counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Найсильніший ритуал на виконання бажання в Повний місяць


Переглядів: 4696


Найсильніший ритуал на виконання бажання в Повний місяць

Цей ритуал на виконання бажання потрібно обов'язково проводити в Повнолуння.
Він є дуже сильним і діючим, тому бажання повинно бути дійсно відповідати своїй назві і йти від самого серця. Цей ритуал можна проводити в Повний місяць вночі або вдень. Ритуал проводиться в Повний місяць з тієї причини, що до цього моменту в кожній людині накопичується найбільша кількість енергії, за допомогою якої можна притягнути бажане.

Ритуал можна проводити з моменту повного місяця протягом доби після настання фази Повного Місяця. Ритуал на виконання бажань в Повний місяць можна поводити в будь-який час доби: вранці, вдень, ввечері або вночі.

Як підготуватися до ритуалу в Повний місяць?
До ритуалу в Повний місяць потрібно спочатку підготуватися, оскільки у виконання свого бажання ви будете вкладати свою власну енергію, якою наділив вас Місяць. Щоб ритуал був працюючим, ви повинні позбавитися всіх негативних думок і очистити свою свідомість.

Для цього візьміть свічку, найкраще червоного кольору. В крайньому випадку, підійде свічка і іншого кольору. Запаліть свічку і дивіться на її полум'я мінімум 5 хвилин. Відчуйте, як вогонь свічки спалює весь негатив і всі ваші сумбурні переживання і думки. Не думайте ні про що, просто дивіться на полум'я свічки, і нехай вона сама дає вам необхідне очищення. Спробуйте розчинитися в цьому полум'ї і впустити його енергію в себе.

Бажання в Повний місяць
В Повний місяць не можна загадувати відразу багато бажань, оскільки на кожне бажання потрібно витратити велику кількість енергії, щоб воно збулося. Найкраще взяти одне-два найзаповітніших бажань. Якщо ви відчуваєте великий внутрішній енергетичний потенціал, то можете взяти до 5-ти бажань. Кожне бажання повинно бути важливим і нести в собі тільки позитивний сенс.

Як загадувати бажання, щоб воно збулося?
Щоб кожне бажання збулося, потрібно вкласти в них якомога більше почуттів і енергії. Для цього слід загадувати бажання по черзі, приділяючи достатньо уваги кожному. Можна записати своє бажання на листку паперу.

Запишіть своє бажання на невеликому листочку паперу, закрийте очі і уявіть весь спектр своїх емоцій і почуттів, пов'язаних із здійсненням цього бажання. Саме на емоції потрібно звернути увагу. Вони повинні бути яскравими і повністю захопити ваш внутрішній світ.

Вкладіть всі свої почуття в це бажання, уявіть, як ваша грудна клітка наповнюється великим відчуттям радості, задоволення, щастя, пропустіть через себе всі ці почуття. Подумки наповніть своєю енергією власне бажання.

Відкрийте очі. Зробіть великий видих. І спаліть листочок з написаним в ньому бажанням в полум'я свічки. Потім можете загасити свічку. Постарайтеся зберегти в собі приємні почуття на весь день.

«Вдихайте» енергію для свого бажання
Протягом усього дня після повного місяця робіть дуже сильну і справді працюючу практику. «Вдихайте» енергію Повного Місяця для того, щоб ваше бажання швидше збулося.

Робіть глибокий вдих з відчуттям того, як вас наповнює енергія. Відчуйте, як кожна клітинка вашого організму наповнюється енергією, ви знаходите внутрішній баланс, все всередині вас встає на свої місця, ви відчуваєте наповнення і радість.

І на видиху уявіть, як м'яко і плавно ви рятуєтеся від усього негативу, втоми, поганих почуттів і емоцій. Усередині вас з'являється світло, гармонія, почуття задоволеності.

Робіть по кілька таких вдихів і видихів протягом дня. Таким чином, ви зможете знайти потрібну вам енергію, а також зберегти свій внутрішній спокій.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Хороша фізична форма — це не лише запорука привабливості, а й відмінного настрою, здоров'я та удачі Спеціальне....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Спілкування з негативними людьми спустошує нас, знижує імунітет, викликає тривожність, занепад сил, впливає ви....
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
більше матеріалів
/-0,27364683151245-/ /-pc-/
Top