counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Чорні сторони жінок різних знаків Зодіаку


Переглядів: 3746


Чорні сторони жінок різних знаків Зодіаку

Жінки різних Знаків Зодіаку володіють різними якостями і рисами.
І в кожній жінці є щось нестримне і шалене. Ось в чому проявляється маленьке божевілля жінок різних Знаків Зодіаку.

Овен
Нестримність і шаленість жінки Овна полягає в її темпераментності, нетерплячості, схильності до драматизму. Ця шикарна особа може закатати скандал, якщо щось буде йти не так, як вона хотіла б. Багато представниць цього Знака Зодіаку поводяться яскраво, виділяються з натовпу.

Телець
Жінка Телець насправді дуже пристрасна натура. Часто її захоплюють бурхливі емоції, з якими не так легко впоратися. З милої приємної істоти Телець може перетворитися в люту вперту особу, яка твердо, впевнено і до кінця відстоює свою точку зору. З такою жінкою розслабитися не вийде.

Близнюки
Не можна знати напевно, яку сторону проявить жінка Близнюки в наступну хвилину. Це дуже непередбачувана і непосидюча особа, яка іноді шокує своєю непостійністю. Божевільна, нестримна і вельми цікава - вона переносить вас в інший світ - захоплюючий і повний свободи.

Рак
Жінка Рак незбагненна у своїй емоційності, мила в своїй вразливості та абсолютно непередбачувана в своїх реакціях. Вона не вміє приховувати власні емоції і найчастіше вони написані у неї на обличчі. А емоцій у цієї особи буває багато і всі вони змінюють один одного протягом дня.

Лев
Жінка Левиця з багатьма людьми поводиться поблажливо, як з підданими або слугами. При цьому вона може не помічати своєї заступницької поведінки і доброго погляду з висоти. Але ті, хто дійсно близько знає жінку Льва, захоплюється її благородством і від щирого серця щедро обсипає її компліментами.

Діва
Жінка Діва буває просто божевільною в своєму перфекціонізмі. Вона завжди знайде до чого причепитися і вкаже всім на недоліки, і відсутність ідеальності. Але зате це сама уважна, раціональна, пунктуальна і точна натура. Жінка Діва дуже скромна і стримана, що надає їй особливої ​​чистоти.

Терези
Чарівні жінки Терези вміють м'яко і непомітно маніпулювати оточуючими їх людьми. Це дуже емоційна натура, але вона намагається стримувати свої пориви. Примхливість і вимогливість - мабуть, найбожевільніші сторони цієї чарівної особи. Але як можна не виконати забаганки Терезів?

Скорпіон
Жінка Скорпіон може бути спокійною рівно до тієї хвилини, поки її не скривдили. Вона прекрасно зчитує слабкі місця оточуючих і вміє натиснути на них в самий невідповідний момент. Цю жінку не варто ображати, а також не слід нічого від неї приховувати. Все одно дізнається, а вам потім розсьорбувати.

Стрілець
Жінка Стрілець здається занадто відкритою і добродушною. Але спробуйте натиснути на неї зайвими зобов'язаннями і ущемити її свободу, як ця миловидна особа покаже вам темну сторону своєї особистості. У суперечці жінка цього Знака Зодіаку здатна наговорити багато уїдливих неприємних речей, які залишаться у вашій пам'яті назавжди.

Козеріг
Жінка Козеріг виглядає найадекватнішою, стриманою і спокійною особою. Але в тихому болоті, як ви знаєте ... Безумство Козерога починається в той момент, коли вона ставить перед собою якусь мету. У прагненні отримати результат жінка Козеріг стає нещадною, вона готова все змести на своєму шляху.

Водолій
Жінка Водолій може здивувати вас однією своєю шаленою особливістю. Вона буває дуже відстороненою. Ця розумна, інтелектуально розвинена особа не завжди помічає емоції не тільки оточуючих її людей, а й свої власні. Вона живе розумом, забуваючи про те, що є ще чуттєва сторона життя. Але ця якість робить Водолія стриманою і врівноваженою.

Риби
Жінка Риби не завжди вміє контролювати свої звички. Вона може занадто багато пити або їсти, вдаватися в якісь крайнощі. Завжди м'яка, спокійна і добра жінка Риба в один момент може закатати страшну істерику і звинуватити оточуючих її людей у ​​всіх можливих гріхах, а потім образитися і ні з ким не розмовляти. Що твориться у чарівної Риби в голові в цей момент, напевно, ніхто не зможе зрозуміти.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
більше матеріалів
/-0,43247389793396-/ /-pc-/
Top