counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

5 попереджувальних сигналів про те, що ваш організм перебуває в небезпеці


Переглядів: 1279


5 попереджувальних сигналів про те, що ваш організм перебуває в небезпеці

Ми так шалено зайняті роботою, сім'єю та іншими зобов'язаннями, що питання здоров'я стандартно відходить на другий план. На щастя, наші тіла вміють «говорити» з нами, навіть якщо ми їх не завжди слухаємо. Приділіть час свого організму і прислухайтеся до того, що йому потрібно, щоб внести зміни в свій спосіб життя.

1. Низька температура тіла

Ми всі чудово знаємо нормальну температуру людського тіла: вище норми - це вже жар, і ми починаємо лікуватися, а ось нижче норми чомусь нас дуже мало хвилює. Але це показник того, що вашому тілу серйозно не вистачає енергії. Крім того, це ознака уповільненого метаболізму і ослаблення функції щитовидної залози. Низька температура тіла - це відкриті двері для вірусів і хронічних інфекцій. Негайно перевірте роботу щитовидки і зверніть увагу на обмін речовин.

2. Хронічна втома
Якщо ви постійно відчуваєте себе втомленим і знесиленим, ваше тіло виразно намагається вам щось сказати. Перш за все це питання вашого харчування. Недолік вуглеводів, наприклад, означає, що організм не отримує достатньої кількості енергії. Це також може бути ознакою низького рівня цукру в крові. Обов'язково перегляньте те, чим ви систематично харчуєтеся.

3. Поганий сон або безсоння
Проблеми із засинанням? Можливо, вам набридло витріщатися в стелю і чекати, коли вас зморить сон, незважаючи на те, що ви шалено втомилися і ледве тримаєтесь на ногах. Це ознака безсоння, і вона означає, що ваше тіло повністю позбавлене «палива», а рухатися за інерцією вас змушує лише стресовий стан. Наслідки поганого сну або неможливості заснути настільки деструктивні для організму, що приводити себе в порядок потрібно негайно, поки не стане пізно.

4. Погане травлення
Ми намагаємося не думати про те, що відбувається з їжею, яку ми «завантажили» в своє тіло. Однак ця їжа може сигналізувати про те, коли у тіла виникають проблеми. Якщо ви постійно відчуваєте здуття живота і страждаєте від нетравлення шлунка і діареї, негайно прийміть до відома такі «крики про допомогу». Ваш організм дав збій і не може повноцінно використовувати всі поживні речовини, якими ви його годуєте.

5. Неможливість скинути вагу
Якщо ваша вага постійно коливається, але тільки не в меншій бік, ваше тіло в біді! Не намагайтеся сісти на будь-яку обмежувальну дієту, оскільки реальні потреби організму говорять про іншу проблему. Ваше тіло «не хоче» втрачати кілограми, коли ви перестаєте поставляти йому необхідні поживні речовини. Воно буде вперто утримувати вагу, тому що намагається захистити вас, думаючи, що ви недоїдає.

Ваше тіло знає, що йому потрібно, і воно завжди підкаже вам, коли щось іде не так! Іноді ми просто не розуміємо або не хочемо розуміти мови, якою воно говорить. Коли щось здається вам неправильним у вашому загальному стані і самопочутті, міняйте спосіб життя або не соромтеся навідатися до лікаря, розповідають Flytothesky.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
більше матеріалів
/-0,40507793426514-/ /-pc-/
Top