counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

10 причин, з яких дорослі діти будуть ненавидіти батьків


Переглядів: 9667


10 причин, з яких дорослі діти будуть ненавидіти батьків

Дивуєтеся, чому у вас не виходить ладнати з дорослими дітьми? Не розумієте, чому вони не хочуть приїжджати до вас на вихідні? Турбуєтеся щоразу, коли вони не відповідають на ваші дзвінки і листи? Діти, з якими ви намагалися встановити дружні відносини, досі через щось засмучені, а ви не можете зрозуміти причину такої поведінки?

Аналізуючи останні дослідження і достовірні опитування, можна виділити 10 головних причин:

1. Ви твердо переконані, що ви завжди праві. У батьків і дітей є різні версії однієї події, тому що вони мають протилежні точки зору. Поки батьки вперто наполягають на своїй версії, діти не можуть навіть висловити власну думку. Прийміть розповідь дітей за чисту монету, дозвольте їм мати свою точку зору, відмінну від вашої.

2. Ви не знаєте, ким вони стали. Життя піднесло вашим дітям такі уроки, про які ви навіть не здогадуєтесь. Вони не залишилися тими ж самими дітьми, що і раніше, і вам потрібно прийняти цей факт. Не думайте, ніби ви знаєте, що їх зараз турбує.

3. Ви все ще бачите в них маленьких дітей. Ваша дочка була марнотраткою, син постійно щось ламав, не вмів стримувати свої обіцянки? Тепер вони виросли: і у неї є власний мільйонний бізнес, а у нього - відповідальна і улюблена робота, де його цінують і поважають. Не надягайте на них старі дитячі маски, принижуючи їхню гідність. Дозвольте їм показати, якими людьми вони стали, і ви будете здивовані!

4. Ви думаєте, що ваше розлучення вже не турбує їх. Можливо, це і так. Однак пам'ятайте, що ваш розлучення - зовсім не їх вина. Зізнайтеся, що ви були не здатні запобігти цьому. Не відкидайте власну душевну біль, нехай навіть з дня розлучення пройшло багато років. Нехай і вони розкажуть вам, наскільки це було несподівано для них. Щиро скажіть їм, що шкодуєте про те, що трапилося. І скажіть, що тепер вони можуть рухатися далі.

5. Ви не дозволяєте їм жити своїм життям. Проте, слід визнати, що ваші діти виросли. Тепер у них може бути інша віра, інший спосіб життя, вони мають права самостійно вибирати партнерів, приймати власні рішення і робити свій вибір.

6. Ви не поважаєте встановлені ними кордони. Ви сунете свого носа не в свою справу. Ви не можете зрозуміти, чому ж вони не хочуть говорити вам всю правду і приймати ваші поради. Відповідь проста - ви ігноруєте кордони, які встановили ваші діти.

7. Ви слухаєте, але не чуєте їх. Ви перериваєте їх на півслові, закінчуєте фразу за них. Ви говорите не з ними, а самі з собою. Дайте їм можливість розкритися, сказати все, що вони так довго приховували. Якщо вам щось незрозуміло, попросіть уточнити це.

8. Ви встаєте на чиюсь сторону. Всякий раз, коли ваші діти сваряться, ви підтримуєте когось одного. Нехай вони вирішують свої проблеми самостійно, не втручайтеся в конфлікт. Не так важливо те, кого ви вважаєте правим. Пам'ятайте, що вони обидва - ваші діти. Підтримуючи одного, ви ображаєте іншого.

9. Ви використовуєте посередника для спілкування. Ви не можете самостійно налагодити спілкування з дітьми, тому вдаєтеся до допомоги посередника - брата або сестри, другого з батьків, бабусі, дідусі і т. д. Ви фактично втягуєте третього зайвого в ваші відносини. А дитина, швидше за все, хоче, щоб якась інформація залишилася тільки між вами двома.

10. Ви вважаєте, що все ще можете розпоряджатися їхнім життям. Відпустити власну владу дуже складно. Але ще складніше спробувати налагодити стосунки з дітьми. Якщо ви є батьками, це не означає, що ви маєте повне право втручатися в їхнє життя. Вам слід відступити і почекати моменту, коли їм знадобиться ваша допомога. Ваші діти будуть вам безмежно вдячні за таку поведінку.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
Як очистити будинок від негативної енергетики
Як очистити будинок від негативної енергетики
Купаючи будинок, квартиру або переїжджаючи в нове орендоване житло, ми можемо зіткнутися з таким явищем як нег....
більше матеріалів
/-0,40130400657654-/ /-pc-/
Top