counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Найточніший гороскоп на тиждень з 25 червня по 1 липня 2018: всі знаки зодіаку


Переглядів: 976


Найточніший гороскоп на тиждень з 25 червня по 1 липня 2018: всі знаки зодіаку

Нас чекає дуже гармонійний і приємний тиждень, перемежається лише короткими викидами негативу і легкими емоційними спалахами. Причин у нервового збудження буде кілька — Сонце в Знаку Рака (що неминуче призведе до зростання підозрілості і емоційності) і Марс, який готується перейти в ретроградний рух.
Дані астрологічні тенденції будуть схиляти в сторону нервозності і роздратування, однак вплив інших планет пом'якшить негативний вплив Сонця і Марса. Проте, деяким Знакам Зодіаку все ж доведеться зіткнутися з несприятливими обставинами.

Овен

На цьому тижні вам краще утриматися від брехні і маніпуляцій — навіть на благо. Справа не в тому, що брехня здасться людям непереконливою, навпаки, вплив посиленого Марса у Водолії нагородить вас артистичністю, харизмою і красномовством. Просто будь-які брехливі слова виявляться дуже значущими для інших, що принесе вам багато проблем в майбутньому. Особливо важко буде не брехати самим собі. У період з 25 червня по 1 липня вам доведеться навчитися визнавати свої помилки, слабкості і пороки, тому що плести павутину з брехні і облуди зараз вкрай небезпечно. Розчарування і усвідомлення своїх помилок виявляться болючими. В іншому ці сім днів можна вважати вдалими: зараз найкращий час для взяття або погашення кредитів, для розширення бізнесу, нових проектів і зміни місця роботи. Але лише в тому випадку, якщо ви будете діяти максимально чесно і відкрито.

Телець
Цей тиждень особливо сприятливий для придбань. Великі покупки можуть виявитися вдалими. Крім того, «ефект придбань» буде впливати і на нематеріальні речі: початок тижня буде сприятливим для нових романів, для пошуку ділових партнерів та найму робітників. А ось допомагати людям і дарувати щось на цьому тижні вам варто трохи менше — це може притягнути фінансові невдачі. Тиждень пройде під заступництвом Сатурна в Козерозі — звідси і грошова удача. Ці сім днів можуть здатися вам дивними: всі проблеми матеріального характеру будуть вирішуватися самі собою, немов за помахом чарівної палички. Тому, чим більше справ ви почнете робити і чим ефективніше будете працювати, тим більше встигнете і більше отримаєте — причому без особливих зусиль. Ловіть момент.

Близнюки

Якщо ви належите до числа тих, хто звик оцінювати людей за зовнішнім виглядом, прийшов час відмовитися від цієї згубної пристрасті, особливо в період з 29 червня по 1 липня. Коли Меркурій покине сузір'я Рака і перейде в Знак Лева, у вас може прокинутися завищена зарозумілість і марнославство. Однак в ці три дні навіть найбідніша і неприємна зовні людина може послужити вам хорошу службу. Не судіть книгу по обкладинці. В іншому заключний тиждень червня порадує вас. Вплив помірного Меркурія обіцяє енергетичний підйом і внутрішнє спонукання до творчості і ділової активності. Разом з тим надмірно емоційних Близнюків можуть почати мучити неспокійні думки — не обов'язково нав'язливі, але вкрай неприємні і лякаючі. Фахівці сайту dailyhoro.ru не рекомендують загострювати на цьому підвищену увагу. Практикуйте техніки розвитку позитивного мислення.

Рак
Раки на цьому тижні ризикують стати жертвою шахрайства і зазнати серйозних фінансових втрат. Справа в тому, що в вашому Знаку будуть перебувати одночасно кілька планет — Сонце і Меркурій. Ця комбінація провокує розгубленість, емоційність і довірливість. Астрологи рекомендують ретельно перевіряти всі, що так чи інакше стосується грошей — банківські перекази, договори, великі чи дрібні покупки. На цьому тижні краще уславитися недовірливою занудою, ніж залишитися без грошей. Якщо ваша робота пов'язана з мистецтвом, у вас буде можливість заявити про себе. У цю семиденку вас відвідає муза, що допоможе створити щось по-справжньому вартісне, головне — розкрийте свої приховані таланти. Вихідні — ідеальний час для подорожей і довгих поїздок. В дорозі, особливо в колі близьких і коханих людей, ви будете почувати себе дуже радісно і комфортно.

Лев
На цьому тижні Леви будуть захоплені кар'єрою і діловими відносинами. Зірки повідомляють: вас чекають напружені стосунки з підлеглими і колегами і прекрасні — з людьми, які займають керівні посади. Однак робота і прагнення домогтися успіху за будь-яку ціну будуть нещадно винищувати ваш час і внутрішні ресурси. Астрологи радять знайти час для енергетичного підживлення. Венера затишно розташується в вашому Знаку, що може трохи збити приціл в сторону романтики і любові. На цьому тижні ви всерйоз можете загрузнути в постійних скандалах, плітках і інтригах. Що дивно, такий стан справ доставить вам певне задоволення — життя буде кипіти, а емоції — вирувати. Зняти стрес і нервове збудження допоможе шопінг, робота і заняття спортом.

Діва

Незважаючи на бажання усамітнитися і побути в тиші, в прийдешні сім днів навіть найнетовариським Дівам доведеться вийти зі своєї зони комфорту і загрузнути в життєвих реаліях. Вашої дороговказною зіркою на цьому тижні стане Марс, посилений в Знаку Водолія. У зв'язку з цим вас чекає активне соціальне життя: нові знайомства, вечірки, велика кількість нових і незрозумілих емоцій, вражень та сюрпризів. На жаль, кінець червня одночасно несприятливий для початку романтичних відносин: найкраще почекати з цим до липня.

Терези
Обурення тим, що відбувається і неприязнь до оточуючих неабияк зіпсує вам настрій на цьому тижні. Крім негативного впливу Марса, вам доведеться битися поперемінно то з занепокоєнням, то з сонливістю, і це не поліпшить настрій. Виправити ситуацію можна духовними практиками, йогою, спортом і відпусткою — нові враження відвернуть вас від отруйної критики і пошуків ворогів серед близьких людей. Астрологи повідомляють, що, навіть керуючи своїми емоціями, можна несподівано наговорити оточуючим купу неприємних речей. У ці сім днів вам було б розумніше уникати нових знайомств і активного соціального життя — вам буде важко налаштувати і себе, і людей до спокійного спілкування. Зате в матеріальній сфері очікуються приємні новини — збільшення достатку примирить вас з усіма недосконалостями цього світу.

Скорпіон
Знаходження ретроградного Юпітера в вашому Знаку приносить вам не тільки удачу, а й багато енергії — ви будете переповнені натхненням і азартом, мотивацією і нетерпінням, роздратуванням і спрагою досягти успіху. Щоб не розплескати цей вибухонебезпечний коктейль на дрібниці, астрологи радять позначити важливі цілі і сфокусуватися саме на них. У період з 25 червня по 1 липня у вас як ніколи великий шанс досягти бажаного в будь-яких аспектах життя. На цьому тижні будуть і складності, які можуть виникнути несподівано. У критичних ситуаціях розумніше шукати допомоги у близьких людей. Будьте обережні і не перенапружуйтеся занадто сильно, інакше ваше здоров'я опиниться під загрозою. На цьому тижні найкраще відмовитися від виснажливої ​​роботи і дієт — вам буде потрібно багато сил і енергії, щоб тиждень пройшов повноцінно.

Стрілець
Сонце в сузір'ї Рака завжди провокує вас на невдоволення собою, розчарування в житті, нав'язливі думки і хвилеподібний настрій. Дана астрологічна комбінація може змусити багатьох Стрільців засумувати. Однак внутрішній дискомфорт буде лише однією з ознак того, що ваше життя скоро зміниться. Тому не варто різко щось міняти в собі, в своєму зовнішньому вигляді і поведінці — не квапте події, нехай все йде своєю чергою. Астрологи радять бути уважними і пильно стежити за розвитком подій: будь-яка проблема на цьому тижні може наростати як снігова куля, що призведе до негативних змін у житті. Вчасно взятий штурвал допоможе вам направити ситуацію в правильне русло. Слухайте свій внутрішній голос, але більше — поради перевірених часом друзів.

Козеріг
Неспокійний Місяць, який готується перейти в ваш Знак, може привести до різких стрибків настрою 28 і 29 червня. Постарайтеся уважно прислухатися до своїх бажань і разом з тим уникати надто егоїстичних дій. На цьому тижні вам небажано миритися з будь-якими незручностями: спекою, сковуючим одягом, втомою. Навіть спрагу бажано втамовувати на перший поклик організму. Що стосується егоїзму, то постарайтеся чутливо ставитися до оточуючих — їх злість, заздрість, смуток можуть нашкодити вам. Крім того, не поспішайте приймати за правду раптові висновки. Місячний вплив нагородить вас пильністю, підозрілістю і гнівом, тому не варто приписувати ці почуття поведінки оточуючих. Навмисно шкодити вам і обманювати вас ніхто не буде. Постарайтеся більше гуляти, веселитися і жартувати — це допоможе впоратися з неприємними і неконструктивними думками.

Водолій
Це відмінний тиждень для перетворень в роботі, особистому житті і творчості. Астрологи зазначають для вас дуже сприятливі фінансові перспективи — доходи можуть зрости в кілька разів, особливо якщо початок тижня ви проведете на роботі. Вплив посиленого в Козерозі Сатурна допоможе вам досягти поставлених цілей. Пригнічений настрій і апатію, які можуть спіткати вас ближче до вихідних, можна буде розсіяти спілкуванням з людьми. Не обов'язково кидатися в саму гущу подій або привертати до себе підвищену увагу — досить буде зміцнити відносини з партнером або відновити втрачені зв'язки.

Риби
Сильні почуття, містика, духовні переживання — ось тріада, яка очікує вас на цьому тижні. Причиною тому стане вплив Венери у Львові. Ілюзорний світ стане превалювати над реальним, у зв'язку з чим ви можете тимчасово поринути в солодку млість мрій. Для оточуючих ваша поведінка стане дивною і незрозумілою. Не намагайтеся нічого пояснювати — пливіть туди, куди кличе вас внутрішній голос і цікавість. Астрологи рекомендують не ображатися на близьких людей, якщо ті не розуміють вас: на цьому тижні в цьому немає їхньої провини. Нехтуйте тими справами, до яких втратили інтерес, і активно починайте те, що вам подобається. Тільки не чекайте миттєвих результатів — вони прийдуть пізніше. Підтримуйте гарний настрій і будьте ласкаві до оточуючих.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невигадливи....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
більше матеріалів
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невигадливи....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
більше матеріалів
/-1,1532649993896-/ /-pc-/
Top