counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

8 ознак того, що вам заздрять і що з цим робити


Переглядів: 492


8 ознак того, що вам заздрять і що з цим робити

Заздрість - це та огидна емоція, яку кожен відчував хоча б раз. З нею нелегко впоратися, проте розумні люди намагаються контролювати свої відчуття. Як ви можете дізнатися, що хтось відчуває це неприємне почуття щодо вас?

1. Фальшиві похвали
Заздрісна людина без докорів сумління відважує вам компліменти, але за очі буде говорити гидоту. Найчастіше такі люди прикидаються, що абсолютно нікому не заздрять. Спробуйте їх нейтралізувати похвалою зі свого боку, тільки максимально щирою. Це бентежить і спантеличує.

2. Применшення ваших успіхів
Незалежно від того, наскільки великі ваші досягнення, людина, що заздрить, буде намагатися підкреслити їх невелику цінність і малу значимість, а також ставитися до вас поблажливо. Ігноруйте її думку і продовжуйте робити свою справу, проте не надто хваліться власними успіхами.

3. Демонстрація їхніх успіхів
Заздрісна людина стане виставляти напоказ свій успіх навіть більше, ніж потрібно, особливо на тлі ваших досягнень. Незважаючи на те, що це не дуже приємно, не показуйте їй своє невдоволення, оскільки це тільки буде змушувати таку людину відчувати себе більш впевненою у своїй поведінці. Краще щиро похваліть її.

4. Наслідування вам
Людина, яка вам заздрить, насправді хоче бути такою ж або краще вас. Вона стане копіювати те, як ви ходите, розмовляєте чи обираєте одяг, щоб підвищити собі самооцінку. Нехай цей факт вас не особливо засмучує. Замість цього допоможіть людині знайти свій стиль і імідж.

5. Нездорова конкуренція
Заздрять люди або льстиві, або зарозумілі, і вони весь час і всіма силами прагнуть доводити свою перевагу. Вони постійно хочуть із вами у чомусь змагатися, навіть у дрібницях. Якщо ви опинилися в такій ситуації, краще вчасно відмовтеся від участі в подібному «конкурсі».

6. Радість від ваших невдач
Заздрісна людина миттєво надихнеться, якщо ви будете робити помилки. Хоча вона рідко це показує, але потай буквально насолоджується вашими промахами. Не бійтеся помилятися і тримайте голову високо. Майте на увазі, що невдачі є частиною життя. Якщо ви не будете засмучуватися, то заздрісна людина не отримає очікуваного задоволення.

7. Плітки
Заздрісники нерідко пліткують і говорять за вашою спиною дуже образливі речі. Відкрита розмова з ними на цю тему - кращий спосіб впоратися з ситуацією. Негатив заздрісників схожий на стіну. І якщо ви будете битися об неї, то самі переповнитеся поганими емоціями, гнівом і невпевненістю в собі. Заздрісні люди зазвичай рідко йдуть на конфлікт, отже, якщо ви поговорите з ними про їхню поведінку, це може змусити їх переосмислити або повністю зупинити потік пліток і чуток.

8. Ненависть
Якщо людина ненавидить вас із якоїсь причини (часом вам незрозумілої), вона, ймовірно, просто заздрить. Це неприємно, оскільки нікому не подобається, коли до нього відчувають ненависть і неприйняття. Знову ж, ризикніть провести чесну розмову, а якщо вона не матиме ефекту, тоді знайдіть змогу вберегти себе від будь-якого спілкування з таким ненависником. Позбавте себе непотрібного негативу і відпустіть його.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на нашому одязі можуть виступати в ролі магніту для успіху в різних сферах життя Експерти розповіли ....
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Так уже вийшло, що квітень виявився складним з астрологічної точки зору Настав час дізнатися, яким буде його о....
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Негативне мислення здатне зіпсувати будь-яке спілкування та якісно отруїти життя Порятунок від нього - найважл....
більше матеріалів
/-0,43513107299805-/ /-pc-/
Top