Туристи з села завели коханців на Арабатській стрілці і побилися за ліжко

24.07.2018, 12:40

На Арабатській стрілці в курортний сезон просто-таки киплять любовні пристрасті. Не уникла грандіозного скандалу на ґрунті адюльтеру і подружня пара, яка приїхала відпочивати з Дніпра в село Щасливцеве.

Сімейство зняло апартаменти в приватному гостьовому будинку і «вдарилося в усі тяжкі». Спершу подругу з числа таких же відпочиваючих знайшов чоловік, а слідом за ним і дружина не відстала - теж завела бой-френда. Причому любовне гніздечко новоутворені пари вирішили «звити» в тих самих апартаментах, але не змогли їх поділити. Секс у присутності один одного їх не влаштував.

Так що і глава велелюбного сімейства, і його дружина претендували на те, щоб користуватися «хоромами» окремо. Однак виселятися ніхто з них не погоджувався. Чоловік із дружиною навіть міняли дверні замки, щоб не пускати «конкурентів», та тільки замки вибивалися, і колотнеча починалася спочатку.

Дійшло й до виклику правоохоронців. Але ті лише знизали плечима: цивільно-правові відносини потрібно з'ясовувати в суді. Хоча в Генічеському відділі Національної поліції говорять, що подібні виклики далеко не рідкість - тільки за останні десять днів зверненням до правоохоронців закінчилися вже три скандали на ґрунті адюльтеру, що спалахнули на Арабатській стрілці. Мабуть, є щось таке в повітрі на курорті, що підсилює прагнення «сходити наліво», розповідає Херсон.нет.

Читайте АСН в Google News