counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Знаки Зодіаку і їхня схильність до криміналу


Переглядів: 1874


Знаки Зодіаку і їхня схильність до криміналу

Погодьтеся, у всіх нас є ряд негативних рис особистості, звичайно ж, поряд з позитивними. Наприклад, упертість Тільця може утруднити спілкування з ним, а Риби славляться своїм песимізмом і вічно похмурим настроєм. Все добре, ніхто не ідеальний - але деякі знаки зодіаку можуть бути ще й небезпечними. Перевірте себе на схильність до криміналу!

1. Рак

Відсутність емоційної стабільності: Це найнебезпечніший з усіх знаків, здійснює злочини під впливом емоцій і залишає після себе персональний «підпис». Саме психічна нестійкість найчастіше доводить Рака до біди.

2. Телець
Схильність до жорстокості: Упертий бик займає друге місце. Коли у Тельця порушена шкала цінностей, він стає жорстоким диктатором. У ньому присутня схильність до лідерства, і в гірших випадках йому хочеться домінувати над усіма.

3. Стрілець
Надзвичайно жорстокий, схильний до втеч: Стрілець не проллє кров до тих пір, поки його життя не буде в небезпеці. Він не гребує крадіжками і належить до списку горезвісних злочинців, які успішно здійснюють втечу з в'язниць.

4. Овен
Ненавидить, коли ним командують, може бути найманим бойовиком: Упертий Овен ненавидить, коли на нього тиснуть, і якщо хтось намагається це зробити, він стає дибки. Найчастіше він погоджується на кримінальну кар'єру заради гарного заробітку.

5. Козеріг
Майстер на всі руки, але занадто самовпевнений, тому дещо недбалий: Козеріг добре підготовлений до будь-якого кримінального вчинку, будь то дрібна крадіжка або вбивство. Його недоліком, на подив, є недбалість, а тому він може бути легко спійманий.

6. Діва

Спеціалізується на крадіжках, не залишаючи після себе ніяких слідів: Перфекціоністка Діва - фахівець у крадіжках зі зломом. Вона добре знає свою роботу і виконує її з такою акуратністю, що після неї докази знайти неможливо.

7. Терези
Бере участь у злочинах, пов'язаних з грошима: Терези здатні на злочини, але вони вважають за краще працювати по-квеликому. Вони більше зацікавлені в грошах і займаються тим, що пов'язано із збагаченням, наприклад, пограбування банків. А ще Терези не проти працювати в команді.

8. Риби
Серійні вбивці: Мрійливі Риби часом можуть втратити свою меланхолійність і впасти в тиху лють. Коли вони увійшли в раж, то можуть накоїти таких справ, що оточуючі жахаються. Це якраз про тихий вир, де самі розумієте, хто водиться.

9. Скорпіон
Ревнивий, агресивний садист і вбивця: Ревнивий і агресивний Скорпіон може бути надзвичайно небезпечним, коли його змушують до того обставини. Його садистський характер змушує Скорпіона маніпулювати іншими, і навіть якщо він сам не скоює злочин, то майстерно провокує до нього.

10. Лев
Зарозумілий, егоцентричний, скоює злочини заради слави: Керований стихією вогню самозакоханий і самовдоволений Лев вимагає до себе уваги, а якщо він її не отримує, то піде на кримінал, щоб потрапити в газетні хроніки і знайти славу і популярність.

11. Водолій
Мстивий маніпулятор: Зазвичай добродушний і спокійний Водолій відмінно вміє мстити. Його вроджені навички харизматичного лідера роблять із нього чудового маніпулятора, і він уміло цим користується. Хакер з Водолія, до речі, теж виходить відмінний.

12. Близнюки
Непослідовна особистість, що займається шахрайством або крадіжкою: Близнюки, як найменш небезпечний з усіх знаків, грішать шахрайством і дрібними крадіжками. Близнюки непослідовні, і їхні вчинки часто бувають спонтанні, що називається «під настрій».


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів
/-0,41905498504639-/ /-pc-/
Top