counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Живіть за законами Всесвіту і гроші прийдуть: Фінансовий гороскоп на серпень 2018 року


Переглядів: 2300


Живіть за законами Всесвіту і гроші прийдуть: Фінансовий гороскоп на серпень 2018 року

Живіть за законами Всесвіту, якщо ви хочете притягувати до себе удачу щодня. Грошова фортуна завжди буде з вами, якщо ви позбудетеся від непотрібних думок, які стримують вас. У серпні цього року вам знадобляться позитивне мислення, тому що планети будуть не в дусі.

Овен

Період з 7 по 11 серпня відзначений неймовірною активністю майже всіх планет. Це дуже позитивний час для фінансових справ і боротьби з бідністю, невдачами. Якщо підвищена позитивна енергетика не допоможе Овнам знайти шлях до успіху, то краще скористатися трьома способами підвищення доходу. Ці дні відмінно підійдуть для покупок, для відряджень і зміни обстановки. 12 і 13 числа астрологи радять змінити активність на відпочинок, тому що вплив планет зменшиться. Незважаючи на те, що Венера є фінансовим антагоністом Овнів, 18 серпня вона принесе Овнам удачу, тому що буде в аспекті з Меркурієм. Цей день бажано присвятити переговорам, покупкам і пошуку нових джерел доходу. Небезпечними днями будуть тільки 25, 26, 28 і 29 серпня. У ці дні несприятлива Венера буде дуже сильною. Найбільші проблеми чекатимуть тих, хто працює у великому колективі.

Телець
Тельцям успіх в грошовій сфері забезпечать Місяць і Венера. 4 і 5 серпня Місяць буде в Знаку Тельця, що зробить її енергетику максимально продуктивною для представників цього Знака Зодіаку. Ці два дні будуть дуже вдалими для пошуку нових захоплень і джерел доходу. Аналогічна ситуація складеться для Тельців 31 числа, коли Місяць буде в такому ж становищі. З 8 по 10 серпня Венера буде сильною через потужні аспекти з іншими планетами. Ці три дні будуть продуктивними для представників практично будь-яких професій. Закон тяжіння допоможе Тельцям навчитися залучати бажане в своє життя. З 26 по 28 серпня противники фінансового успіху Тельців - Марс, Уран і Плутон - будуть в потужних аспектах. Ці дні краще присвятити відпочинку, самоаналізу, але ніяк не витратам і самовідданій праці. Схожа ситуація утворюється 2 серпня, коли Марс і Уран будуть пов'язані квадратурою. Цей день характеризується кризою, проблемами і численними перешкодами на шляху до успіху.

Близнюки

Найпозитивніші дні цього місяця - період з 5 по 11 серпня. Союзний Меркурій буде дуже сильним в сприятливих аспектах. Це хороший відрізок часу для всіх, хто бажає досягти успіху в фінансових справах. Близнюкам краще не зациклюватися на минулому в ці дні. Бажано рухатися вперед, починати щось важливе, шукати себе, намагатися перемагати негативні вірусні програми. У цей час можна виявити в собі нові таланти, перемогти страхи і комплекси. 18 число і невеликий відрізок з 27 по 29 серпня астрологи і фахівці сайту dailyhoro.ru радять також присвятити пошуку мотивації. В інші дні місяця Близнюкам бажано навчитися справлятися з негативними емоціями і працювати на самоті. 19 серпня - найнебезпечніший день місяця. Юпітер і Нептун, два головних антагоніста Близнюків, будуть в тригоні один з одним. Це може потягнути за собою фінансові проблеми, негаразди в роботі і зниження працездатності в цілому.

Рак
Вдалі в фінансовому плані дні для Раків - дні сили Місяця. Сюди можна віднести 1 серпня, період з 3 по 9 число, з 25 по 28 серпня, а також останній день місяця. Найбільш позитивні числа місяця - 4, 5 і 31, так як Місяць опиниться під впливом Тельця, внаслідок чого фінансова удача дасть про себе знати. Астрологи рекомендують не боятися повної самовіддачі, тому що активність призведе вас до успіху. У ці моменти можна спокійно витрачати гроші, планувати справи, займатися творчістю. Найнебезпечніші числа серпня - дні слабкого Місяця. 10 і 11 числа Місяць буде у Львові, з 16 по 18 - в Скорпіоні, з 21 по 23 серпня - в Козерозі. Ці вісім днів можуть стати дуже невдалими через грубості оточуючих людей. Відновити сили після неприємного спілкування Ракам допоможе тільки своєчасний відпочинок і усамітнення. У ці відрізки часу краще працювати поодинці, не контактуючи ні з ким.

Лев
Левам в серпні астрологи радять дотримуватися десяти найважливіших правил успіху, щоб стати багатшими і успішнішими. Потужне Сонце допоможе представникам цього Знака Зодіаку стати сильніше 1, 2, 7-12, 21, 22, 25-28 серпня. Починаючи з 23 числа Левам краще бути трохи обережніше з амбіціями, тому що Сонце перейде в Знак Діви, чим послабить свою енергетику. Скоротивши необдумані дії до мінімуму, Леви зможуть зберегти фінансову удачу. В цілому цей місяць буде дуже творчим і незвичайним. Проблеми можуть з'явитися у Львів тільки в дні сильного Місяця в Тельці - 4, 5 і 31 серпня. У ці дні краще не робити великих покупок і не братися за складні справи. Леви можуть стати примхливими і ледачими в ці три дні. Перепади настрою можуть спровокувати фінансові втрати, порушення планів, закритість і егоїзм.

Діва

Дівам удачу в грошових справах даруватиме Меркурій. Ця планета керує фінансовими потоками, тому в дні її сили Дівам посміхнеться удача на роботі, під час покупок і угод. Це періоди з 5 по 11, 18 число і 27-29 серпня. У ці дні можна сміливо йти до отримання нових знань, тому що Меркурій поліпшить пам'ять Дів, а також допоможе активізувати внутрішні інтелектуальні ресурси. В негативні і небезпечні дні Дівам бажано використовувати ранкові медитації на успіх. Такими днями будуть 1, 3, 23, 25, 26, 31 серпня. У ці дні антагоніст Дів Венера буде перебувати в потужних аспектах з іншими комічними об'єктами. Це може привести до матеріальних втрат, конфліктів з начальством і колегами, загострення дріб'язковості і жадібності. Інтелектуальна перевтома в ці дні небажана.

Терези
Сонце буде сильним з 7 по 12, з 21 по 22 і з 25 по 28 серпня. Це найнебезпечніші дні серпня. Бажано використовувати шепотки на багатство і достаток, щоб компенсувати недолік позитивної енергії. У ці періоди фінансова удача, швидше за все, відвернеться від Терезів. Хоча б частково повернути її в своє життя допоможе боротьба з погордою і егоїзмом. Астрологи радять Терезам якомога частіше думати про оточуючих, допомагати колегам і близьким людям. У перший день місяця, а також 3, 6, 18, 23 і 29 серпня Венера, головний помічник Терезів, буде вкрай активною. Ця планета допоможе представникам Повітряного Знака залучити грошову удачу в своє життя. Утримати її поруч з собою Терезам допоможе працьовитість і наявність мотивації. Бажання боротися за своє щастя, рішучість і проходження інтуїції - ось основні рецепти успіху на серпень в цілому і на ці шість позитивних днів зокрема. Залучити гроші Терезам допоможуть нові знайомства і нестандартне мислення.

Скорпіон
Злопам'ятність - типова життєва помилка Скорпіонів. З 8 по 9, з 22 по 23, а також з 27 по 28 серпня союзний Марс буде дуже активним. Це означає, що всі ці дні будуть для Скорпіонів найбільш продуктивними і наповненими удачею у фінансовій сфері. Найбільше пощастить представникам активних професій - людям, які постійно в русі. Це не тільки спортсмени, а й ті, кому потрібно постійно пересуватися по місту або між містами. Це можуть бути відмінні відрізки часу для зміни обстановки, для ділових поїздок, покупок. 4, 5 і 31 серпня негативний Місяць буде вкрай активний в Знаку Тельця. Цей час Скорпіонам краще провести в оточенні близьких людей. Командна робота допоможе зберегти стабільність і досягти хороших результатів у фінансовій сфері. Астрологи радять дотримуватися інтуїції і звертати увагу на передчуття в складних ситуаціях. Можливо, саме в ці три дні, незважаючи на загальний негативний фон, Скорпіонам вдасться передбачити можливі проблеми і згодом уникнути їх.

Стрілець
Стрільцям удачу в грошах і на роботі в серпні будуть приносити Юпітер і Нептун. З 6 по 11 серпня ці планети будуть змінювати один одного в боротьбі за титул найактивнішої. Цей період слід присвятити перегляду системи цінностей, постановці нових завдань в бізнесі і на роботі, плануванню покупок на майбутнє, вирішення проблем, зміцненню позицій в тих областях, де вдалося себе добре зарекомендувати. 19 число - найкращий день для творчої роботи через тригона Юпітера і Нептуна. 27 і 28 серпня Юпітер буде потужним через аспекти з Марсом і Сонцем, тому ці два дні краще присвятити спокійною і приємній роботі, творчості і захопленням. 3, 5, 18 і 29 серпня потужний негативний Меркурій спровокує Стрільців на необдумані вчинки. У ці дні може бути дуже багато пліток, словесних перепалок, скандалів. Проблеми з оточуючими людьми позначаться на фінансовій удачі. Поради екстрасенсів допоможуть Стрільцям навчитися ще краще розбиратися в людях, адже до цього у більшості з них великий талант.

Козеріг
2 числа, в період з 8 по 9, з 22 по 23, з 27 по 28, а також 14, 16 і 31 серпня Козерогам буде допомагати посилений аспектами дружній Марс. Інші помічники Козерогів, Сатурн і Уран, будуть стиратися з його тіні. Протягом усього серпня будуть відчуватися наслідки великого протистояння Марса, яке відбувається раз в 15 років. Цей місяць може стати вкрай динамічним і непередбачуваним. У грошових справах не варто кидати всі сили на щось одне, поки не випаде вдала можливість. Не потрібно витрачати час на авантюри і сумнівні справи. 4, 5 і 31 серпня антагоніст Козерогів Місяць буде дуже сильним в Знаку Тельця. Ці дні астрологи рекомендують провести з максимальною користю для настрою, для вирішення особистих негараздів. Краще дозволити собі відпочити, розслабитися, забути про проблеми. З 10 по 11 і з 21 по 23 серпня, навпаки, будуть дні максимальної слабкості Місяця, що добре позначиться на продуктивності Козерогів. Можна сміливо витрачати гроші і планувати справи на майбутнє.

Водолій
Союзний Сатурн буде відповідати за грошову удачу Водоліїв в серпні. 1, 6, 10 і з 26 по 29 серпня ця планета опиниться в дуже позитивних аспектах, які спровокують енергетичний підйом Водоліїв, появу фінансової удачі і підвищеної працездатності. Творчий настрій теж може прийти раптово. Сатурн може змінити саме світогляд Водоліїв, привівши цих людей до усвідомлення свого місця в цьому світі. Сонце і Плутон, як завжди, зроблять негативний вплив на представників цього Знака Зодіаку. З 7 по 9, з 11 по 12, з 21 по 22 і 31 серпня сильні аспекти негативно налаштованих Сонця і Плутона спровокують появу нових вад і слабкостей. Старі емоційні та психологічні проблеми також можуть загостритися і знайти нову силу. Ці дні для ведення бізнесу і для роботи в команді будуть підходити найменше.

Риби

Меркурій - антагоніст Риб. Найбільшу небезпеку він представлятиме з 5 по 11 серпня. У ці 7 днів успіх може повністю відвернутися від представників цього Водного Знака. Активність цієї планети негативно позначиться на здатності Риб мислити нестандартно. З цієї причини удача може відвернутися від представників творчих професій. В інші дні серпня астрологи радять користуватися допомогою грошових прикмет на кожен день. Кожна дрібниця придбає особливу важливість, а кожна упущена деталь може привести до негативних наслідків і фінансових втрат.

4, 5 і 31 серпня Місяць стане творчий у Тельці. Астрологи радять купувати меблі, займатися прибиранням будинку і позбавлятися від мотлоху. З 25 по 29 серпня Венера, один з головних наставників Риб, також буде дуже сильною. Це призведе до можливої ​​появи мотивації, рішучості і гарного настрою. Активна Венера дуже добре вплине на фінансову удачу Риб, розповідає Словофраза.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів
/-1,0833489894867-/ /-pc-/
Top