counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Перемир'я по Зодіаку: як правильно миритися з різними знаками


Переглядів: 2020


Перемир'я по Зодіаку: як правильно миритися з різними знаками

Знак Зодіаку Овен

Помиритися з Овном-чоловіком досить просто. Незважаючи на те, що сварки з представниками даного знаку Зодіаку зазвичай проходять бурхливо, конфлікт швидко закінчується - Овен миттєво забуває про образи. Уважніше спостерігайте за своїм Овном. Якщо він веде себе як ні в чому не бувало, тримайтеся так само. Якщо ви не живете разом, зателефонуйте і запропонуйте провести спільні вихідні. Ваш голос повинен звучати радісно і бадьоро - Овну сподобається такий ентузіазм.

Тільки не відкладайте примирення, не давайте Овну про вас забути, адже життя у представників даного знаку проходить на високих швидкостях. Овен може і сам зробити перший крок до примирення. В цьому випадку вам залишиться тільки радісно погодитися. Не варто обговорювати сварку, навіть якщо дуже хочеться згадати образи і зажадати пояснень або каяття. На жаль, це викличе у Овна лише роздратування. Будьте веселою і енергійною. Тоді Овен незалежно від того, хто був винен у сварці, знову захоче завоювати вашу прихильність.

Якщо ви посварилися з Овном-жінкою, не поспішайте йти на примирення. Трохи почекайте, мовчіть, зробіть ображений вигляд, і швидше за все вона сама підійде, щоб вибачитися. Овни легко виходять з себе. Однак, випустивши пар, швидко заспокоюються і часто починають шкодувати про спалах емоцій.

Знак Зодіаку Тілець

Примирення з Тельцем-чоловіком може затягнутися, адже йому невластива швидка зміна настрою. Телець може довго сердитися. Але оскільки він людина миролюбна, то оцінить спробу налагодити відносини. Не варто їх з'ясовувати по телефону: Тельцю більше імпонує особисте спілкування. Запросіть його в гості, приготуйте його улюблене блюдо: адже Телець з тих чоловіків, шлях до серця яких лежить через шлунок. Створіть комфортну обстановку. Нехай вас оточують ті ж предмети, що і в ваші найкращі часи. Надягніть одяг, в якому ви завжди подобалися коханому. Це подіє на нього заспокійливо, нагадає про щасливі хвилини, проведені разом.

Доказом ваших миролюбних намірів повинні стати вчинки, а не слова, тому обговорювати саму сварку зовсім необов'язково.

У конфлікті з Тельцем-жінкою головне - не зачіпати її чутливу природу, інакше вона довго і сильно переживатиме образу. Якщо вам цього уникнути не вдалося, доведеться розщедритися і купити дорогий подарунок, бути ласкавіше звичайного і постійно завіряти даму в своїй любові.

Знак зодіаку Близнюки

Примирення з Близнюками не слід відкладати в довгий ящик. Особливо якщо ви поки не перебуваєте в шлюбі, а тільки зустрічаєтеся. Малоймовірно, що Близнюки будуть страждати в розлуці, тому зробіть перший крок самі. Необов'язково шукати можливість для особистої зустрічі, досить розмови по телефону. Втягніть його в жваву бесіду, здивуєте якоюсь інформацією і далі спілкуйтеся, як ні в чому не бувало.

Посварившись з Близнюком-жінкою, зробіть невелику паузу, а потім зізнайтеся в своїй неправоті, вибачтеся і переведіть розмову на іншу, цікаву для вас обох тему. Головне тепер - дати їй виговоритися, тому не зупиняйте до природної паузи. Через короткий час вона взагалі забуде, що сталося, і ви з полегшенням зітхнете.

Знак зодіака Рак

Налагодити стосунки з Раком-чоловіком не просто. Як би він сам не був винен у сварці, Рак довго пам'ятає про неприємності, адже у нього дуже хороша емоційна пам'ять. Представники даного знака навряд чи виявлять ініціативу в такому делікатному питанні, тому вам доведеться взяти все в свої руки. Краще, щоб примирення проходило в затишній домашній обстановці. Покажіть своєму Раку, що сварка не залишила вас байдужими і заподіяла не менш страждань, ніж йому. Тоді Рак все простить.

Рак-жінка в сварці теж дуже уразлива. Вона буде довго переживати, намагаючись з'ясувати, хто ж винен більше. Не йдіть на примирення відразу після бурі, поки вона ще не впоралася зі своїми емоціями. Зачекайте день-другий, а потім, прийшовши з роботи, розцілуйте улюблену прямо з порога, всім виглядом показуючи, що минулі неприємності не мають відношення до сьогоднішнього дня. І разом сідайте вечеряти, прикрасивши стіл свічками, квітами та заготовленою коробкою шоколаду. Для жінки ваша поведінка має стати повною несподіванкою, тільки тоді ефект буде стовідсотковим.

Знак Зодіаку Лев

Нелегко помиритися з ображеним Львом, адже представників знака відрізняє велике самолюбство, яке не дозволяє закрити очі на дії або слова близьких людей, що доставили неприємні переживання. Але Лев великодушний і напевно відгукнеться на ваше бажання відновити мир. Він не опуститься до з'ясування відносин, і вам варто взяти з нього приклад. Запросіть обранця в театр, на відкриття виставки, на вечірку, де збираються ваші друзі або важливі гості, - Лев не захоче пропустити гучну подію. Постарайтеся якомога краще виглядати і викликати заздрісні погляди оточуючих. Тільки поводьтеся стримано, завжди будьте поруч зі своїм Левом і приділяйте знаки уваги лише йому, коханому.

Посварившись з Львом-жінкою, не затягуйте примирення. Практично відразу йдіть і просіть прощення. "Леви" великодушні і не стануть глумитися над кривдником.

Кроком до примирення стане будь-яка люб'язність з вашого боку. Як приємне доповнення підійдуть квитки на барвисту театральну виставу або відвідування світського рауту.

Знак зодіаку Діва

Якщо ви посварилися з Дівою-чоловіком, залиште йому можливість самому зробити перший крок до примирення. Діви дуже обережні, тому якщо ви проявите більшу активність, це може викликати у них занепокоєння і недовіру. Дозвольте Діві в спокійній обстановці обміркувати ситуацію, що склалася, проаналізувати нюанси ваших відносин, оцінити їх перспективи. На щастя, будь-які проблеми Діви вирішують швидко, тому примирення не змусить себе чекати. На жаль, воно може ускладнитися з'ясуванням відносин.

Діва-чоловік не пропустить нагоди в виховних цілях покритикувати і зайвий раз підкреслити вашу неправоту. Однак майте на увазі: якщо ви відмовитеся слухняно визнати свої недоліки і почнете звинувачувати у відповідь, примирення швидко перетвориться в висловлювання взаємних претензій і допитливий пошук винуватця сварки. Щоб остаточно не посваритися, проявіть жіночу мудрість і спокій. Завжди пам'ятайте, що Діви-чоловіки в будь-яких ситуаціях відчувають себе правими.

Діви-жінки тяжко переносять критику. Тому не здумайте навіть в запалі сказати, що зачіска або блузочка їй не йде. Миттю потрапите в число найлютіших ворогів!

Не забувайте про непорушність її особистої території, залиште Діву на час наодинці з собою, а потім терміново ведіть в магазин, де за довгими примірки та вивченням асортименту образа пройде сама собою.

Знак зодіаку Терези

Помиритися з Терезами не складно. З ними набагато важче посваритися, але якщо вам це вдалося, ні в якому разі не затягуйте перемир'я. Адже Терези не люблять сварок, не виносять сварок. У той же час вони страждають від самотності і можуть пуститися на пошуки приємного товариства. Повідомте коханому, що без нього не може відбутися який-небудь захід. Запросіть його в компанію друзів або знайомих. Будьте веселі, привітні і доброзичливі. Не варто захоплюватися обговоренням сварки. Досить просто сказати, що шкодуєте про те, що трапилося. Не діставайте Терезів розповідями про свої переживання і не намагайтеся викликати у нього почуття провини. Не потрібно звалювати на нього відповідальність за те, що сталося, навіть якщо у вашій суперечці винен саме він. Про сварку краще просто забути. Ну і, звичайно ж, постарайтеся якомога краще виглядати, адже Терези - відомі цінителі краси.

З Терезами-жінкою миритися краще не вдома. Вона обожнює красиву обстановку і вишукану публіку. Підійде відкриття вернісажу, художній салон або новий ресторан. Дайте їй насолодитися естетикою, а потім обережно, тонко, тактовно зробіть крок до примирення. І пам'ятайте, Терези - хороші психологи і відразу ж відчують нещирість.

Знак Зодіаку Скорпіон

Скорпіони не забувають образ і намагаються помститися всім, хто змусив їх переживати. Навіть якщо Скорпіон сам винен у сварці, він все одно відчує себе скривдженим і ображеним. Щоб позбутися від напруги, що накопичилася, він повинен виплеснути негативні емоції під час мирних переговорів. Примирення настане тільки після бурхливого з'ясування відносин, коли Скорпіон, переконавшись, що знову змусив вас страждати, заспокоїться і прийде в хороший настрій. Поставтеся до таких проявів його характеру як можна спокійніше, з розумінням і співчуттям.

З Скорпіоном-жінкою прагніть загладити свою провину якомога швидше. Тільки не принижуйтеся і не просіть вибачення. Подаруйте красиву нижню білизну і постарайтеся зворушити в ній чуттєвий порив або ж покладіть їй на тумбочку нову книгу улюбленого письменника. Це буде найефективнішим засобом для відновлення миру і душевного комфорту.

Знак Зодіаку Стрілець

Стрілець не з тих, хто збирає образи. Він з готовністю пробачить вас, навіть якщо ви винні в сварці більше нього. Він не стане ухилятися від з'ясування відносин і з властивою йому прямотою викладе своє розуміння ситуації. Не ображайтеся на дещо грубувату відвертість. Обов'язково висловіть і свою точку зору, будьте чесною і визнайте свої помилки. Однак не дивуйтеся, якщо Стрілець не захоче визнати власні промахи. Він не любить втрачати авторитет, а в ваших очах - особливо. Якщо не хочете посваритися знову, залиште Стрільцю право на своє трактування подій, терпляче вислухайте його моралі. Він упевнений, що якщо він все пробачив і забув, то і ви повинні вчинити так само.

З Стрільцем-жінкою ви завжди будете неправим. Так що ініціатива примирення, хочете того чи ні, повинна виходити виключно від вас. Сплануйте довгу, бажано заміську прогулянку - в ліс, парк або приміський музей. Після моральних або філософських бесід влаштуйте пікнік з багаттям і печеною картоплею. І примирення гарантовано.

Знак Зодіаку Козеріг

Помиритися з Козерогом - завдання не з легких. Образившись, Козеріг може замкнутися і надовго піти в себе. Не намагайтеся розворушити свою пасію, приймаючи його відчуженість за відсутність гарного настрою. Краще ненав'язливо попросити допомогти в роботі. При цьому ваша ініціатива не повинна бути занадто відвертою. Не варто мучити його розповідями про свої переживання і лізти йому в душу, намагаючись з'ясувати, як він переживав і що відчував. Дайте зрозуміти, що зробили висновки з подій і в майбутньому постараєтеся уникнути подібних ситуацій.

Для Козерога-жінки необхідно скрупульозно розробити план поетапного врегулювання конфлікту і наполегливо втілювати його в життя. Почніть з відкритого визнання її переваги і постарайтеся знайти додаткові джерела доходу для поповнення сімейного бюджету. Обов'язково разом все обговоріть. Напевно подіє.

Знак Зодіаку Водолій

Примирення з Водолієм - справа непередбачувана. Ви можете помиритися через хвилину після сварки, а можете - і через рік, при досить незвичайних обставинах. Якщо хочете прискорити процес, сміливо робіть перший крок - Водолію це сподобається. Миритися краще не в інтимній обстановці, а на людях. Хорошим приводом для зустрічі стане запрошення в компанію або в гості до друзів. І постарайтеся забути про власні образи. Водолія не порадують розповіді про переживання. Не варто обговорювати також ваші відносини, оскільки ця тема цікавить Водолія найменше. Поговоріть про щось інше, а ще краще - станьте ініціатором загальної бесіди в компанії.

З Водолієм-жінкою помиритися не так складно. Сходіть разом в гості до нових цікавих знайомих. Можете залучити до примирення друзів або батьків. Тільки ні в якому разі не лестіть і не підлабузнюйтеся. Дайте їй зрозуміти своєю поведінкою, що вона ваш найближчий духовний друг.

Знак зодіака Риби

Примирення з Рибами зазвичай настає саме собою. Риби вміють ображатися через те, що іншим здається дрібницями, можуть страждати через, здавалося б, зовсім несерйозні речі. Поки вони перебувають в такому стані, робити спроби помиритися абсолютно безглуздо. Не розуміючи причин їх поведінки, ви лише збільшите образу. І не варто дошкуляти Риб питаннями з приводу їх образи: їм важко висловити емоції словами. Слід просто дочекатися зміни їх настрою, і тоді як ні в чому не бувало продовжити спілкування. Не забудьте також про те, що Рибам необхідно ваше співчуття і прояв ніжності.

Примирення з Рибою-жінкою має проходити дуже тонко і делікатно. Краще навіть не просити вибачення, а посидіти разом на заході біля краю води, поспівчувати їй в особистих переживаннях, помріяти про майбутнє. Або сходити на концерт класичної музики, після чого захоплено обговоривши почуте. Але не дайте песимістичному настрою взяти верх. Будьте люб'язні і ввічливі. Тоді образа швидко випарується.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
більше матеріалів
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
більше матеріалів
/-1,1831681728363-/ /-pc-/
Top