counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Квітня
17 Квітня
Всі новини...

7 сучасних прикмет, які збуваються, хоч нам це і не завжди подобається


Переглядів: 3320


7 сучасних прикмет, які збуваються, хоч нам це і не завжди подобається

Прикмети на щастя - найпоширеніші в світі. Це досить очевидно, адже кожен шукає в знаках долі частинку добра і чогось приємного. Сучасні прикмети не завжди позитивні, але напрочуд майже завжди дієві. Чому прикмети працюють Світ навколо нас підкоряється законам біоенергетики. Це означає, що просто так не відбувається нічого. Якщо людині щастить або не щастить, це його заслуга або промашка. З прикметами відбувається приблизно те ж саме.

Коли нам кажуть, що, наприклад, голуб, що б'ється у вікно, - це до біди, то більшість людей налаштовує себе відповідним чином. Справа тільки в тому, як ви сприймаєте все навколо. Зі стовідсотковою впевненістю прикмети працюють для людей з гарною навіюваністю. Якщо вас важко змусити думати так, як потрібно іншим людям, то прикмети будуть діяти гірше. Таким чином працює закон тяжіння думки. Те, про що ви думаєте, відбувається з завидною регулярністю. Звичайно, є сучасні прикмети, які не піддаються логічному поясненню, але працюють як годинник.

Сюди можна віднести, наприклад, прикмету про те, що закурена сигарета призводить до появи автобуса. Невідомо чому, але в багатьох ситуаціях це дійсно так - коли автобус хочеться почекати довше, він приїжджає.

1. Якщо залишити вдома бардак, то побачення пройде максимально успішно. Гори немитого посуду, неприбране ліжко і багато іншого - все це приверне людину у вашу обитель.

Якщо приготувати квартиру до приходу гостей, то вони, швидше за все, не прийдуть. Так відбувається з усім, у що ви вкладаєте по повній програмі.

2. Розсипати цукор - до добра і любові. Якщо ви перебуваєте у відносинах або в шлюбі, проблеми і негаразди незабаром вирішаться. Якщо ви в пошуках, чекайте приємного знайомства, романтичного побачення. Чим більше цукру просипалося, тим вище шанси на успіх.

3. Якщо ви випадково наділи кофту або футболку задом наперед або навиворіт, причому встигли вийти з дому, це обіцяє вам щось приємне. Швидше за все, незабаром у вас станеться якась доленосна зустріч, цікава зміна в житті. Можливо, прийде якась унікальна ідея щодо захоплень, бізнесу або роботи. У будь-якому випадку вам повинно крупно повезти.

4. Якщо ви забули зарядити телефон, а можливості зробити це поза домом немає, то, швидше за все, хтось буде шукати вас, коли телефон остаточно сяде і вимкнеться. Якщо у вас було заплановано важливу справу, вона може перенестися на інший час - тут працює закон підлості.

5. Якщо ви довго не мили машину, але потім раптом вирішили це зробити, довго чистою вона не буде: ймовірно, в цей же день або завтра піде дощ. Тут на сто відсотків працює закон підлості, тому що поява дощу від ваших думок ніяк не залежить.

6. Збиратися в далеку дорогу краще безпосередньо перед виходом - не за тиждень, а ввечері перед сном і вранці. Якщо ви все зберете заздалегідь, щось забудеться. Так буває дуже часто, тому що увага людини розсіюється, коли вона заспокоюється і розслабляється.

7. Коли ви йдете додому або їдете на автомобілі, то буває так, що на кожному світлофорі вам щастить і ви проїжджаєте або проходите на зелене світло без очікування. Якщо на шляху додому всі світлофори були зеленими, то варто очікувати якихось проблем, зриву планів, розчарувань в особистому житті. Наприклад, якщо ви дуже хотіли побачитися з коханою людиною або з друзями і довго планували це, то така прикмета говорить про те, що плани, швидше за все, зірвуться. Источник.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
19 квітня обіцяє бути днем, наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку Можливо, ви відчуватим....
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
Риби самі по собі є вельми незвичайними людьми, тому з цим Знаком Зодіаку пов'язано безліч цікавих фактів, про....
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Чакри регулюють все, що відбувається з нашою душею та тілом Щоб відкрити їх максимально швидким способом, важл....
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Затяті ігромани здатні спустити цілий стан і в запалі азарту не зупинитися вчасно Уникнути недоречних витрат і....
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
Токсичні стосунки приносять більше проблем і розчарувань, ніж щастя та радості Найчастіше їх порівнюють зі сти....
більше матеріалів
/-0,28099918365479-/ /-pc-/
Top