counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

5 ознак, що ваші стосунки добігають кінця


Переглядів: 1401


5 ознак, що ваші стосунки добігають кінця

Ваш партнер дійсно підходить вам? Або ж вам пора рухатися далі, але вже без нього? На ці питання немає універсальної відповіді, адже ситуація в кожній парі унікальна. Але є стандартні показники, за якими можна визначити, на якій стадії знаходяться ті чи інші відносини.

Перш ніж відповісти на 5 запитань, перерахованих трохи нижче, тимчасово перетворитеся на спостерігача, який може оцінити вашу пару з об'єктивної точки зору. Постарайтеся бути абсолютно безстороннім.

1. Ваші цінності і життєві орієнтири різні. У кожної людини є цінності, які вона не збирається обговорювати з іншими. Наприклад, реєстрація серйозних відносин у відділі РАГС, народження дітей, переїзд в окреме від батьків житло. Якщо основні цінності вашого партнера не збігаються з вашими, то подібна відмінність може погано відбитися на стосунках.

Звісно, кожна пара здатна домовитися, знайти компроміс. Однак не потрібно йти на поводу у партнера, відмовлятися від своїх цінностей на догоду чужим, піддаватися зовнішньому тиску. Подібна поведінка дуже скоро викличе у вас депресію. Зміна основних життєвих цінностей у партнерів має відбутися поступово і природно, і тут немає місця тиску і примусу. Зміна є логічний результат спільного особистісного зростання двох людей.

2. Партнер приймає вас як належне (він перестав цінувати вас). Увечері ви разом дивитеся фільм, який заздалегідь вибрав він, не порадившись з вами. Ви вечеряєте їжею з ресторану, яку купив він на свій смак. Ви одягаєте дітей в той одяг, яка сподобалася партнеру. Крім того, партнер ніколи не зізнається, що його поведінка егоїстично. Він просто сприймає вашу покірну поведінку як само собою зрозумілу дію. На його думку, у вашому спільному житті все йде згідно з чітко заданим планом.

Чи відчуваєте ви, що він з легкістю міг би замінити вас, скажімо, надувною секс-лялькою? Насправді він просто перестав цінувати вас і цікавитися вашою думкою. На жаль, така поведінка є не що інше, як провісник  відносин, що руйнуються.

3. Партнер не поважає вас. Неповага до іншої людини проявляється по-різному. Одним із прикладів може бути відсутність необхідних дій. Другий варіант - це словесне або емоційне насильство, а також пасивно-агресивна поведінка. Всі ці форми образливої ​​поведінки на перший погляд незначні, тому їх так важко вчасно помітити. Наприклад, ваш партнер знає, що він не виконує якусь частину своїх домашніх обов'язків, але водночас він не робить ніяких спроб це змінити (це пасивно-агресивна поведінка). Або ж він може спробувати створити відстань між вами, спланувавши заздалегідь вихідні без вас.

Іноді зневажливу поведінку може бути ще більш непомітним. Партнер може назвати вас звичним образливим словом і не вибачитися за це. Або ж він може завуалювати образу в іншу форму, наприклад, сказавши: «У цьому одязі ти виглядаєш як повія». Образа вміло замаскована - адже насправді він зовсім не обзивав вас.

4. Партнер не дбає про ваші потреби (фізичні і емоційні). Все, що ви робите, ви робите для свого партнера. Він же постійно приймає турботу і любов, але вкрай рідко віддає. Ви полегшуєте йому життя, і йому навіть не треба працювати над відносинами.

Він буде звертати вашу увагу, що стейк недостатньо просмажений, водночас сам ніяк не відреагує на ваше прохання про допомогу. Задумавшись на хвилину, ви розумієте, що кількість разів, коли партнер задовольняв ваші потреби, можна порахувати на пальцях однієї руки.

5. Ваш партнер багато бере, але мало віддає. Щоб помітити таку зневажливу поведінку, вам може знадобитися чимало часу. Однак поступово ви помітите, що ви постійно цікавитеся його справами, дбаєте про нього, питаєте про його плани. У свою чергу партнер не веде себе аналогічно. Він проявляє інтерес до вас настільки рідко, що ви і забули, коли це траплялося в останній раз.

Такі відносини є батьківськими, де один партнер - мама (або тато), а другий - вічна дитина, здатна брати, але не віддавати. Ці стосунки не конструктивні, оскільки в них немає місця спільному особистісному зростанню.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів
/-0,24376201629639-/ /-pc-/
Top