counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Як обчислити брехуна за гороскопом і розкрити його обман


Переглядів: 121


Як обчислити брехуна за гороскопом і розкрити його обман

Психологи переконані, що всі люди періодично брешуть. І це стосується навіть тим, хто звик себе вважати кристально чесною людиною. Одні з нас вважають за краще легке прикрашання своїх досягнень, а інші приховують факти і серйозніші. Знання астрології допоможе розібратися в тому, як саме брешуть знаки Зодіаку.

Як брешуть Овни?

Овни в цілому вважають за краще говорити правду. І особливо це стосується любовних відносин. Навряд чи Овен буде розігрувати пристрасть там, де її немає. Представники цього знака Зодіаку відразу дадуть зрозуміти своїй коханій, що захоплені і не будуть лукавити, якщо любов пройшла. До речі, в ділових питаннях Овни теж вважають за краще не збирати претензії, а висловлюватися прямо і по суті. І все-таки Овна-брехуна «розкусити» досить непросто, адже обманюють вони тільки у виняткових випадках і ретельно репетирують те, що буде піднесено під виглядом правди.

Як брешуть Тельці?

Тельці дипломатичні і цінують гармонію у відносинах. Якщо хтось із оточення їм не до вподоби, то вони постараються дистанціюватися від такої людини. Брехати і вивертатися вони не люблять, їм це просто нецікаво. Однак не варто безпосередньо у Тельця питати, чи дійсно Вам личить ця сукня - Ви ризикуєте отримати не саму правдиву відповідь. Тельці - відомі майстри тактовного відходу від прямої відповіді. Але якщо необхідно справити враження - як у любовних питаннях, так і в ділових, - брехня Тельця буде винахідливою і тонкою. Телець постарається уникнути прямої і відвертої брехні і, швидше за все, просто не відкриє Вам всієї правди, перевівши розмову на іншу тему.

Як брешуть Близнюки?

Близнюки, якщо їм це необхідно, брешуть не моргнувши оком, вигадуючи на ходу найнеймовірніші подробиці і деталі. Це надає їхній брехні особливу чарівність переконливість. Інтелектуальні і товариські, Близнюки завжди знаходять потрібні докази на користь будь-якої точки зору, а тому їх вкрай складно викрити в брехні. Ось спробуйте серед тисячі деталей знайти одну-єдину, яка виявиться фальшивкою? Це складно, адже сильний і експресивний розум представників цього знака Зодіаку вже прорахував усі можливі варіанти Вашої реакції на його слова і в лічені частки секунди створив максимально переконливу ілюзію реальності.

Як брешуть Раки?

Раки з досадою кривляться при одній лише думці про необхідність брехати. Не те, щоб вони були так вже чесні по своїй натурі - просто брехня як така не приносить їм задоволення. Та й до того ж запам'ятовувати масу зайвих неіснуючих подробиць надзвичайно втомлює. Куди цікавіше зануритися в свій власний внутрішній світ і створити те, у що можна вірити. Представники цього знака Зодіаку часто обманюють самі себе. Але якщо вже Рак вступив на слизьку стежку брехні, то спонукати до цього його могли тільки причини сімейного характеру - захищаючи своїх близьких, Рак піде на будь-які вчинки, в тому числі і на обман.

Як брешуть Леви?

Блискучі і дещо театральні Леви нерідко вдаються до вигадок - хоча б для того, щоб наситити свої розповіді яскравими і незвичайними деталями. Брехня Львів рідко буває спрямована проти когось, адже для представників цього знака Зодіаку неймовірно важливо перебувати в центрі уваги. А зробити це можна, тільки надавши своєму іміджу кілька яскравих штрихів, яких насправді може і не бути. Втім, представники цього знака Зодіаку і самі досить терпимо ставляться до чужим спроб трохи прикрасити дійсність. Мета «левової» брехні - привернути й утримати увагу оточуючих, які і самі охоче слухають цього невтомного і яскравого оповідача.

Як брешуть Діви?

Діви досить мудрі, щоб не допускати брехні по дрібницях, але якщо вже брешуть, то роблять це вкрай винахідливо і технічно. Гострий і чіпкий розум Дів чудово запам'ятовує подробиці своєї розповіді і зловити її на невідповідність буде вкрай важко. У ділових колах Діви часто мають непогану репутацію і оточуючим просто в голову не прийде, що їх обманюють. У любові Діва цілком може зобразити бурхливі пристрасті, однак для цього повинна бути вагома причина. Найчастіше представники цього знака Зодіаку брешуть «порятунку» - сім'ї, любові, відносин або кар'єри.

Як брешуть Терези?

Терези підуть на брехню, якщо у цьому побачать запоруку збереження хороших відносин як із близькими людьми, так і з іншими оточуючими. Представники цього знака зазвичай не скупляться на компліменти, часом присмачені неабиякою порцією лестощів. Таким чином Терези намагаються зберегти крихкий баланс психологічної гармонії і відносин з Вами. Їхня брехня найчастіше невинна, а часом - необхідна. Найяскравіший кошмар для представників цього знака - світ, де всі говорять тільки правду. Брехати Терези не люблять, але якщо по-іншому не вдається зберегти відносини, то вони готові піти на не зовсім чесні вчинки і висловлювання.

Як брешуть Скорпіони?

Скорпіони прекрасно вміють приховувати правду. Навіть не вдаючись до відвертої брехні, вони чудово маскують ту частину інформації, якою не хотіли б ділитися з оточуючими. І навіть найближчі люди деколи не здогадуються про те, що приховує Скорпіон. Втім, і обдурити представників цього знака Зодіаку вкрай непросто - вони в буквальному сенсі «сканують» свого співрозмовника, миттєво виявляючи невідповідність слів і невербальних сигналів. Скорпіон брехня не спонтанна, вона завжди ретельно продумана і має певну мету. Благородно не намагаючись штовхнути слабкого, Скорпіон за допомогою брехні може запросто розправитися навіть із більш сильним своїм суперником.

Як брешуть Стрільці?

Стрільці щиро дивуються, навіщо їм взагалі брехати? Якщо ситуація не влаштовує, її треба не замовчувати або маскувати, а міняти - активно і швидко. Відкритий характер і деяка прямолінійність представників цього знака роблять їх брехня досить очевидною. Втім, зауважимо, що брешуть Стрільці вкрай рідко, та й то лише для того, щоб справити враження на співрозмовника. Оптимістичні Стрільці в кожній ситуації постараються побачити плюси і донести це до оточуючих - їм зовсім не обов'язково прикрашати або спотворювати дійсність для того, щоб вона здавалася краще.

Як брешуть Козероги?

Козероги брешуть тільки у крайніх випадках. Втім, вивести брехуна-Козерога на чистоту буде досить важко, адже їхній обман ретельно відрепетируваний і обґрунтований. Хоча вроджена любов до справедливості робить їх відомими любителями говорити правду і нічого крім правди. Брехати заради прикрашання власних перемог Козеріг не стане, а от для порятунку спільної справи - чому б і ні? Козероги намагаються триматися осторонь від необхідності сплітати цілі історії з закрученими сюжетами. Їх брехня завжди конкретна і мінімальна, адже для них це - крайній засіб.

Як брешуть Водолії?

Водолії дещо неуважні, коли брешуть, і вирахувати їх досить легко. Вони і самі можуть заплутатися в своїх же неймовірних вигадках. Хоча навіщо їм обманювати, якщо реальність навколо себе представляється їм часом яскравіше будь-якої казки? Але вже якщо лукавити, то неодмінно з ефектними подробицями і незвичайними персонажами. Не варто безпосередньо говорити Водолію, що він бреше - такі висловлювання можуть сильно поранити самолюбство представників цього знака Зодіаку. При всій своїй уявній відкритості, Водолії легко ранимі. Вони ретельно оберігають свій крихкий і незвичайний внутрішній світ, і нерідко брехня є відмінним засобом, що захищає їх душу від зазіхань навколишніх.

Як брешуть Риби?

Природжені психологи, Риби брешуть не надто переконливо, почасти тому, що не бачать сенсу в тому, щоб збрехати або обдурити співрозмовника. Навіщо щось прикрашати або подавати в неправдоподібно вигляді, якщо можна тактовно натякнути на те, що не влаштовує в конкретній ситуації? І все ж, Риби теж брешуть, маючи на це масу причин емоційного характеру. Вони не хочуть травмувати того, хто їм дорогий і часом приховують правду, прикрашають дійсність або відверто брешуть. Але якщо Ви зловили на брехні того, хто народжений під знаком Риб - не поспішайте звинувачувати його, адже можливо таким чином Риби намагалися вберегти Вас від гіркої правди. Риби не люблять брехати, але душевний спокій близьких людей їм найдорожче, і це часом змушує їх говорити неправду. Источник.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Страхи, комплекси та фобії переслідують багатьох із нас, але вам абсолютно нема чого жити з цим Експерти в гал....
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Всі ми приходимо в цей світ з певними цілями та завданнями У зв'язку з цим у кожної людини є певний внутрішній....
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Енергетика грошей — штука дуже тонка, для керування якої потрібно розуміння її механізму та дії З точки зору е....
більше матеріалів
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Страхи, комплекси та фобії переслідують багатьох із нас, але вам абсолютно нема чого жити з цим Експерти в гал....
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Всі ми приходимо в цей світ з певними цілями та завданнями У зв'язку з цим у кожної людини є певний внутрішній....
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Енергетика грошей — штука дуже тонка, для керування якої потрібно розуміння її механізму та дії З точки зору е....
більше матеріалів
/-1,2444620132446-/ /-pc-/
Top