counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Знаки Зодіаку та їхні паранормальні здібності. Кому дано, а кому - ні


Переглядів: 6750


Знаки Зодіаку та їхні паранормальні здібності. Кому дано, а кому - ні

У більшості людей є такі здібності, навіть якщо вони цього не помічають. Наприклад, ви можете точно визначити, коли хтось бреше, або ж передчуваєте прийдешні події. Іноді ваші здібності виявляються тільки в певних ситуаціях, але ви все списуєте на інтуїцію, не більше. До речі, на це може помітно впливати і ваш зодіакальний знак.

1. Риби

Більшість Риб навіть не знають, наскільки вони обдаровані в цьому плані. Вони просто покладаються на свою інтуїцію при прийнятті рішень. Цей знак вміє читати думки людей, навіть якщо між ними немає сильного зв'язку, і він завжди знає, коли станеться щось добре чи погане. Риби дуже співчутливі, а в більшості випадків їх здатності проявляються в формі музи, яка допомагає їм в їх мистецтві.

2. Рак
Паранормальні здібності Рака проявляються у них з точки зору емоцій - вони можуть відчувати, коли хтось засмучений, навіть якщо ця людина зовні виглядає спокійним. Рак - це типовий емпат, що пропускає все через себе. Він також дуже чутливий до космічних вібрацій, особливо коли слухає музику. З них виходять відмінні екстрасенси.

3. Терези
Терези зазвичай не вірять у наявність у них таких здібностей, але тим не менш у них постійно трапляються дежавю, передчуття або спогади про минулі життя. Самі ж Ваги сприймають подібні відчуття як абсолютну випадковість чи збіг. На жаль, вони занадто ліниві, щоб розвивати свої навички.

4. Скорпіон
З усіх знаків зодіаку Скорпіони краще всіх читають думки людей. Справа не тільки в тому, що вони можуть сказати, про що ви думаєте, вони також мають здатність знати, що ви приховуєте. І це парадокс, тому що Скорпіон сам схильний вести себе дуже таємниче і загадково, не кажучи вже про його величезну скритність. Скорпіони ненавидять брехунів і відчувають неправду за версту. На жаль, але нерідко своїми здібностями вони користуються для маніпулювання і контролю над іншими.

5. Близнюки
Подвійні Близнюки вміють перебувати відразу в декількох місцях одночасно. Поки їхнє фізичне тіло залишається, наприклад, в ліжку, вони ментально присутні десь ще, причому часом їх навіть можуть бачити люди в абсолютно земної людської формі. Це дуже загадковий знак в плані екстрасенсорних здібностей.

6. Овен

Овен має здатність точно знати, що станеться далі. Це дар, вміння або навички, який притаманний практично будь-якій людині цього знака, але далеко не кожен Овен може в цьому вмінні розібратися і правильно його застосовувати або трактувати.

7. Діва
У Дів є здатність візуально сприймати картини і бачення чогось нового, що настане або трапиться в майбутньому. Причому цей знак вміє відчувати як прийдешні можливості, так і загрози. Діва - геніальний планувальник, тому такі відчуття вона піддає логічної обробки та аналізу, не особливо вважаючи себе екстрасенсом.

8. Лев
У кожного Льва всередині вбудовані особливі природні годинник. Йому не потрібен будильник, бо цей знак дивно відчуває час і ніколи не спізнюється. Він не віддає собі звіту в тому, як це виходить, і вважає таку особливість абсолютно природною, а не паранормальной.

9. Телець
Телець - особистість приземлена, але у нього є здатність відчувати кордони. Він не буде їх переступати або порушувати, а вроджений такт не дасть йому когось боляче образити або зачепити. Проте такий дар Телець повністю ігнорує, він дуже логічний і прагматичний, а тому в надприродне не вірить.

10. Стрілець
Стрільці - не екстрасенси по своїй натурі. Вони радіють життю і отримують задоволення від дрібниць. Цей знак завжди і всім задоволений, а тому йому нема чого турбуватися про майбутнє або зчитувати думки і настрої інших людей. Такий дар виглядає в його очах певним зобов'язанням і навіть тягарем.

11. Козеріг
Козероги, як правило, практики, а не екстрасенси. У них трохи розвинена інтуїція в плані кар'єри або бізнесу, але ось ризикувати, прислухаючись до внутрішнього голосу, вони навряд чи будуть. Трапляються моменти, коли у Козерога може бути якесь неясне бачення або передчуття чогось, але він занадто його боїться, щоб намагатися це зрозуміти.

12. Водолій
Цей знак, який за своєю природою є новатором, генієм і прогресивною людиною, на подив практично не володіє паранормальними здібностями. Хоча можна сказати, що Водолій є екстрасенсом в плані винахідництва та інновацій, але ось відчувати інших людей на духовному рівні йому не дано, розповідає Flytothesky.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на нашому одязі можуть виступати в ролі магніту для успіху в різних сферах життя Експерти розповіли ....
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Так уже вийшло, що квітень виявився складним з астрологічної точки зору Настав час дізнатися, яким буде його о....
більше матеріалів
/-0,37846803665161-/ /-pc-/
Top