counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Квітня
17 Квітня
Всі новини...

Скиглії і плаксії: найнудніші


Переглядів: 500


Скиглії і плаксії: найнудніші

Чи є поруч з вами люди, які постійно ниють і скаржаться? Кажуть, що перфекціоністи зазвичай примудряються знаходити негативний аспект багато в чому. Деяким людям постійно занадто жарко, занадто холодно, занадто волого, занадто туманно, надто сонячно. Їхнє життя – мильна опера або драматична п'єса без антракту. Кожна погана ситуація, в якій вони опиняються, вимагає монологу. Іноді скарги можуть бути і способом випустити пару, щоб позбутися від емоцій, що накопичилися і поділитися з близькими тим, чим ви засмучені у своєму житті. Однак всі, як ви самі знаєте, добре в міру. Отже, чи є ви одним з чотирьох знаків зодіаку, які дійсно схильні багато скаржитися. Тоді саме час щось виправити.

1. Рак

У Раків немає намірів бути скаржниками. Вони просто занадто переживають всередині, і їм складно стриматися. Коли емоцій стає занадто багато, їх необхідно виплеснути назовні. В іншому випадку стримування може мати катастрофічні наслідки для цього знака. Раки зазвичай використовують свої власні скарги в якості терапії. Однак, не думайте, що вони слабкі: насправді у них відмінна сила волі і цілком контрольовані емоції. Якщо вони хочуть зупинити постійні скарги, вони можуть це зробити – проте ключова фраза тут «якщо вони хочуть».

2. Скорпіон
Скорпіони теж не хочуть надмірно скаржитися. Просто так вже у них виходить, особливо з урахуванням їх надлишкової емоційності і прагнення до чесності. Вони дуже цілеспрямовані, і якщо щось йде не так, Скорпіони шалено засмучуються. Вони прагнуть бути лідерами, і коли все виходить з-під контролю, вони не можуть не висловити своїх почуттів. Проблема в тому, що в житті є багато речей, які знаходяться поза нашим контролем. Однак Скорпіону це не подобається, і він дуже хоче на все це вплинути, а коли у нього нічого не виходить, то починається нескінченний потік скарг.

3. Стрілець
Стрілець – це людина-головоломка. З одного боку, він оптимістичний і спонтанний. З іншого боку, він говорить перше, що прийде йому на розум – а це включає чимало скарг. Негатив в цілому йому не притаманний, але іноді він просто не відчуває кордонів. Якщо щось не так, Стрілець відразу ж це озвучить і підкреслить. Може бути, навіть не через розлади і розчарування, а тому, що він помітив якийсь непорядок. У гіршому випадку він навіть може пуститися в довгі і жалісливі просторікування. Коли Стрілець це робить, він не церемониться у висловлюваннях і не особливо турбується про наслідки. Скарги для нього – це ще один спосіб донести власну думку до оточуючих.

4. Водолій
Водолій – це знак, який не особливо виражає себе в плані емоцій. Єдине, що він ще може собі дозволити – скаржитися. Для Водолія легше самовиражатися через власну незадоволеність, ніж зізнаватися в тому, що дійсно відбувається в його душі. А ще цей знак використовує скарги як спосіб висловити свою точку зору і продемонструвати IQ. Наприклад, він віртуозно може скаржитися на політиків і уряд, висловлюючи свою незгоду з їхніми діями. Водолій також першим стане вказувати, що з суспільством щось не так. Він в основному використовує скарги в якості залучення уваги своїй аудиторії.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
Риби самі по собі є вельми незвичайними людьми, тому з цим Знаком Зодіаку пов'язано безліч цікавих фактів, про....
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Чакри регулюють все, що відбувається з нашою душею та тілом Щоб відкрити їх максимально швидким способом, важл....
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Затяті ігромани здатні спустити цілий стан і в запалі азарту не зупинитися вчасно Уникнути недоречних витрат і....
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
Токсичні стосунки приносять більше проблем і розчарувань, ніж щастя та радості Найчастіше їх порівнюють зі сти....
Енергетика відносин: як відрізнити кохання від енергетичної прив'язки
Енергетика відносин: як відрізнити кохання від енергетичної прив'язки
Справжнє кохання — це щастя Не дарма про неї було написано безліч книг і знято безліч фільмів
більше матеріалів
/-0,34610605239868-/ /-pc-/
Top