counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

10 стоп-сигналів у відносинах: як зрозуміти, що чоловік не готовий


Переглядів: 282


10 стоп-сигналів у відносинах: як зрозуміти, що чоловік не готовий

Якщо вам важко зрозуміти наміри свого чоловіка, але ви втомилися від безперспективних відносин - це стаття для вас. Досить витрачати дорогоцінні роки життя на безтурботних гравців, яким немає діла до вашого серця. Які занадто інфантильні і себелюбні, щоб взяти хоч якусь відповідальність. Вчіться цінувати своє товариство.

10 стоп-сигналів у відносинах: як зрозуміти, що чоловік не готовий?
Читайте 10 небезпечних сигналів з боку чоловіка, які свідчать про його байдужість до вас. Дізнайтеся, налаштований партнер серйозно чи використовує вас заради свого задоволення?

1. Ви застрягли на місці
Перша ознака небажання чоловіка пов'язати з вами долю - відсутність розвитку відносин, коли ви роками топчетеся на місці, не наважуючись на наступний крок. Сценарій завжди один: він тримає вас у коханках, загодовуючи порожніми обіцянками; посилається на постійні проблеми, які заважають возз'єднатися. Що ж... робіть висновки.

2. Ніякої сталості
Правила зустрічей встановлює він один, ви взагалі не в курсі його планів на ваш рахунок: захотів - приїхав, не захотів - зник без попередження, пославшись на позаштатні проблеми. Ви не знаєте, як він проводить час. Є відчуття, що ви просто зручний додаток, який задовольняє його примхи і пере сорочки. Зрозумійте, люблячий знайде спосіб, як викроїти час, щоб попередити про змінені плани.

3. Знеособлені подарунки
Коли чоловік сприймає супутницю всерйоз, він намагається бути для неї особливим, якось виділитися, запам'ятатися, доставити максимум задоволення. Якщо подарунки обивательські, їх тією ж мірою можна вручити і начальнику, і сусідці по дачі, значить, чоловік використовує вас для галочки. Квіти, цукерки, типові сувеніри - як все це виражає його особисте ставлення? Саме так.

4. Соціальна ізоляція
Ні, це не пункт про ревнощі, скоріше, ми говоримо про дивне небажання чоловіки вводити партнерку в своє коло спілкування - знайомити її зі своїми друзями, рідними, колегами. Чому він так ревно охороняє своє особисте життя, може, щось приховує? Дружину, дітей, десяток романів на стороні. Серйозне захоплення не стануть ховати, їм захочуть похвалитися.

5. Повна необізнаність
Чи можете ви відповісти, чим займається ваш коханий? Хто входить у коло його довірених осіб, як він проводить вільний час, які плани будує на життя, чим промишляє? Розмовляти по душах на філософські теми, коротати вечори за вином, звичайно, чудово. Але що ви взагалі знаєте про партнера з реального життя? І чи не здається вам дивною така скритність?

6. Відсутність справжньої близькості
Жити разом, готувати обіди, займатися сексом і подорожувати - тільки видима сторона відносин. А як щодо довірчого спілкування? Глибокі почуття припускають бажання ділитися з партнером найпотаємнішими думками, переживаннями і спогадами. Що ви знаєте про дитинство партнера, його психологічні травми і комплекси, перемоги і поразки? Якщо він не прагне бути до кінця відвертим, варто задуматися.

7. Егоїзм партнера
Він говорить тільки про себе, свої бажання і плани, в які ви ніяк не вписуєтесь? «Я куплю машину», «я доб'юся підвищення», «переїду з міста» і ще багато «я», у яких вам немає місця. Швидше за все, пояснювати тут нема чого, ви давно зрозуміли, що є перехідним етапом, таблеткою знеболювального, але не партнером життя.

8. Відсутність допомоги
Чоловік, який любить, на інстинктивному рівні буде допомагати своїй дамі, прагнутиме вирішувати її проблеми, щоб стати номером один. Потрібно підвезти? Без проблем. Зламався комп'ютер? Вирішимо. Бракує грошей на сукню? Підкинемо. Йому не шкода грошей або часу на супутницю, а якщо й існують матеріальні труднощі - партнер допоможе хоча б морально. Інша справа - повна байдужість чоловіка до проблем жінки, це багато про що говорить.

9. Емоційна дистанція
Коли ми дорожимо людиною, нам важлива її думка з найрізноманітніших питань, ми будемо радитися і обговорювати будь-які рішення. Затіяли вилазку з дому? «Дорога, куди хочеш прогулятися?» Ремонт? Сам бог велів прийти до компромісу, щоб усім було добре. Це ж стосується і повсякденних дрібниць - що готувати на вечерю, що купити на подарунок, як розпланувати відпустку, щоб усім було добре. Відсутність такого спілкування - вірна ознака, що ваша думка нікому не цікава.

10. Пряма заява
І, звичайно, не варто ігнорувати прямі слова чоловіка про те, що він не має наміру будувати з вами серйозні стосунки. Глобальна помилка багатьох дамочок - віра в те, що її кохання все змінить, що вона зможе вплинути на партнера. Це небезпечна помилка. Він дійсно не готовий до сім'ї і до зобов'язань чоловіка, ви йому не підходите. Не шукайте натяків між рядків, чоловіки прямолінійні і не стануть розкидатися гучними фразами.

Як би ви не чинили опір своєю природою, через час вам захочеться стабільності, ви втомитеся від безперспективних побачень і танців із бубном. Не обманюйте своє серце, шукайте чоловіка, який налаштований серйозно.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої професійні цілі та амбіції Постарайтес....
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на піку, що зробить вас неперевер....
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
більше матеріалів
/-0,38644194602966-/ /-pc-/
Top