counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Краща дієта - їсти менше: 10 продуктів, які знижують апетит


Переглядів: 1451


Краща дієта - їсти менше: 10 продуктів, які знижують апетит

Фізичні навантаження – це тільки один з аспектів здорового способу життя. Деякі з наших найбільших проблем в період спроб скинути вагу укладені у виборі продуктів харчування, особливо коли ми відчуваємо голод. Коли ми намагаємося змінити раціон харчування, важко протистояти спокусі постійних перекусів. Чим більше ми зголодніємо, тим вище ймовірність того, що ми проковтнемо все, що під рукою. Що ж тоді потрібно тримати під рукою, щоб не відчувати голод і знизити свій апетит?

1. Попкорн

Якщо ви відправляєтеся в кінотеатр з відерцем солоного попкорна з маслом, то це, самі розумієте, не варіант здорового харчування. А ось домашній попкорн, приправлений травами, може наситити вас практично без калорій. Високий вміст клітковини робить попкорн набагато кращою альтернативою, щоб наїстися.

2. Темний шоколад

Так, ви можете їсти цей шоколад без загрози для вашої ваги. У ньому високий відсоток вмісту какао, і він, звичайно, буде більш гірким на смак, ніж молочний шоколад, а й переваг для здоров'я в ньому більше. Темний шоколад уповільнює процес перетравлення, тому ви відчуваєте себе ситими довше. Він також уповільнює вироблення «голодного» гормону, що змушує вас хотіти їсти.

3. Грецький йогурт

Нинішні промислові йогурти «грішать» надмірним вмістом цукру. Тому найкращим вибором може стати грецький йогурт, що добре пригнічує апетит. У ньому мало цукру і в два рази більше білків, ніж в йогурті звичайному. Не забувайте про кальцій, якого в ньому теж багато, плюс йогуртні пробіотики, дуже позитивно впливають на травлення.

4. Мигдаль

У мигдалі багато білка і клітковини – тому це ідеальна готова їжа, щоб перекусити протягом дня. Головне, не перестарайтеся з кількістю і постійно пам'ятайте про принцип помірності.

5. Водянисті фрукти і овочі

Це «працює» так само, як випити склянку води перед їжею. Перекушуйте огірками, морквою і кавуном, щоб знизити апетит, дати організму воду і, звичайно ж, відчути насичення. Крім того, в них багато клітковини і поживних речовин, які тільки підуть на користь.

6. Авокадо

Авокадо відрізняється високим вмістом мононенасичених жирів (хороші жири) і клітковини. Його можна нарізати пластинками і робити тости. Дуже швидка і приємна закуска!

7. Хумус

Хумус робиться з нуту, а значить це дивовижне джерело клітковини і білка. Особливо виграшна комбінація – це хумус з овочами, такими як морква, селера, огірки.

8. Бобові

Бобові відносно недорогі і відмінно насичують. Крім того, вони досить низькокалорійні, містять багато клітковини і білка. У цей список закусок входять нут, горох, квасоля і сочевиця. Перекусіть селерою зі жменькою вареного нуту або маленькою тарілкою супу з сочевиці.

9. Яйця

Ніщо так не пригнічує голод, як яйця. У них міститься білок, який дуже добре (і головне надовго) насичує. Між іншим, люди, що з'їдають за сніданком парочку яєць, їдять набагато менше за обідом.

10. Вода

Коли ви відчуваєте болісне бажання чимось терміново перекусити, це може бути зовсім і не голод, а спрага. Пам'ятайте про гідратацію організму! Отже, при перших сигналах голоду, просто випийте склянку води, і ваш апетит, ймовірно, втихомириться.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
більше матеріалів
/-0,3901801109314-/ /-pc-/
Top