counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
Всі новини...

Як дізнатися свою долю за датою народження


Переглядів: 3682


Як дізнатися свою долю за датою народження

За допомогою нумерології кожен зможе розрахувати свою долю за датою народження та імені. Цифрові комбінації підкажуть, як уникнути неприємностей і встати на шлях, що веде до щастя.
Щоб визначити свій життєвий шлях за датою народження, необхідно складати всі цифри в ній доти, поки не вийде однозначне число. Наприклад, ви народилися 25.01.1986: 2+5+0+1+1+9+8+6=32=3+2=5. П'ятірка і буде вашим значенням, що визначає подальший шлях розвитку. Завдяки цим розрахункам ви зможете уникнути негативних подій в житті і вибрати вірний спосіб привернути до себе благополуччя.

Значення коду долі за датою народження

Одиниця визначає людей з активною позицією. Вони сповнені енергії і прагнуть створювати щось нове, не зупиняючись на місці після чергового досягнення. Люди з таким числовим кодом володіють творчими здібностями, можуть займати лідерські позиції і грамотно керувати великим колективом. Досягти успіхів їм допоможе упокорення емоцій. Зробити це можна з урахуванням вашого зодіакального сузір'я.

Двійка вказує на людей, які мають здатність розвиватися відразу в декількох напрямках. Це число наділяє комунікабельністю, що дозволяє спілкуватися з різними людьми і добиватися успіхів за рахунок постійного навчання. Двійка відповідає за схильність людей до таких професій, як журналістика і політика.

Трійка говорить про наявність творчої жилки. Люди з таким кодом долі повинні розвивати свої таланти, навіть якщо постійно стикаються з труднощами. Дані при народженні якості обов'язково допоможуть стати популярними і знаменитими. З трійкою в коді долі варто звернути увагу на професії актора, художника, дизайнера або співака.

Четвірка супроводжує людей, які звикли всього добиватися своєю працею. Вони рідко звертаються за допомогою, вважаючи за краще розбиратися з проблемами самостійно. Багато хто вважає їх замкнутими і не здатними на прояв емоцій, проте люди-четвірки стають грамотними керівниками, їх відрізняє пунктуальність і любов до порядку.

П'ятірка в коді долі вказує на вміння спілкуватися з людьми і налаштовувати їх на позитивний лад. Вам немає рівних в умінні запалювати в людях інтерес і мотивувати їх на досягнення. Експерти сайту вважають, що люди-п'ятірки зможуть побудувати запаморочливу кар'єру в будь-якій професії, пов'язаній зі спілкуванням.

Шістка наділяє людей душевною добротою і чуйністю. Вони не можуть пройти повз тих, кому потрібна допомога, їм можна довіряти і просити про будь-якої послуги. У їхньому житті немає місця для негативу, тому з шісток виходять чудові вихователі, наставники і лікарі. Людям з цим кодом потрібно пам'ятати і про себе, інакше вони просто захворіють від перевтоми.

Сімка відрізняє людей, схильних до постійних досліджень. У їхньому характері присутня любов до систематизації даних і бажання знайти відповіді на глобальні питання. Люди з цим кодом долі є прекрасними вченими, здатними зробити масу корисних для суспільства відкриттів.

Вісімка відповідає за випробування, до яких потрібно підготуватися. Число відрізняє людей з сильним духом, здатних «перевернути гори» на шляху до своїх цілей. Лідерські якості таких людей дуже сильні і допомагають займатися розвитком власної справи. Дізнатися, яке діло принесе вам успіх, ви зможете за допомогою нумерологічного розрахунку.

Дев'ятка впливає на характер, роблячи людей більш товариськими і цікавими для оточуючих. Такі особистості мають неординарним мисленням і не звикли діяти за правилами. Дев'яткам властива любов до епатажу, але при цьому вони залишаються відкритими і доброзичливими. У житті люди з таким кодом часто обирають професію архітектора, художника або декоратора.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
29 березня на багатьох чекає насичений, але неоднозначний день згідно з прогнозом астролога Тамари Глоби Ділов....
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
За допомогою любовного привороту можна довго прив'язати чоловіка до себе, закохати його в себе і навіть поверн....
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Енергетичний зв'язок із чоловіком після розставання не зникає безвісти Жінка продовжує підживлювати свою енерг....
більше матеріалів
/-0,23011803627014-/ /-pc-/
Top