Від Леді Вінтер не залишилося і сліду. Хвороба Альцгеймера зламала актрису Маргариту Терехову

07.08.2018, 20:35

Вісім років тому актриса Маргарита Терехова стала стрімко втрачати пам'ять, виявилася нездатною доглядати за собою, почала блукати вулицями і довго не могла знайти свій будинок. Вона тяжко хвора і вже не обходиться без сторонньої допомоги. Лікарі поставили артистці страшний діагноз – "хвороба Альцгеймера".

В активі актриси більше 50-ти ролей в кіно – Діана де Бельфлор в "Собаці на сіні", Наталя і Марія в "Дзеркалі", Міледі Вінтер в "Трьох мушкетерах" ... вважалася чи не першою красунею Радянського Союзу – в неї закохувалися без пам'яті.

Але хвороба зламала її і відібрала красу і розум. Це – складне захворювання центральної нервової системи, якому притаманні такі симптоми, як втрата пам'яті і логічного мислення, загальмованість мови. Згодом з'являються фізичні проблеми – втрачаються сила і рівновага, а також функції тазових органів.

І якщо в 2014-му у Терехової ще траплялися просвітлення – вона за допомогою доглядальниці навіть виходила на вулицю, то тепер розум остаточно залишив зірку. Вона нікого не впізнає і майже не говорить. Судячи з фото, опублікованих журналом "Таємниці зірок", виглядає актриса дуже погано, навіть на її 76 років.

Читайте АСН в Google News