counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Будуть жити душа в душу: Ці знаки зодіаку створені одне для одного


Переглядів: 13329


Будуть жити душа в душу: Ці знаки зодіаку створені одне для одного

ОВЕН І ВОДОЛІЙ

Представники цих знаків - природжені шукачі пригод, причому, це стосується не стільки поїздок по всьому світу, скільки щоденних спільних відкриттів: наприклад, в ліжку. Вони люблять робити все разом як одна злагоджена команда. Поки інші пари втомлюються від постійного спілкування і близькості в форматі 24/7, цим двом ніколи не буває нудно чи сумно в компанії один одного. Це важлива якість робить їх не тільки відмінними романтичними партнерами, але і діловими. Той рідкісний випадок, коли люди можуть в повній гармонії будувати спільний сімейний бізнес без шкоди для відносин і спільної справи.

ТЕЛЕЦЬ І РАК

Тельця і ​​Рака пов'язують дуже міцні узи - фізичні та емоційні. Обидва розуміють і приймають всі аспекти (зовнішні і внутрішні) своєї другої половинки, що допомагає їм швидко залагоджувати будь-які конфлікти і роками зберігати пристрасть у відносинах. Дуже зворушлива якість цієї зодіакальною пари - щира вдячність і подяка своєму партнеру за цей союз. Вони беззастережно підтримують один одного у всіх починаннях, що є відмінним фундаментом для довгого щасливого шлюбу, а це сьогодні зустрічається рідко.

БЛИЗНЮКИ І ВОДОЛІЙ

Одне із самих божевільних зодіакальних збігів! Саме з цими знаками найчастіше трапляється любов з першого погляду, а одружитися вони можуть лише через пару місяців (або тижнів!) після знайомства. У Близнюків і Водоліїв є великий творчий потенціал - вони постійно діляться один з одним своїми найнеймовірнішими ідеями, так як знають, що можуть розраховувати на підтримку партнера. «Давай приготуємо жаб'ячі лапки сьогодні на вечерю!» «Чому б завтра не відправитися в похід по горах?» Їх мрії - ніби шматочки хитромудрого пазла, який поступово складається в єдину ідилічну картинку. Не варто списувати з рахунків і той факт, що представники цих знаків дуже люблять відчувати себе незалежними і можуть спокійно проводити час з друзями поодинці, що нітрохи не шкодить, а, навпаки, лише зміцнює їх союз.

РАК І РИБИ

Рак і Риби мають справжній космічний зв'язок. Належність до холодної водної стихії наділяє цих партнерів мрійливістю, емоційним сприйняттям навколишнього світу. Часто, вже після першої зустрічі, у них складається враження, що вони знайомі сто років. Їм не доводиться підлаштовуватися під звички і примхи іншої людини, адже вони такі схожі на його власні! Вони відмінно уживаються разом, тому що не переоцінюють, і не недооцінюють свого партнера, вміють щиро ним пишатися, співпереживати і в чомусь поступатися. Обидва знаки мають відмінну інтуїцією і відчувають потреби один одного на рівні «шостого почуття», що допомагає їм легко сформувати міцний зв'язок, який може тривати десятиліттями. У сексуальній сфері пару чекає відмінна сумісність - обом притаманна любов до еротичних ігор, прагнення надати фізіологічного акту високу естетику, вони націлені на досягнення взаємного задоволення.

ЛЕВ І СТРІЛЕЦЬ

Основа цих довгограючих відносин - пристрасть. Обидва знаки вміють повною мірою насолоджуватися життям і любити того, хто відчуває світ схожим чином. Вони прекрасно знають, що хочуть отримати від буття, допомагають один одному досягти будь-якої мети і мрії. Стрілець може стати для Льва стимулом до руху вперед, надихати його на нові звершення, а сам він, завдяки Льву і широту його натури, стане позитивно дивитися на світ. Будучи представниками вогненної стихії, обидва мають глибоке розуміння потреб свого партнера. Це дуже яскравий союз. Поруч з цією парочкою завжди дуже весело. Їх любовний приклад окрилює і п'янить навіть самих черствих і цинічних оточуючих. Підвищує шанси на взаємне щастя незлопам'ятність представників обох сузір'їв і їх готовність великодушно прощати. Їм неважко пристосуватися в побуті, у них схожі смаки і принципи, що дає їм ще більше надій на безхмарне спільне майбутнє.

ДІВА І ТЕЛЕЦЬ

Два земних (і дуже приземлених в своїх бажаннях) астрологічних знака, які просто не можуть не закохатися одне в одного або, принаймні, не зав'язати тісних дружніх відносин. З боку іноді здається, що це любов за взаємним розрахунком або якоюсь таємницею домовленості - настільки практичним, спокійним і зібраним виглядає цей союз. Насправді, в щирості глибоких почуттів Діви і Тельця не варто сумніватися. А якщо, до того ж, вони правильно розподілять між собою ролі, то їх любов тільки подвоїться. Телець в такому союзі повинен розставляти пріоритети і виступати ідейним натхненником (в інших парах він може загубитися на фоні активної другої половинки), а Діва талановито все виконувати. Це та сама любов, про яку пишуть в книгах - і жили вони довго і щасливо.

ТЕРЕЗИ І БЛИЗНЮК

Ідилія між Близнюками і Терезами - приклад сильного інтелектуального зв'язку. Ці повітряні знаки завжди відрізняла вражаюча розумова робота. На їхню думку, мозок - це найсексуальніша частина тіла партнера, а ігри розуму розпалюють бажання краще, ніж гра м'язами. Вони здатні закохатися не у зовнішність або статуру, але в почуття гумору і харизму. А ще це той прекрасний випадок, коли відносини засновані на міцній дружбі - обидва впевнені, що можуть відверто розповісти партнеру всі свої мрії, таємниці і переживання. Високий ступінь довіри - відмінна риса цього вірного союзу.

СКОРПІОН І РАК

Найчастіше, два надто пристрасних партнера не можуть створити ідеальну пару. Вони або обпалюють один одного, або починають змагатися. Однак якщо один з них Скорпіон, а інший - Рак, такий союз може бути досконалим. Вони бачать світ крізь призму ідентичного емоційного сприйняття. У них схожі спрямування і інтереси. Привабливі, чутливі, м'які. Раку дуже імпонує творче начало в Скорпіоні, а Скорпіона вже з перших хвилин спілкування зачаровує глибина душі Рака. Їм необов'язково розважати один одного бесідами - просто «помовчати поруч» їм цілком комфортно. Це говорить і про те, що таким партнерам зовсім нескладно пристосуватися один до одного в побуті. База для їх почуттів - єднання душ, яке встановлюється між ними раз і назавжди.

СТРІЛЕЦЬ І ОВЕН

Вибухова парочка! А як може бути по-іншому, якщо мова йде про Стрельців і Овнів, чия пристрасть нагадує цілий склад динаміту. Невгамовна енергія, яка б'є в них ключем, лише зміцнює цей союз і допомагає його процвітанню. Вони обидва цінують дикий ентузіазм своєї другої половинки і підтримують оптимістичний підхід до життя. Хоча і прийнято вважати, що найкраще притягуються протилежності, часом люди, неймовірно схожі один на одного, стають максимально близькими. Ця пара може рука об руку пройти через всі випробування, які приготувала їм життя, і обов'язково всім доведе, що нерозв'язних проблем не буває, якщо поруч з тобою є надійна опора.

КОЗЕРІГ І ТЕЛЕЦЬ

Між цими двома знаками виникає така потужна хімія, якою не володіє ні одна інша астрологічна пара. Їх об'єднує надійність, терпіння, відданість, працьовитість і цілеспрямованість. У ліжку їх чекає повне взаєморозуміння - таємні бажання партнера вони відчувають з одного дотику. При цьому обох не назвеш надто романтичними персонами, але це не означає, що хтось із них страждає від нестачі сюрпризів і ніжності. Крім цього у Тельця і ​​Козерога є щось, про що мріє більшість з нас - це нескінченне обожнювання один одного. Обом здається, що він став володарем неповторного скарби. Це щире захоплення другою половинкою оточуючих неабияк нервує, але, разом з тим, не можна не визнати, як це зворушливо. Саме про такий союз зазвичай говорять «споріднені душі».

ВОДОЛІЙ І ТЕРЕЗИ

Представники цих знаків зодіаку вже з перших хвилин знайомства проявляють зацікавленість один в одному, після чого скороминуща розмова може затягнутися на кілька годин - адже у них так багато спільних тем! Відносини цих повітряних представників майже містичні, з боку цей союз викликає масу питань і сумнівів, їх любов дуже складно зрозуміти і осмислити. Але, врешті-решт, кому яке діло, якщо ці двоє точно знають, що відбувається в їхніх головах і серцях і чужу думку їх мало хвилює. За життя обидва ці знака прагнуть продемонструвати свою індивідуальність і незалежність, але заради конкретного партнера готові зробити виняток і можуть поступитися власними ідеалами на догоду любові, гармонії і взаєморозуміння. І такий здоровий компроміс лише зміцнює їхні стосунки.

РИБИ І СКОРПІОН

Ще одна пара, яка чисто інтуїтивно тягнеться один до одного: передати ці відчуття словами складно, їх можна тільки випробувати. Пам'ятаєте, кадри з фільмів, в яких головний герой «вихоплює» поглядом Її з натовпу і не може відвести очей? Така ситуація в житті Риби і Скорпіона цілком реальна. Нехай навіть в своїх захопленнях або пристрасті вони часто розходяться в думці, спільні цінності та погляди на сім'ю допомагають їм прожити довге щасливе життя «пліч-о-пліч». Іноді вони настільки чітко вгадують хід думок свого партнера, що здається, ніби та чи інша ідея народилася в їх власній голові, настільки детально вони відчувають ситуацію. А ще вони не боятися бути надто романтичними і сентиментальними щодо свого супутника. Джерело.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Грошова нумерологія: як розрахувати особистий код фінансового достатку
Грошова нумерологія: як розрахувати особистий код фінансового достатку
За допомогою нумерологічних розрахунків можна легко змінити життя на краще Простий розрахунок особистого коду ....
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
Молод вважається дуже сприятливим для залучення грошей часом Щоб все вийшло, ми пропонуємо вам скористатися ри....
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
більше матеріалів
Грошова нумерологія: як розрахувати особистий код фінансового достатку
Грошова нумерологія: як розрахувати особистий код фінансового достатку
За допомогою нумерологічних розрахунків можна легко змінити життя на краще Простий розрахунок особистого коду ....
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
Молод вважається дуже сприятливим для залучення грошей часом Щоб все вийшло, ми пропонуємо вам скористатися ри....
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
більше матеріалів
/-1,1307871341705-/ /-pc-/
Top