"Свинота в мантії": кияни впіймали п'яного як чіп співробітника Вищого спецсуду

03.07.2018, 14:17

2 липня небайдужі кияни, помітивши в одному з дворів п'яного водія, який таранив машини, затримали його і викликали поліцію. Поліцейські встановили, що п'яничка - діючий співробітник Вищого спеціалізованого суду Олега Ляшок. Служитель Феміди розсікав по місту на своєму позашляховику Тойота Ленд Крузер Прадо з 2,58 проміле алкоголю.

"У Києві в одному з тихих дворів був спійманий... Олег Ляшок. При огляді були виявлені документи "Міжнародної поліцейської асоціації". Ця свинота при своїх повноваженнях може собі дозволити бити чужі машини", - зазначається на сторінці dtp.kiev.ua в Facebook.

Також на сторінці KyivOperativ повідомляється, що за пияцтво за кермом Ляшка вже виганяли з прокуратури. На відео п'яничка стверджує, що авто йому не належить, хоча в його декларації вказаний у володінні автомобіль, який саме потрапив у кадр. У декларації також ідеться про те, що Ляшок працює секретарем судді, живе в Крюківщині - престижному селищі під Києвом і в минулому році отримав заробітної плати понад 15 млн грн.

Читайте АСН в Google News