counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Якщо ви прокидаєтеся вночі - це попередження про хвороби. Дізнайтеся - про які


Переглядів: 7098


Якщо ви прокидаєтеся вночі - це попередження про хвороби. Дізнайтеся - про які

Ви напевно вже чули про те, що будь-які наші емоції, будь то позитивні або негативні, впливають на наш організм. Китайська медицина говорить про те, що вони можуть стати причиною як просто безсоння, так і нічних пробуджень. Це відбувається через те, що ми переживаємо емоційні та психологічні потрясіння. А вони можуть викликати проблеми зі здоров'ям. Щоб визначити, з чим треба боротися, постарайтеся простежити за часом, коли прокидаєтеся. Китайська медицина не втомлюється повторювати про те, що наші думки і емоції безпосередньо впливають на стан тіла.

Таким чином, сумні люди можуть легко захворіти на запалення легенів, а ті, ким рухає лють і злість, можуть стати володарями проблем зі шлунком. Протягом століть медики Далекого Сходу намагалися розробити лікування хвороб на основі боротьби з негативними емоції. Якщо внести коригування в те, як ми себе почуваємо, можна попрощатися з багатьма захворюваннями.

23:00 - 1:00 Під час сну наше тіло як би перезавантажується і відновлюється після важкого дня. Воно заліковує душевні рани, відновлюючи нервові клітини, і лікує внутрішні органи. Коли ви прокидаєтеся ближче до півночі, то це означає, що у вас проблеми з жовчним міхуром. Ви можете бути володарем не тільки порушень в його роботі, але і більш серйозних захворювань: холецистит, жовтяниця. З цим органом тісно пов'язана емоція розчарування. Хвороба може розвинутися через емоції, а емоції через хвороби. Так що вам вирішувати, від чого варто позбутися в першу чергу. Якщо ви вирішуєте заспокоїтися і стати емоційно відпочив, то китайська медицина радить звернути увагу на вашу енергію "ци". Вона циркулює по нашому тілу в залежності від того, які емоції ми відчуваємо. Тоді, коли вона знаходиться в районі живота, ви спокійні і врівноважені. Розслабтеся і уявіть, що ця енергія матеріальна. Вона знаходиться всередині вас, і вам необхідно опустити її в район живота. Закрийте очі і повільно опускайте її вниз.

1:00 - 3:00 До цього часу ваш організм займається лікуванням печінки. І якщо ви прокидаєтеся, то, швидше за все, у вас проблеми як з цим органом, так і з емоцією гніву. У тому, що з цього є першопричиною, вам допоможуть розібратися тільки знавці китайської медицини. А поки що ми пропонуємо вам спосіб, яким чином можна позбутися від проблем з гнівом. Випийте прохолодної води і заспокойтеся: немає причин злитися. Спробуйте комплекс цигун для хребта. Коли ляжете в ліжко, скажіть собі, що якщо не заснете протягом 15 хвилин, то знову вип'єте склянку води і повторіть техніку. Це допомагає навіть тим, хто страждає безсонням.

3:00 - 5:00 Уже ближче до пробудження ваші легені запускають процес регенерації клітин і очищення. Якщо ви відчуваєте, що у вас є з ними проблеми, то ви занадто багато сумуєте. Багато хто навіть не китайські медики порадили б відмовитися від куріння і зайнятися плаванням. Більш того, знаходьте час протягом дня для того, щоб глибоко подихати і розслабити грудну клітку. І просто частіше радуйте себе: з'їжте що-небудь солодке або подивіться улюблений серіал. Не забувайте про те, що в усьому можна знайти щось хороше. Ви ніколи не досягнете гармонії зі своїм тілом і душею, поки не почнете діяти. Спробуйте зайнятися йогою або медитацією, щоб не тільки розслабити тіло, а й досягти спокою. Адже його часом так не вистачає, розповідають Flytothesky.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
більше матеріалів
/-0,36108207702637-/ /-pc-/
Top