counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Найточніший гороскоп на 16 липня 2018 року


Переглядів: 300


Найточніший гороскоп на 16 липня 2018 року

Овен
Загальний:
Цю добу Овнам добре використати для відпочинку, але без зайвого фанатизму. Протягом дня ентузіазм трохи знизиться. Навіть найоригінальніші ігри можуть набриднути, якщо зникло відчуття новизни або вичерпані ресурси. Якщо ви проводите вихідні в компанії, її може покинути хтось із активних учасників. У будь-якому випадку не варто затягувати розважальні заходи до пізнього вечора. В кінці дня обставини закличуть до підвищеної акуратності, корисно заново навести порядок в побуті і відносинах.

Любовний:
Сьогодні у багатьох Овнів є шанс зміцнити відносини з другою половинкою. Для того, щоб насолодитися свіжістю почуттів, постарайтеся від щирого серця пробачити пасію за минулі образи і непорозуміння. У самотніх Овнів можлива зустріч, яка може змінити життя.

Фінансовий:
Овни сьогодні досягнуть успіху в виконанні службових обов'язків. Робота буде виконуватися легко, з хорошим настроєм, в гармонії з колегами і підлеглими. Ви зможете встановити доброзичливий психологічний мікроклімат в колективі, коли всі співробітники будуть діяти як одна дружна сім'я.

Телець
Загальний:
Вранці та вдень Тельцям має сенс змиритися з обставинами. Наприклад, якщо вас невірно зрозуміли, не варто намагатися продовжити дискусію. При вдалому розвитку подій, зірки не радять активно прагнути до подальшого прогресу: ви можете зіпсувати, а не поліпшити ситуацію. Найбільш гармонійно і спокійно пройде залишок дня. З наближенням ночі виникне ясність, зросте стабільність, покращаться особисті відносини, у вас з'явиться шанс провести час у відповідності зі своїми планами і смаками.

Любовний:
Зірки підказують Тельцям, як уникнути в цей день непотрібних докорів і суперечок. Для цього бажано прислухатися до думки другої половинки, навіть якщо воно вам здається неправильним. Для того, щоб зацікавити одиноких Тельців, їх прихильнику доведеться докласти чимало зусиль.

Фінансовий:
Тельці, що мають відношення до сценічних виступів і творчої діяльності, сьогодні будуть натхненно і плідно трудитися. Зірки радять вам діяти відкрито і безпосередньо - такий стиль поведінки зробить вас особисто і ваш бізнес більш популярним і затребуваним. Вдало проходять поїздки.

Близнюки
Загальний:
Сьогодні Близнюки налаштовані на продовженні спілкування, але умови для нього поступово можуть зникнути. Можливо, проблема виявиться благополучно вичерпана, або співрозмовники втратять інтерес до важливої ​​для вас теми. Вечір може змусити вас звернути діалог, закінчити візит або гру, припинити пошуки, повернутися з поїздки. Залишок дня багатьом Близнюкам належить провести вдома, або почати більше зважати на сімейні плани. Якщо ви не прив'язані до одного місця проживання, не завадить тимчасовий притулок.

Любовний:
У цей день Близнюків чекає спокійне і цікаве спілкування з об'єктом симпатії. Постарайтеся скористатися сприятливим моментом і продемонструйте другій половинці любов і турботу. Не виключено, що самотні Близнюки марно витратять масу енергії на нові знайомства.

Фінансовий:
Близнюкам зірки радять зосередитися на зміцненні відносин в родині, з близькими родичами. Тут криється важливий резерв для просування в бізнесі. Адже коли у вас є міцний тил і близькі люди, готові в будь-якій ситуації підтримати вас морально і матеріально - це дає потужний стимул і мотивацію до роботи.

Рак
Загальний:
Цей день Раки можуть провести поза будь-якими правилами і сценаріями, обставини дарують свободу і ні до чого не примушують. Сьогодні ви не тільки не зобов'язані відповідати чиїмось стандартам, а й можете зрадити своїм власним звичкам. Не варто заздалегідь планувати все до дрібниць, як і різко міняти вже вибудувані схеми. Батьки можуть підлаштуватися під потреби дітей. Перед сном корисно впорядкувати недавні враження і отриману корисну інформацію, особливо, якщо і того, і іншого було багато.

Любовний:
Сьогодні багато Раків можуть досягти успіху в налагодженні взаєморозуміння з партнером. Якщо ви уважніше поставитеся до потреб і бажань другої половинки, вам буде легше знайти спільну мову. Швидше за все, вільні Раки не замислюючись погодяться на швидкоплинні стосунки.

Фінансовий:
Раки сьогодні будуть надзвичайно легкі в спілкуванні, що, безсумнівно, сприятливо вплине на стан справ. Рекомендується використовувати цей день для зміцнення і розширення ділових зв'язків, укладання торговельних угод, ділових поїздок, зустрічей, нових знайомств.

Лев
Загальний:
Левам варто контролювати свій інтерес до деяких тем, інакше можна не помітити, що співрозмовник пішов, і продовжувати вести розмову в порожнечу. Високою є ймовірність прокручування аж до вечора в голові деталей вже закінченої розмови. В кінці дня відволіктися від цього безплідного заняття допоможе перемикання на справи насущні і практичні. Наприклад, ви можете навести порядок в речах і в гаманці, оцінити можливості бюджету, перевірити наявність запасу потрібних дрібниць, уточнити пріоритети в покупках або в харчуванні.

Любовний:
Не виключено, що Львів можуть чекати несподіванки. Постарайтеся не приймати близько до серця дивну поведінку об'єкта вашої пристрасті. Удача повернеться до одиноких Левів в тому випадку, якщо вони відкриють себе для різноманітні контакти з протилежною статтю.

Фінансовий:
Леви сьогодні прекрасно будуть почувати кон'юнктуру ринку, що дозволить отримувати матеріальну вигоду з перепадів цін. Особливо чітко це проявиться в бізнесі, пов'язаному з будівництвом, комунальним господарством, виробництвом, переробкою і продажем продуктів харчування.

Діва
Загальний:
Сьогодні зірки радять Дівам побути деякий час у спокої і самоті. В крайньому випадку скоротити недавнє коло спілкування і тимчасово зупинити інтенсивний контакт із зовнішнім світом. Не завадить і зупинка «внутрішнього діалогу», яка допомагає зробити перезавантаження свідомості. Новий ступінь гармонії і визначеності з'явиться у вашому житті ближче до ночі. Саме в цей час краще обмірковувати свій імідж, дієту, програму дій, а якщо ви налаштовані на нічну активність, то починати здійснювати плани.

Любовний:
Цілком можливо, що сьогодні вам доведеться згладжувати гострі кути в спілкуванні з пасією. Для деяких самотніх Дів в цей день оточення поповниться кількома новими знайомими протилежної статі. Якщо ні з ким з них не складуться стосунки, ви в будь-якому випадку придбаєте однодумців.

Фінансовий:
Діви сьогодні будуть перебувати в піднесеному настрої. Ваш настрій може протягом дня кілька разів змінюватися, а разом з ним і погляд на ті чи інші ділові питання. Однак така мінливість буде свідчити не про легковажність, а про надзвичайну гнучкість поведінки, здатності тонко вловлювати найменші зміни в кон'юнктурі і моментально реагувати на них.

Терези
Загальний:
До настання вечора зірки радять Терезам плисти за течією. В цей час ви маєте право орієнтуватися на ситуацію і на свій настрій. Добре, якщо навколишнє оточення стане невичерпним джерелом оптимізму, хоча б на майбутнє. Не варто залишати завчасно веселу компанію або кидати цікаве заняття, якщо воно піднімає ваш дух. В кінці дня вам просто необхідно привести свої справи в повний порядок, приділивши особливу увагу побуту, здоров'ю, гігієні, планам, режиму і зобов'язанням.

Любовний:
Швидше за все, деякі обставини підштовхнуть Терезів до прийняття самостійного рішення, не враховуючи думки другої половинки. Вільним Терезам зірки радять поставитися більш дружелюбно до всіх представників протилежної статі, які вам зустрінуться на шляху в цей день.

Фінансовий:
Терезам зірки радять триматися в тіні і ніяк не заявляти про свої наміри. Цей день більше підходить для кулуарних переговорів і таємного врегулювання педантичних питань. Найвдаліше підуть справи у тих, хто не працює за графіком і може дозволити собі вирішувати питання в міру їх надходження.

Скорпіон
Загальний:
Скорпіонам не варто чекати різких змін раніше вечора. Весь день може пройти під враженням недавніх подій, наприклад, вчорашньої дискусії або отриманої інформації. Якщо ви взяли активну участь у цих заходах і витратили при цьому чимало сил, у вас буде час на відновлення розтрачених ресурсів, як душевних, так і фізичних. Залишок дня зірки радять витратити не на безпредметну суєту, а на всебічний аналіз, довгострокове планування і ретельну підготовку наступного кроку.

Любовний:
Зірки радять Скорпіонам в цей день не поспішати. Проблеми, що виникають з об'єктом вашої пристрасті слід вирішувати послідовно, не порушуючи логіку події. Вільним Скорпіонам сьогодні може бути надано стільки можливостей зав'язати нові відносини, що від їхнього достатку можна розгубитися.

Фінансовий:
Скорпіонам зірки радять активніше включатися в колективні процеси, залучати людей до співпраці в рамках колективних проектів. Успішно йде обмін досвідом роботи з колегами з суміжних галузей, ви починаєте краще розуміти, як вибудовувати взаємодію при роботі в складі групи. Можна укладати торговельні угоди.

Стрілець
Загальний:
День дозволяє Стрільцям отримати додатковий заряд оптимізму і жити так, як просить серце. Навіть якщо вас щось потай тривожить, ви напевно віддасте перевагу проігнорувати джерело занепокоєння і відкласти детальний аналіз проблеми «на потім». Однак в кінці дня вам все ж доведеться перебудуватися, стати реалістом і почати мислити більш практично. Предметом вашої уваги стане фінансове становище, здоров'я, кар'єра, або комплексна ситуація, пов'язана з усіма цими сферами одночасно.

Любовний:
Багатьох Стрільців в цей день порадує атмосфера в любовному союзі. Відносини з коханою людиною складаються цілком дружелюбно і довірливо. Не виключено, що одиноким Стрільцям сьогодні забезпечена маса приємних емоцій. Відразу кілька потенційних партнерів будуть боротися за вашу увагу.

Фінансовий:
У Стрільців сьогоднішній день принесе удачу в кар'єрі і зростання доходів. Виробничі плани по ходу дня можуть змінюватися в бік зменшення трудовитрат. Деякі заплановані раніше види робіт можуть відпасти через непотрібність.

Козеріг
Загальний:
Козероги можуть з легкою душею присвятити основну частину дня відпочинку. Яскраві нові досягнення сьогодні малоймовірні, будь-яка спроба обдурити цю тенденцію буде марною тратою часу. Що б ви не задумали, вам буде важко сконцентруватися, вибрати правильний напрям і створити для роботи підходящі умови. Лише ввечері ви зможете знову повернутися до звичного зручного режиму, орієнтуватися на свої принципи і смаки. Саме в цей час краще будувати плани, в тому числі фінансові і романтичні.

Любовний:
У цей день Козерогам не слід вимагати від коханої людини занадто багато чого, інакше вам навряд чи вдасться уникнути сварки. Спробуйте об'єктивно поставитися до можливостей своєї пасії. Сьогодні деякі самотні Козероги можуть звернутися до старого записника.

Фінансовий:
Козерогам зірки радять тримати курс на розширення сфери діяльності і м'якої експансії на інші ринки товарів і послуг. Протягом дня вам може надійти цінна інформація з іншого регіону або з-за кордону, яка може підштовхнути вас до пошуків більш вигідного співробітництва за межами свого міста.

Водолій
Загальний:
Цей день навряд чи подарує Водоліям простір для дій, скоріше, змусить рахуватися з обстановкою і чужою поведінкою. Не найкращий момент, якщо ви хочете проявити ініціативу, продовжити діалог, зробити спробу відігратися. Зірки радять використовувати паузу з толком, наприклад, подумати над чужими словами і реакцією, розібратися в спонукальних мотивах опонента або смаках аудиторії. В кінці дня не завадить згадати про прості правила, які допомагають зберегти здоров'я і працездатність.

Любовний:
Не виключено, що ваш партнер сьогодні особливо вразливий і чутливо ставиться до слів. Будьте обачні і вибирайте більш коректні вирази. Вільні Водолії будуть прагнути до розширення кола однодумців, а замість цього в своєму оточенні можуть несподівано виявити палкого шанувальника.

Фінансовий:
Водолії в цей день зможуть блискуче проявити себе в екстремальних ситуаціях. Ви будете на підсвідомому рівні відчувати ті чи інші ризики і зможете швидко прийняти адекватні рішення. Можна провертати фінансові операції з «швидкими» грошима.

Риби
Загальний:
День обіцяє Рибам не так вже й багато нового. Можуть привернути увагу нюанси, пов'язані зі здоров'ям, побутом, домашніми вихованцями, дитячими потребами. Не варто починати в цю добу важливі справи. Також сьогодні не варто звертатися за суттєвою допомогою, включаючи інформаційну: швидше за все, прохання «повисне в повітрі». Вечір додасть впевненості у відносинах, які ви розцінюєте як стратегічно важливі. Може йтися і про професійне партнерство і про більш особисті зв'язки: роман, шлюб.

Любовний:
Зірки радять Рибам забути старі образи і почати будувати відносини з коханою людиною з «чистого аркуша». Постарайтеся впоратися з упертістю і духом протиріччя, і ви відразу побачите зміни на краще. Для багатьох самотніх Риб спілкування з протилежною статтю може виявитися джерелом проблем.

Фінансовий:
Зірки радять Рибам зосередитися на уважному і тактовному обслуговуванні клієнтів. Це найбільш успішний напрям, коли ваша робота з надання послуг буде високо оцінена замовниками. Слід повністю переключитися на побажання клієнта і не забувати істину про те, що клієнт завжди правий.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Час не стоїть на місці, як і наше життя Зміни неминучі, деякі з них здатні вказати початку нового етапу
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Щодня на нас з вами чекають нові пригоди, і щоб вони були позитивними, важливо прислухатися до порад астрологі....
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
23 квітня о 19:32 розпочнеться 16-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 23 квітня 2024 року, представлений Анжелою Перл, обіцяє успішний початок дня, наповненого продукти....
Гороскоп від Павла Глоби на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 23 квітня 2024 року наголошує, що важливо прислухатися до інтуїції Вона може вказати напрямок і до....
більше матеріалів
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Час не стоїть на місці, як і наше життя Зміни неминучі, деякі з них здатні вказати початку нового етапу
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Щодня на нас з вами чекають нові пригоди, і щоб вони були позитивними, важливо прислухатися до порад астрологі....
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
23 квітня о 19:32 розпочнеться 16-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 23 квітня 2024 року, представлений Анжелою Перл, обіцяє успішний початок дня, наповненого продукти....
Гороскоп від Павла Глоби на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 23 квітня 2024 року наголошує, що важливо прислухатися до інтуїції Вона може вказати напрямок і до....
більше матеріалів
/-1,1436660289764-/ /-pc-/
Top