counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Знаки Зодіаку: коли вони дозрівають до справжніх серйозних стосунків


Переглядів: 856


Знаки Зодіаку: коли вони дозрівають до справжніх серйозних стосунків

Відносини - це важлива частина нашого життя, але чомусь ми не завжди до них готові. Іноді це страх, іноді - недовіра, а нерідко просто несерйозність або невпевненість. А як це відбувається або відбувалося у вас? І що з цього приводу говорить ваш зодіакальний знак?

1. Овен

Щось серйозне прийде у ваше життя тоді, коли ви перестанете дивитися на відносини як на «вирок» або щось, що означає кінець вашим розвагам і спонтанності. Замість цього починайте розглядати це як шанс для вас стати партнером по команді. І нехай ваша команда спільно вирушає назустріч авантюрам.

2. Телець
Ви будете готові тоді, коли перестанете намагатися контролювати всі аспекти вашого особистого життя і зрозумієте, що вам просто потрібно бути самим собою і що ви не можете керувати почуттями іншої людини.

3. Близнюки
Все у вас буде добре, коли ви перестанете надягати маску з усіма, з ким ви зустрічаєтеся, і коли ви зрозумієте, що знайшли потрібну людину. І вам не обов'язково бути досконалістю, тому що потрібна людина прийме вас таким, яким ви є.

4. Рак
Це трапиться тоді, коли ви, нарешті, дізнаєтеся, що безумовна любов - це не те ж саме, що дозволити комусь погано ставитися до вас і розтоптувати ваші почуття. І коли ви, нарешті, зрозумієте, що хтось повинен заслужити вашу любов і бути з вами чесним і відкритим.

5. Лев
Ви зможете будувати серйозні стосунки тоді, коли навчитеся бути більш адаптованим, гнучким і терплячим з вашим особистим життям, а не розглядати взаємодію з потенційним партнером як щось, що має відповідати вашим правилам і установкам.

6. Діва

Це буде тоді, коли ви перестанете намагатися знайти причини, за якими ваші відносини не спрацюють. Коли ви перестанете повертатися в свою передбачувану зону комфорту, в якій ви придумаєте всі можливі сценарії невдачі в стосунках, а замість цього просто захочете жити в даний момент з іншою людиною і дозволити собі відчувати те, що ви хочете відчути.

7. Терези
Все зміниться, коли ви перестанете переконувати себе, що початок відносин означає кінець вашого веселого і незалежного способу життя. Вам потрібно зрозуміти, що відносини з «вашим» людиною зроблять вашу реальне життя більш повним і щасливим.

8. Скорпіон
Для Скорпіона рецепт один: коли ви перестанете бути потайним, впертим і надмірно закритим у своєму житті, а також, коли ви примиритеся з тим фактом, що, перебуваючи у відносинах, ви повинні будете іноді залежати один від одного, тому що саме так виглядає партнерство .

9. Стрілець
Тільки від вас залежить, коли ви насправді вирішите, що хочете почати серйозно зустрічатися або зав'язати стосунки з кимось, замість того, щоб просто пасивно плисти за течією. Пам'ятайте, що це має на увазі відповідальність і постійну взаємодію.

10. Козеріг
Ви налагодите відносини тоді, коли перестанете дивитися на любов занадто формально і замість цього зрозумієте, що це приголомшливий досвід, у якому ви повинні бути готові стати вразливими і відкритими для всіх непередбачуваних ситуацій.

11. Водолій
У вас все почнеться серйозно тоді, коли ви перестанете намагатися захистити себе. Усвідомте, що емоційна відстороненість тільки заподіює вам біль, і навчіться ризикувати своїм серцем - «ваш» чоловік чекає вас. А страх і дискомфорт від ризику страждання - це просто ілюзія.

12. Риби
Ваші відносини почнуться тоді, коли ви перестаєте шукати казкову і дивну любов. Навчіться дивитися на світ реально, і до вас прийде справжня любов, а не те, що ви собі нафантазували. Фантазії - це ніщо, а вам потрібна абсолютно жива людина з плоті і крові 


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на нашому одязі можуть виступати в ролі магніту для успіху в різних сферах життя Експерти розповіли ....
більше матеріалів
/-0,43338489532471-/ /-pc-/
Top