counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Як і чому зраджують різні Знаки зодіаку


Переглядів: 630


Як і чому зраджують різні Знаки зодіаку

ОВЕН 21/ 03-20/04

Любовні пригоди для Овнів захоплюючий вид спорту, а зовсім не безумство, як це можна було б припустити. Хоча, виправдовуючись, вони зазвичай заявляють: "Я не міг боротися з собою". Чоловік-Овен цінує секс вище, ніж все інше в житті. Овнихи, звичайно, більш схильні до моногамії, але тільки доти, поки це їм не набридне. Тоді і вони включаються в любовні ігри з усією притаманною їм пристрасністю. Хоча їх постійне бажання все контролювати і всім керувати зазвичай відлякує чоловіків. Що ж стосується зради, чоловіки проявляють тут набагато більше розуміння. А ошукані Овнихи, в більшості випадків, вимагають негайного розлучення, так як терпіти не можуть облуди. Втім, з помсти вони цілком можуть і самі завести коханця і мстити, мстити, мстити ...

ТЕЛЕЦЬ 21/04-21/05

Чуттєвість може привести Тельців до короткочасної втрати розуму, але, все ж, за великим рахунком, їм потрібен один партнер на все життя. Свій шлюб вони бережуть свято і роблять все, щоб зберегти його. Якщо вони зраджують, довго мучаться почуттям провини, картаючи себе за слабкість. Тельці щасливі тільки тоді, коли їх люблять в їх власному домі. Якщо цього немає, шукають любов на стороні і, знайшовши її, як равлики, перевозять ближче до неї і свій будинок. Тельці не можуть без любові, ніжності, ласки. Без цього вони відчувають себе нещасними і самотніми. До речі, чоловік Телець - найбільш розуміючий з ошуканих чоловіків. Та й жінки схильні розбиратися в причинах зради і прагнуть все виправити.

БЛИЗНЮКИ 22/05-21/06

Близнюки кокетливі і легковажні. А дізнавшись про зраду, вони побіжать до друзів, подруг, приятелів... І напевно знайдуться ті, хто зможе їх втішити. Найчастішою причиною зради тут є нудьга і "полювання до зміни місць". А найулюбленіша стадія любовних відносин для Близнюків - залицяння, її вони готові переживати знову і знову. Вони можуть зраджувати і для того, щоб довести собі свою привабливість. Притому, секс з барменом (офіціанткою) або інструктором з плавання зовсім не вважається зрадою. Біда Близнюків в тому, що вони завжди очікують дуже багато чого від сексу, але чого, самі не знають. Жінки-Близнюки впевнені, що гроші добре підсилюють їх фізичний потяг, а також можуть прекрасно компенсувати збиток, нанесений зрадою.

РАК 22/06-22/07

Це один з найбільш вірних і відданих знаків Зодіаку. Раки не люблять розлучатися, вони цінують свій спокій і матеріальне благополуччя, тому часто закривають очі на зради партнера. У цьому випадку, вони грають роль мовчазно страждаючої сторони і сподіваються, що все розсмокчеться само собою. Їх власні позашлюбні зв'язки найчастіше дуже серйозні, і можуть вести до нового шлюбу. Вони ніколи не шукають просто сексу, а намагаються краще пізнати людину, а пізнавши - так легко закохатися.

ЛЕВ 23/07-23/08

Леви частіше за інших порушують подружню вірність. Вони мають схильність до красивих партнерів, вони розквітають від будь-якої уваги красивих і знаменитих, вони ласі на лестощі і компліменти. Незаконний зв'язок для них - це захоплююча гра, в якій цілком можна отримати приз, тим більше, якщо вдома тебе не визнають і тобою нехтують. Чоловіки-Леви частіше, ніж інші знаки, насолоджуються любов'ю далеко від подружнього ложа. Левиці також - витончені мисливиці за чоловіками. Тільки в перший раз їм важко перейти межу, потім зрада стає звичкою, з якою так важко розлучитися.

ДІВА 24/08-23/09

Діви обережні, вони ховаються до останнього, вивертаються і прикидаються. Також ведуть вони себе і при зраді партнера - вдають, що нічого не сталося, поки це можливо. Діву спокусити важче інших знаків, так як вони занадто розсудливі і розбірливі. Діви менш сексуальні, ніж інші знаки Зодіаку, але щасливі в цьому. Правда, вони можуть умовити себе зайнятися сексом на стороні "для здоров'я", якщо його недостатньо вдома. Якщо ж зрада партнера вилізла назовні, Діви, найчастіше, рвуть відносини, так як їм здається, що весь світ тільки і говорить, як їх зрадили, а публічної образи вони не можуть ні пробачити, ні забути. У кожній жінці-Діві живе кришталева мрія про великого, сильного і багатого чоловіка, з яким вона відчувала б себе спокійно - з сексом або без.

ТЕРЕЗИ 24/09-23/10

Так залишилося і нез'ясованим, що штовхає Терези на зраду: веління серця або у них просто хобі таке? Просто це неперевершені зрадники, для яких зрада партнера завжди лише стимул для власної зради. Напевно, Терези шукають різноманітних коханців, щоб добре проводити час. Тому, якщо інтерес до партнера втрачений - гудбай, май лав ...

СКОРПІОН 24/10-22/11

Скорпіони завжди відкриті для любовних пригод, але менш розпущені, ніж це прийнято вважати. За зраду вони мстять, але розлучаються лише в крайньому випадку. Вони люблять палкий азарт залицянь і свіжість нових зв'язків, вміють також і добре приховувати свої пригоди. Головний їх козир - їх сексуальність, що робить Скорпіонів привабливими для інших знаків. Самих же Скорпіонів часто ваблять небезпеки, пов'язані з таємними зв'язками.

СТРІЛЕЦЬ 23/11-21/12

Стрільці досить вірні партнери, принаймні, поки люблять свою половину. Як коханці вони досить енергійні, так як секс для них - чергова пригода. До того ж вони терпимі до чоловіка, який зрадив їм. У цьому випадку вони поводяться стримано і розумно, охоче йдуть на розмову і готові почати все спочатку. Вони дуже практичні і, якщо справа дійшла до розриву, мирно і чесно ділять майно.

КОЗЕРІГ 22/12-20/01

Козероги - це владні, домінуючі особистості. На них звертають увагу часто тільки тому, що вони займають високі пости або престижні посади, чим вони також часто користуються у власних сексуальних інтересах. Це холодні покупці любовних утіх. Якщо партнер Козерога заводить роман на стороні, він цілком може розраховувати на розуміння і на мирне вирішення конфлікту. Гроші та кар'єра для Козерогів важливіше, ніж вірність чоловіка.

ВОДОЛІЙ 21/01-18/02

Водолія-чоловіка на зраду штовхає примітивне цікавість і прагнення піти від буденності життя. Але коли обдуреним виявляється він сам, то його гніву немає меж, він відразу стає правильним і консервативним. Жінки-Водолії самі встановлюють правила для своїх партнерів. Вони можуть і примиритися зі зрадою, забувши про свій біль, щоб дати своєму шлюбу ще один шанс, а можуть відразу ж вимагати розлучення або завести роман в помсту невірному чоловіку.

РИБИ 19/02-20/03

Як би Риба не розквітала в бурхливих водах вільного кохання, вона завжди повернеться в свою гавань. Просто Риби дуже легко закохуються, йдучи на поводу своєї емоційності. Не дивлячись на те, що зовні вони занурені в себе і досить потайливі, їм неважко знайти коханця. Дізнавшись про зраду, вони намагаються забутися, кинувшись в чужі обійми. Однак, часто це їм нічого крім болю не приносить - незадоволені мрії, образи та амбіції продовжують переслідувати.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої професійні цілі та амбіції Постарайтес....
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на піку, що зробить вас неперевер....
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
більше матеріалів
/-0,48414492607117-/ /-pc-/
Top