counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Квітня
15 Квітня
14 Квітня
Всі новини...

Наскільки вірні обраниці чоловіки різних знаків Зодіаку


Переглядів: 1526


Наскільки вірні обраниці чоловіки різних знаків Зодіаку

Якого чоловіка шукає кожна поважаюча себе жінка? Уважного, турботливого, відповідального і, звичайно ж, вірного. Адже без взаємної вірності майже всі здорові відносини приречені на провал. Давайте розберемося, чоловіки яких знаків зодіаку більшою мірою схильні до вірності, а кому з них ця якість чужа.

Говорячи про чоловіків знаку Овен, перші характеристики, які спадають на думку, це імпульсивність, азарт і жага змін. Природно, з таким набором якостей говорити про вірність до старості буде недоречно. Овни, частіше за інших знаків зодіаку, піддаються спокусі, а якщо в стосунках панує нездорова атмосфера, то схилити їх до зради взагалі не складе особливих труднощів.

Тельці досить велелюбні і закохуються. Здавалося б, піти на зраду таким людям не так вже й складно. Але ні. Незважаючи на своє постійне прагнення домогтися більшого і кращого, чоловікам-Тельцям все ж не властиво плямувати свою репутацію, перебуваючи у відносинах. Не приховуємо, Тельці-чоловіки в молодості часто з'являються в любовних трикутниках, але з віком і з появою сім'ї вони все ж стають на шлях вірності і відданості.

Близнюки, як відомо, досить двоїсті натури. Якщо сьогодні вони слізно клянуться в любові і відданості своїй обраниці, то завтра можуть без видимої причини відсторонитися і пуститися "в усі тяжкі". Утримати Близнюка від походів на сторону під силу лише яскравій, експресивній і неабиякій жінці.

Чи зраджують чоловіки Раки? Зраджують. Але лише в тому випадку, коли їхні відносини себе зжили. Взагалі, Раки вважаються одними з найбільш вірних знаків зодіаку. Їхня чуттєвість і вміння ставити себе на місце партнера не дозволяють їм робити необдуманих вчинків. Якщо ж чоловік-Рак глибоко ображений своєю супутницею і розуміє, що у них немає майбутнього, то він легко може потонути в обіймах уважної і ніжної незнайомки.

Чоловіки знака зодіаку Лев найчастіше вірні і відповідальні сім'янини. Для них інтрижка на стороні - це серйозний удар по репутації, так що в зраді Леви з'являються вкрай рідко. А якщо так вже трапиться, що Лев здуру і недосвідченості зрадить своїй половині, то він зробить усе можливе, щоб про цю помилку ніхто і ніколи не дізнався, а також всіляко намагатиметься спокутувати свою провину.

Чоловік-Діва і зрада - це два кардинально несумісних поняття. Зрозуміло, і серед цих чоловіків зустрічаються "гуляки", але частіше за все, якщо дивитися натальную карту цих ходоків, то в ній намішано багато інших переважаючих знаків зодіаку. Типові чоловіки знака зодіаку Діва - справжні однолюби і віддані чоловіки. Одна лише думка про те, що вони вплутатися себе в аморальну ситуацію, наганяє на них страх і огиду.

Взагалі, чоловіки-Терези в більшості своїй - великі цінителі гармонії і єдності в стосунках. Але притаманна їм невизначеність і постійний пошук нового нерідко підштовхують до походу на сторону. Варто зазначити, що у чоловіків знаку Терези рідко трапляються зради заради зради. Якщо з новою обраницею їм комфортно, то вони, як правило, роблять вибір на її користь.

А ось що стосується Скорпіонів, то вони цілком можуть завести інтрижку і навіть вільні відносини на стороні, так би мовити, для здоров'я. Якщо жінка не буде задовольняти фізіологічні потреби Скорпіона, то він швидко знайде їй заміну. Чоловіки знака Скорпіон темпераментні і ненаситні, тому фізична зрада для них нерідко стає вимушеним заходом. Серцем і душею під час зради вони можуть перебувати зі своєю другою половинкою.

Стрільці, як і Скорпіони, також не вважають зраду кінцем відносин. Для них інтрижка на стороні - це лише ковток свіжого повітря і струс одноманітних і прісних відносин. Стрільці нерідко заводять коханок, залишаючись при цьому в дружніх відносинах з дружинами. Присвятити все життя одній жінці у них не завжди виходить. А любовний трикутник і гра в хованки дозволяють отримати потрібну порцію адреналіну і задовольнити свої "мисливські" потреби. Так-так, чоловіки-Стрільці частіше за інших люблять саме процес завоювання, а не володіння.

Козероги найчастіше зберігають вірність своїм обраницям. Просто тому, що не бачать сенсу розпорошуватися і витрачати час на пригоди наліво, коли його можна витратити на продуктивну роботу. Та й ніде правди діти, Козерогам іноді буває просто лінь займатися пошуками коханки і, тим більше, вкладати в неї чесно зароблені кошти. Козероги прагматики, а коханки вимагають додаткових витрат. Це нерентабельно.

Водоліїв чомусь прийнято вважати одними з найбільш гулящих чоловіків. Однак це не зовсім вірно. За своєю природою Водолії мислителі і першовідкривачі, їм цікаво все нове і незвідане. Вони обожнюють, як психологи, вивчати нові "об'єкти", тим самим розширюючи свій кругозір. При цьому представники цього знака часто зупиняються ще на стадії флірту. Якщо вони бачать, що здобич у них у руках, то подальші дії стають для них нецікавими.

Чоловіки знака зодіаку Риби є природженими романтиками. Вони нерідко кидаються в обійми жінки, яка, на їхню думку, перейнялася їхнім внутрішнім світом. Але ідилія ця, як правило, закінчується тоді, коли обидва спускаються з неба в рутинну повсякденного життя і стикаються з нагальними проблемами. Риби рідко прагнуть вирішити проблему, зазвичай вони відправляються на пошуки нової романтичної історії. Такий замкнутий круг перетворює їх на постійних героїв-коханців, пишуть Дни.ру.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Поради астрологів, відображені в щоденному місячному календарі, стануть гарною підмогою для ведення справ Своє....
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні для вас настане день яскравих вражень та несподіваних поворотів Буд....
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
16 квітня о 10:26 розпочнеться дев'ятий місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
16 квітня 2024 року з'являться нові завдання та труднощі, які необхідно вирішити якнайшвидше Наполегливість бу....
Любовний гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете внутрішню силу та впевненість, що зробить вас особ....
більше матеріалів
/-0,26865386962891-/ /-pc-/
Top