counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Квітня
17 Квітня
Всі новини...

Гороскоп батьківства: Які з знаків Зодіаку створені для шлюбу і батьківства


Переглядів: 1522


Гороскоп батьківства: Які з знаків Зодіаку створені для шлюбу і батьківства

Одруження - це серйозний крок, так само як і рішення завести дитину. Підказати правильне рішення здатна астрологія - до неї варто прислухатися.

Овен (21 березня - 20 квітня)

За Овнамі здавна закріплена репутація сильних, впевнених в собі особистостей. Незалежний за вдачею, він в той же час буде надійним захистом і опорою, як справжній чоловік. Але у Овнів не відняти їх природної влюбливості, схильності до захоплень, до чого варто ставитися насторожено.
Як вийти заміж за чоловіка-Овна? Неважко сподобатися такому мінливому чоловікові, складніше його втримати. Не варто забувати, що він завжди віддає перевагу діяти на власний розсуд. Якщо обраниця не обмежує незалежність чоловіки-Овна, то він буде цінувати в ній це розуміння і, можливо, вирішить саме з нею створити сім'ю. Як батько Овен буде для дітей зразком для наслідування - завдяки своїй цілеспрямованості і силі характеру.

Телець (21 квітня - 21 травня)

Тельці - це люди, для яких дуже цінні домашній затишок і тепло. Ці м'які і добрі за характером особистості найчастіше консервативно ставляться до сімейних справ. Це не заважає їм з особливою любов'ю ставитися до дітей. Тельці відрізняються ще й тим, що вони не люблять змін і не готові до рішучих дій.
Як вийти заміж за чоловіка-Тельця? Сміливими й оригінальними пропозиціями серце Тельця не завоювали. З таким чоловіком краще розділити традиційні погляди на сімейне життя, показати себе як практичну і господарську дівчину. Надійність цінується Тельцями і може стати основою для майбутнього шлюбу. Однак спокій Тельців нерідко обертається пасивністю - в цьому випадку потрібно брати ініціативу на себе і мотивувати чоловіка до дії.

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Розсудливі люди, які не дозволяють почуттю восторжествувати, - це Близнюки. Це може стосуватися і любовних справ. Всі їхні вчинки продумані заздалегідь, при цьому відношення до життя залишається легким і безтурботним. Прагнення до змін, небажання залишатися на одному місці відрізняють Близнюків.
Як вийти заміж за чоловіка-Близнюка? Розум Близнюків настільки рухливий і швидкий, що вони не помічають почуттів оточуючих, тому не варто надокучати своїми переживаннями чоловікові-Близнюку. Їм може сподобатися в жінці раціональний підхід до справ, готовність разом йти назустріч змінам. Така згода між жінкою і чоловіком-близнюком цілком може привести до заміжжя. Однак щоб завести дитину, їм знадобиться ще більше часу на роздуми.

Рак (22 червня - 22 липня)

Раки - натури емоційні, які все приймають близько до серця. Вони не звикли ділитися своїми почуттями і рідко кому їх довіряють. Раки також неконфліктні люди, які намагаються уникнути сварок, а сімейними справами керують так, що в будинку завжди зберігається гармонія.
Як вийти заміж за чоловіка-Рака? Раки обходять стороною жінок з сильним, стервозним характером. Ранимі Раки можуть не витримати тиску, на який здатні такі особистості. Ракам близькі м'які, не запальні жінки, які зможуть зберігати їх душевну рівновагу. Такій дружині вони завжди будуть вірні, а в родині завжди будуть намагатися створити затишок.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Леви відомі своїм самолюбством, самодостатністю. Вони відчувають себе лідерами, енергія переповнює їх і змушує безперервно перебувати в русі, ніколи не залишатися без діла. Розпоряджатися, командувати, керувати - ці схильності властиві Левам.
Як вийти заміж за чоловіка-Лева? Від прекрасної статі Леви вимагають поваги, визнання їх авторитету. Поруч з чоловіком-Левом жінка повинна жити за його правилами і миритися з його волею. В цьому випадку Лев буде справжнім главою сім'ї, завдяки якому в будинку завжди буде присутня стабільність, сталість і порядок. Думка Льва як батька також має бути шанована.

Діва (24 серпня - 22 вересня)

Об'єктивним, тверезим поглядом без прикрас дивляться Діви на життя, в тому числі і на сімейне. Вони працьовиті, стримані, розважливі і завжди дуже відповідально ставляться до створення сім'ї. Діти не завжди в повній мірі відчувають на собі батьківську любов Дів - до них представники цього знака відносяться не дуже й тепло.
Як вийти заміж за чоловіка-Діву? Вибір дружини для Дів завжди дуже грунтовний, тому дівчина повинна в усіх відношеннях показати себе з кращого боку, на що може піти чимало часу. Майбутня дружина не повинна претендувати на місце глави сім'ї - Діва не зможе ужитися з жінкою, яка пригнічує його своїм характером. Однак якщо вибір виявиться вдалим, Діви завжди будуть готові розділяти з дружиною домашні клопоти.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Ввічливі і тактовні Терези завжди створюють хороше враження. Це допомагає їм належним чином тримати себе в суспільстві, адже вони не терплять самотності. Завдяки такому способу життя їм легко знаходити спільну мову, йти на компроміс і уникати конфліктів - це особливо важливо в родині, де може бути кілька дітей.
Як вийти заміж за чоловіка-Терези? Сім'я для Терезів - це невід'ємна частина життя, яка повинна з'явитися у кожного. Тому вони не відчувають страху перед шлюбом зі своєю обраницею, яка повинна сподобатися своєю поведінкою в суспільстві, вмінням подати себе і спілкуватися на різні теми. Дівчата, які віддають перевагу усамітненню, навряд чи створені для комунікативних Терезів.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Скорпіони завжди добре розбираються в людях, завдяки своїй проникливості швидко визначають характер. Вони найчастіше являють собою вольових особистостей, які керуються лише своєю думкою. Скритність - ще одна відома риса Скорпіонів.
Як вийти заміж за чоловіка-Скорпіона? З Скорпіонами необхідно встановлювати довірчі відносини, щоб зблизитися і уникнути тієї самої скритності. Якщо дівчині вдасться м'яко подолати відстороненість, якою відрізняються Скорпіони, то такий чоловік побачить в ній терплячу дружину, яка буде йти з ним по життю до кінця.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Непостійні, які захоплюються - такими можна назвати Стрільців. При цьому чоловіки-Стрільці спочатку впевнені в ідеалах сімейного життя, але не завжди зустрічають відповідність їм в реальності. Однак оптимістичний настрій по життю допомагає їм переживати це і йти далі.
Як вийти заміж за чоловіка-Стрільця? У будь-якого Стрільця викличе захоплення та дівчина, для якої любов і сім'я мають високе значення. При цьому відчуття особистої свободи для Стрільців не менш важливо, тому варто дозволити такому чоловікові відчути себе незалежним у своїх діях. Саме така дівчина буде відповідати вимогам дружини для Стрільців.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Бездоганно правильне життя найбільше необхідне Козерогам. Для них важливі дотримання пристойності, дотримання етикету. А в сімейному житті ними цінуються традиційні звичаї і порядки, до вступу в шлюб вони ставляться відповідально.
Як вийти заміж за чоловіка-Козерога? Жінка, яка бажає стати дружиною Козерога, повинна бути готова до прийняття патріархального устрою сім'ї. Його погляди, його думка стають незаперечними в такій сім'ї, його світогляд складно змінити. З цим варто примиритися не тільки дружині - належить це зробити і дітям, які, навпаки, сприйнятливі до всього нового.

Водолій (21 січня - 19 лютого)

Завдяки своїй активності Водолії з легкістю заслужено стають главою сімейного життя. Цінність особистої свободи не дозволяє швидко зважитися на шлюб - одруження трапляється тільки при появі глибоких почуттів. За характером вони схильні до оригінальних, незвичайних рішень, які можуть стосуватися і сімейного життя, і виховання дітей.
Як вийти заміж за чоловіка-Водолія? Як творчим і неординарним натурам Водоліям потрібна дівчина з родзинкою, яка виділяється серед інших як яскрава особистість. Бездіяльність у відносинах буде пригнічувати діяльного Водолія, тому і майбутній дружині потрібно бути непосидючою, готовою до активності дівчиною.

Риби (20 лютого - 20 березня)

Швидка зміна настроїв характерна для Риб, тому що вони відрізняються особливою чутливістю і емоційністю. Вони вміють співчувати і підтримувати, ніколи не відмовляють у допомозі. У сім'ї і дружині, і дітям буде легко знаходитися поруч з такою людиною, який відрізняється м'яким характером.
Як вийти заміж за чоловіка-Риби? З Рибами можна не скупитися на прояв почуттів - вони як сентиментальні натури тільки підтримають розмову про душевні переживання. Рибам подобаються жінки з сильним характером, які здатні вселити в них впевненість у собі. Однак і з ними вони будуть чуйними, розуміючими чоловіками, які люблять дружину всім серцем.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
Риби самі по собі є вельми незвичайними людьми, тому з цим Знаком Зодіаку пов'язано безліч цікавих фактів, про....
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Чакри регулюють все, що відбувається з нашою душею та тілом Щоб відкрити їх максимально швидким способом, важл....
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Затяті ігромани здатні спустити цілий стан і в запалі азарту не зупинитися вчасно Уникнути недоречних витрат і....
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
Токсичні стосунки приносять більше проблем і розчарувань, ніж щастя та радості Найчастіше їх порівнюють зі сти....
Енергетика відносин: як відрізнити кохання від енергетичної прив'язки
Енергетика відносин: як відрізнити кохання від енергетичної прив'язки
Справжнє кохання — це щастя Не дарма про неї було написано безліч книг і знято безліч фільмів
більше матеріалів
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
Риби самі по собі є вельми незвичайними людьми, тому з цим Знаком Зодіаку пов'язано безліч цікавих фактів, про....
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Чакри регулюють все, що відбувається з нашою душею та тілом Щоб відкрити їх максимально швидким способом, важл....
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Затяті ігромани здатні спустити цілий стан і в запалі азарту не зупинитися вчасно Уникнути недоречних витрат і....
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
Токсичні стосунки приносять більше проблем і розчарувань, ніж щастя та радості Найчастіше їх порівнюють зі сти....
Енергетика відносин: як відрізнити кохання від енергетичної прив'язки
Енергетика відносин: як відрізнити кохання від енергетичної прив'язки
Справжнє кохання — це щастя Не дарма про неї було написано безліч книг і знято безліч фільмів
більше матеріалів
/-0,97100210189819-/ /-pc-/
Top