідеалізує шлюб і намагається жити за всіма правилами. Сама жінка-Телець як правило теж не зраджує.

Чоловік Близнюки - Найбільш вірна ознака непостійності чоловіків з цим знаком зодіаку - це їхня сталість. Так-так, нічого дивного в цьому немає. Згадай, як зовсім недавно він дивував тебе щодня, демонструючи нові грані характеру, змінюючи кардинально свій світогляд, не втомлюючись перевертати життя з ніг на голову.

Ось тоді-то лише тобі він відкривався в повній мірі, тобі ніс свої радощі й печалі. Як тільки здається, що твоя вічна дитина Близнюк став розсудливим, змужнів і схаменулася - це значить, що він вже чийсь чужий вічний дитина.

Жінка-Близнюки - наділені жіночим серцем і чоловічим розумом, вони дуже легко йдуть на контакт з чоловіками. У сім'ї вони не просто вірні дружини, вони відмінні господині і коханки.

Чоловік Рак - з цим знаком нелегко дається зрада, адже він дуже хоче бути ідеальним сім'янином, вірним коханим і надійним партнером. Крім того, він здогадується про те, як боляче бути обдуреним у найкращих почуттях, і не хоче змушувати страждати того, хто йому небайдужий.

Якщо нове захоплення все ж ненавмисно нагрянули, він сумнівається і шукає собі виправдання, ділиться тривогами з друзями, шукає вихід, який би влаштував усі зацікавлені сторони, і охоче перекладе відповідальність за те, що відбувається на чужі плечі.

Жінка-Рак - народжена для сімейного життя і знає в цьому толк. Дуже ретельно вибирає для себе чоловіка. Жінка - Рак вірна дружина і дбайлива мама.

Чоловік Лев - Не вміє приховувати зраду, адже кожною своєю обраницею він звик і пишатися, і хвалитися. Він не в силах утриматися від того, щоб з'явитися з черговою дамою серця на світському заході, блиснути її красою як медаллю за відвагу, і не замислюється про те, що колишня кохана може дізнатися про це.

Про непостійність Лева вважатимуть своїм обов'язком повідомити тобі ті, кому він колись перейшов дорогу, адже нестачі в недоброзичливців представники цього знака не відчувають.

Жінка-Лев - любить світське життя, гроші і завжди прагне до високого становища. Вона чудово розуміє різницю між шлюбом, любов'ю і просто сексом. З чоловіком вона зазвичай встановлює партнерські відносини і вірна.

Чоловік Діва - Славиться своєю постійністю, та й підкорити чоловіка, який народився під цим знаком зодіаку, під силу не кожній. Але якщо до зради справа все ж дійшла, у обманутої у найкращих почуттях жінки є шанс ніколи не дізнатися про це: Діви відрізняються обережністю, часом гідною кращого застосування.

Якщо чоловік-Діва зустрів ту, заради якої він міг би ризикнути перевіреними часом і дорогими серцю відносинами, він все одно навряд чи захоче зробити це, а якщо все ж зробить - таємниця залишиться покритою мороком.

Жінка-Діва - дуже спокійна, працьовита, відмінна господиня і дружина. Готова принести себе в жертву заради сім'ї. Її легко можна назвати зразком для наслідування.

Чоловіки Терези - Рідко бувають викриті в мінливості, хоча деколи проводять чимало часу між двох і більше вогнів. Чоловік цього знака вміє якщо не управляти своїми почуттями, то контролювати їх, виділяючи своїм обраницям ті частки, яких вони заслуговують - і ти можеш довго не помічати, що відбувається.

Він не докладає зусиль для того, щоб ховатися, але правда все ж не виходить назовні: парадокс, можливий лише тому, що Терези вміють вибудовувати відносини, що влаштовують всіх. Брехуна може бути викрито лише завдяки неймовірно невдалому збігу обставин.

Жінка Терези - це приваблива жінка, яка поєднує в собі м'якість і жіночність. Жінка-Терези знаходиться під заступництвом планети Венери - така жінка завжди привертає чоловіків своєю витонченістю і жіночністю, навколо неї завжди крутяться чоловіки. У шлюб може вступати неодноразово, але зради для жінок-Терезів рідкісне явище.

Чоловік Скорпіон - Навіть найвірніших і бездоганно моральних часто підозрюють у зраді їх занадто ревниві обраниці.

Дійсно, мимоволі задумаєшся, коли на голову твою проливається то дощ із пелюсток троянд, то град докорів. Скорпіони складні, і їм самим часом не під силу розібратися зі своїми почуттями.

Так, часом знаходяться бажаючі в цьому допомогти - наївні, довірливі особи, які не підозрюють, який вантаж вони звалюють собі на плечі. Скорпіон після зради стає так хитрий, що потрапляє у власні пастки; він будує плани незвичайною підступності, але в момент емоційного напруження цілком може бовкнути

Жінка-Скорпіон - чуттєва, емоційна, загадкова, приваблива. Такі жінки наділені особливим чуттям та інтуїцією й інстинктивно знають, хто її обранець. Всупереч поширеній думці про їхній імпульсивний темперамент, закохана жінка - Скорпіон вірна, чуттєва, турботлива. Вибравши свого партнера, готова йти з коханим чоловіком рука об руку.

Чоловік Стрілець - Навіть найсерйозніший Стрілець завжди трохи непосида. Його жага пригод абсолютно невгамовна.

У більшості випадків про зраду він навіть не замислюється, а тому не відчуває себе винним - так уже сталося.

Ще задовго до того, як перемога буде отримана, Стрілець напевно розповість комусь про те, що збирається зробити - ну, просто заради того, щоб його відрадили. Почувши, що нічого складного в поставленому завданні немає, він швидко втратить до нього інтерес.

Заборонений плід вабить Стрільця лише тому, що висить високо - смак таємниці не до вподоби представникам цього знаку.

Жінка-Стрілець - обожнює чоловічі розваги, гуляння, танці, спорт, а свобода для неї дуже важлива складова. Не кожен чоловік зможе бути з такою волелюбною жінкою. Чоловіка вона вибирає сама і в залежності від глибини почуттів і прихильності, вона може бути як вірною, так і невірною супутницею.

Чоловік Козеріг - Довго будує плани і обмірковує їх ретельно: це стосується романтичних стосунків не в меншій мірі, ніж будь-який інший сфери життя. Ще задовго до того, як вона погляне в його сторону, Козеріг зважить всі «за» і «проти», складе власну думку про те, як будуть розвиватися їхні стосунки, і як саме він буде тримати їх в таємниці.

Перш, ніж домовитися з іншою жінкою про зустріч, він привчить тебе до того, що зайнятий і не в силах приділяти тобі багато часу, він намітить маршрути прогулянок і вибере місця, де будуть проходить романтичні побачення, він передбачить усе... Козерога-зрадника легко викрити , адже він вперто робить безглузді помилки одну за одною, в душі розуміючи, до чого це призведе, але потай сподіваючись, що його промахи залишаться непоміченими.

Жінка-Козеріг - може дуже довго вибирати ідеального чоловіка. Вона має вроджений талант впливати на чоловіка і отримувати все, що тільки забажає. У шлюбі вона вірна, працьовита і турботлива господиня.

Чоловік Водолій - Не любить ховатися, і якщо змушений робити це, то відчуває себе незатишно. Таємні відносини не доставляють представникам цього знаку великого задоволення, адже доводиться прикладати серйозні зусилля для того, щоб усіх тримати в невіданні, а нагорода за труди часом виявляється скромніше, ніж він очікував.

Але все ж тяга до різноманітності часом бере гору, і Водолій зближується з жінкою лише тому, що вона зовсім не схожа на ту, іншу.

Жінка-Водолій - жінка-загадка. Свої вчинки вона і сама часом не розуміє. Чоловіки у неї теж часто неординарні особистості. Натура вона товариська, незалежна, дотепна, що не може не викликати інтересу у чоловіків. Жінка - Водолій ідеалістка, може вступати в шлюб не один раз, але в шлюбі вірна.

Чоловік Риби - Представник цього знака зодіаку - підступний зрадник. Він добре знає, куди приводять подібні мрії, і діє таємно, використовуючи всю свою фантазію для приховування сумнівних подвигів.

Він захоплюється власною непогрішністю, не підозрюючи, що кожен зустрічний - а вже тим більше ви - бачить у ньому авантюриста і навряд чи захоче підтримувати з ним серйозні відносини.

Жінка-Риби - дуже приваблива для протилежної статі, незалежно від зовнішніх даних. Якщо не бере зовнішністю, то бере внутрішнім світом. Такі жінки більше довіряють серцю, ніж розуму. Будучи самим чуттєвим знаком Зодіаку, можуть йти в світ ілюзій і спокус. Дружини - Риби не найвірніші. Источник.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
більше матеріалів
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
більше матеріалів
/-1,257826089859-/ /-pc-/
Top