counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Як колір волосся впливає на характер і долю людини


Переглядів: 617


Як колір волосся впливає на характер і долю людини

Колір волосся, даний нам при народженні, впливає на долю і характер кожної людини. Кожен відтінок неповторний і здатний розповісти багато про людину, її переваги і думки.

Волосся має заряд енергетики, здатні захистити від негараздів і сховатися від неприємностей. Наші предки знали, як з їх допомогою добитися успіху і процвітання. У сучасному світі за допомогою фарбування можна вибрати власний відтінок, за допомогою якого можна заручитися підтримкою Всесвіту і змінити долю. Існує безліч прикмет, пов'язаних з волоссям, причому не тільки народних, а й астрологічних. Пропонуємо вам розібратися в тому, яку енергетику несуть вам ваші природні відтінки.

Вплив кольору волосся на характер і долю

Колір волосся можна розділити на основні групи, за допомогою яких буде простіше орієнтуватися в різноманітті відтінків.
Чорне волосся кольору крила ворона дають своїм власникам непохитну силу волі, розважливість і здатність йти по головах до своєї мети. Брюнети і брюнетки пунктуальні, волелюбні і норовливі. Володарі найтемніших волосся створюють міцні сім'ї і здатні захистити своїх домочадців від будь-яких негараздів.

Каштановий колір волосся характеризує людей проникливих і з тонкою душевною організацією. Володарям такої шевелюри властива врівноваженість і самовладання. Вони не схильні до паніки і здатні знайти вихід з будь-якого скрутного становища. Каштанового відтінку волосся найчастіше зустрічається у людей, які обрали своєю професією психологію.

Платинові і світло-попелясті відтінки волосся вкажуть вам на енергійних людей, що володіють здібностями до передбачення і цілительства. Неабиякий розум володарів таких волосся дозволяє їм залишатися загадковими і неприступними. Вони найчастіше займаються точними науками, спростовуючи стереотипи про дурість володарів світлого волосся.

Русі локони вказують на поетичних особистостей. Русокосі здатні передбачити майбутнє, яке часто представляють світу у вигляді своїх творів. Їх шляхом найчастіше виявляється письменницька справа, художнє ремесло і мистецтво дизайнера.

Світло-русяве волосся вказує на відкритих і товариських людей, доброзичливо налаштованих до світу. Вони прекрасні сім'янини, здатні підтримувати домашнє вогнище і піклуватися про близьких людей. Співчуття і любов до ближніх найчастіше приводить блондинок в сферу медицини.

Білий колір локонів вказує на боязких і слабких людей, які, втім, здатні проявити силу волі і дати відсіч своїм кривдникам. Помилково вважати цих людей холодними і нездатними на сильні емоції. Під маскою байдужості вони ховають ранимі душі, здатні на щиру любов.

Рудоволосі люди оптимістичні і безстрашні. Однак часто схильні до перепадів настрою, запальні і непередбачувані. Їх енергетика настільки сильна, що вони можуть запалити будь-кого, але часто непостійні. У людей з таким кольором волосся завжди море ідей, які вони хочуть втілити в життя, рідко досягають цілей, відволікаючись і перемикаючи увагу. Їх стезя - керівництво, так як в ролі виконавця вони навряд чи досягнуть успіхів.

Золотисті локони вказують на людей з неабиякими здатностям до комунікацій. Вони здатні заговорити будь-кого і схилити навколишніх на свою сторону. Власникам цього відтінку важливо використовувати свої здібності, тому золоті шевелюри часто зустрічаються в політиці і творчій роботі.
Змінити свою долю можна, якщо ви зважитеся перефарбувати волосся в інші відтінки. Уважно вибирайте колір, який допоможе вам розкритися і залучити в життя удачу.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку
Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку
Всі ми люди, і кожен із нас має свої недоліки, вади та темні сторони Багатьом знакам зодіаку вони не видно, ал....
Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку
Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку
Астрологія — це наука характер людини за Знаком Зодіаку Тому поради астрологів допоможуть і вдало вийти заміж,....
Гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття занепокоєння чи невизначеності щодо ва....
Любовний гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете особливе почуття натхнення та романтики Ваша прист....
Білий приворот від зрад
Білий приворот від зрад
Набути гармонію в особистому житті може кожен Захистити свою сім'ю від зрад допоможе білий приворот
більше матеріалів
/-0,30531883239746-/ /-pc-/
Top